onsdag den 9. juni 2010

Dating og Forførelse Tips i Movie


Filmen "School for slyngler" handler om at vende en 'taber' til en selvsikker, sikker mand. Så han kan nemt lykkes med kvinder for sex og som en Forfører.

De særlige syn på verden, der anvendes af læreren i kunsten at dating og forførelse, er et af at være i et stærkt konkurrencepræget verden, hvor der kun er 2 typer for mænd ...

De, der kører lort
De, der spiser lort

Med andre ord dating-stil, der undervises i her er en af erobre, der er baseret på en Alpha Mand type dominans.

Hvis du ikke ved, hvad en alpha mandlige er, så forestil dig dem deer butting deres gevirer, at du ser på naturen viser. Præcis ligesom at »butting hovedet« med andre mænd til at afgøre hvem der er dominerer mandlige af pakken, er temaet for, hvad denne dating for mænd komedie handler om.

Det er sjovt og underholdende. Nogle af de principper, som dating lærer i filmen lærer er faktisk gyldige måder at tiltrække kvinder. Den eneste del, hvor jeg vil sige, det er forførelse tilgang er dårligt er der, hvor der ligger op på sådan en vigtig tilgang til dating kvinder. Tilsyneladende, så er det manuskriptforfatter som den primære »taber« gevinster hans tillid, nederlag læreren (der er psykopatisk om dominerende) og vinder pigen ved at være valideret ved at sige sandheden.

Der er mange forførelse teknikker, bruger liggende som en metode til at tiltrække og forføre kvinder. Jeg tror, det er absurd, da der er en enorm god leder kvinder rundt. Enhver, der har til at ty til sådanne metoder til dato hot kvinder (eller kvinder på alle) er tale om en meget alvorlig knaphed kompleks.

Med andre ord er der nok kvinder rundt omkring, at hvis du bare bevare din holdning, kan du let finde en kvinde, der er rigtige for dig. Ofte en kvinde er så begejstret for at finde en spændende, selvsikker mand, at mange af hendes hæmninger gå flyver ud af vinduet. Hvis du synes trængende eller ser op til hende for meget da hun er mere forsigtig og reserveret. Men vi vil komme til det senere ...

Først vil jeg gerne skrive det pegepinde, at læreren i filmen "School for slyngler" skrev på sin tavle, som retningslinjerne for mødet hotte kvinder.

Det er titlen, "Sådan får kvinder fra Bar til din Bed", og kunne meget vel have læst, hvordan man kan mødes og tiltrække kvinder ...

1. Være farligt, det er cool.

2. Ingen komplimenter. EVER.

3. Altid Få Girl Alone.

4. Hvor du er, The Place er 'Lame'

5. Relate til hende / Parallel hende Views.

Kommende stillinger vil gå ind i min lille analyse af hver enkelt af disse principper, der er anført ovenfor. Hvis du ikke allerede har set filmen, jeg varmt anbefale det.