tirsdag den 23. august 2011

Sådan at klæde sig som en sæbe stjerne


Lejlighedsvis Jeg ser sæbeoperaer.

Ikke fordi jeg kan lide dem. Faktisk hader jeg dem. De er forfærdelig, smertefuld at se, og total chick shows. Hvis der nogensinde var noget skrevet og designet specielt til kvinder, det er sæber.

Så hvorfor gør jeg tortur mig sådan? Hvorfor kan jeg se disse Gud-frygtelige ting?

En søgen efter viden, selvfølgelig. Tøj-specifik viden for at være helt nøjagtig.

Husk, at disse sæber er designet specifikt til kvinder ... så mændene på disse shows, ud over at være flot, er altid meget velklædt. Selv i deres afslappet påklædning, de er "klædt på til at imponere."

Farverne, de stilarter, hvordan det hele passer sammen ... du kan aldrig gå galt, hvis du følger de stilarter, der vises i sæber.

Nu, som jeg nævnte, de er forfærdelig og smertefuld at se. Så hvad er den nemmeste måde at gå om at gøre din "forskning?" Personligt kan jeg lide at tape shows. Så jeg kan se dem, når jeg har en chance og gøre produktiv brug af spol frem. Jeg kan gå gennem 3 eller 4 timers sæbe i cirka 30 minutter.

Andre forslag:

- Slå lyden fra. Må ikke tortur dig selv unødigt.

- Tag noter. Du vil aldrig huske det hele.

- Find en af ​​to tegn, du kan identificere sig med, eller som du tror altid se godt ud og være særlig opmærksom på, hvad de bærer.

- Bemærk farver og hvilke farver synes at gå godt sammen. Bemærk også de følelser du får, når du ser disse farver og farvekombinationer (hvad er svært, hvad der er sexet, hvad der er sjovt, hvad der er glade, hvad der er afslappet, osv.).

- Og endelig får ikke afhængige af sæbeoperaer, mens du gør din forskning. Det er bare ked af det.