lørdag den 2. juli 2011

Introduktion til The Good Guys


Så du er tilbage i dating spillet og på udkig efter hr. ret, men en eller anden måde altid ender med hr. Forkert. Min eneste veninder er for evigt fortæller mig, at der er nogen gode mænd tilbage, da de alle er gift eller taget!

Nå modsætning til populær tro besat af kvinder, at alle de gode single fyre er truffet, og at der ikke er nok gode mænd tilbage til dato der er rigeligt med beviser for, at dette er bare ikke tilfældet. Faktisk er den gennemsnitlige single fyr på udkig efter kærlighed er in-faktisk meget sandsynligt, at være nogen, der har en god karriere som lærer eller håndværker. Statistisk vil han være over fem fødder syv inches i højden og vil være relativt atletisk og ikke for overvægtig. Han vil have en over gennemsnittet udseende og vil nyde at lave mad, dans og heller ikke noget imod en lejlighedsvis gå i land sammen med at gå i biografen og spise ude.

Look for ærlige og monogame hanner

Det bedste dating rådgivning for kvinder ville være at kigge efter disse "gennemsnitlige" single fyre, der også er på udkig efter en varig, permanent og kærligt forhold. Generelt er disse mænd se monogami positivt og også bryste sig af at være ærlig. Disse herrer er generelt på udkig efter en dame på tilsvarende alder, bør så kvinder koncentrere sig om at møde fyre enten deres egen alder eller op til 5 år yngre eller ældre, afhængigt af dine præferencer.

En anden vigtig dating rådgivning for kvinder er rent faktisk at give fyren en chance. Det er en fælles klage blandt mænd, at kvinder er for hurtige til at passere domme og simpelthen ikke give dem mulighed for at komme til at kende kvinder og til at udvikle et forhold.

Det er et kendt faktum, at kvinder tror, ​​at de fleste mænd lægger for stor vægt på fysisk udseende, dog kan den samme kritik også være rettet mod de fleste kvinder, når de er ude i jagten på et forhold med en mand. I enkelte kredse er det helt almindeligt for mænd at klage over, at de er blevet afvist af kvinder på grundlag af deres udseende, og at deres andre værdifulde egenskaber som ærlighed, integritet og deres omsorgsfulde natur er blevet totalt ignoreret.

Vidste du, at de fleste dating agenturer vil ikke i første omgang vise kvinder fotografier af potentielle datoer, før kvinderne har udtrykt interesse for møde den mand, baseret på hans arbejde, interesser og andre faktorer som højde og alder, udelukkende fordi kvinder sted, så megen vægt på vigtigheden af ​​udseende.

Så min dating råd til kvinder, er, at hvis du seriøst er på udkig efter en ny partner glemme konstateringen af, at "perfekte udseende mand 'og udvide din horisont ved at lede efter flere ønskværdige egenskaber hos mænd, såsom at finde nogen, der har lignende interesser og god kommunikation færdigheder. I dag, kvinder har mange flere muligheder for at møde mænd end enlige kvinder for 50 år siden, der generelt ikke har job og fandt det vanskeligt at opfylde berettigede mænd. Kvinder har en meget stor tilstedeværelse i arbejdsstyrken, og dette giver rig mulighed for at mødes og udvikle relationer med mænd, under og efter arbejdet.

Mine damer, bør du ikke være opsat på at møde det perfekte match med det samme. I stedet er det bedre til dato nogen, der har et par af de personlige kvaliteter, du er interesseret i og med lidt held denne person kan blive din 'ideelle partner'. Som det gamle ordsprog siger "du kan ikke bedømme en bog på omslaget", så vær åben og villig til at tale med mænd, før du foretager en vurdering baseret udelukkende på deres udseende. Ved at tage denne fremgangsmåde, du ikke har meget at tabe, men du kunne sikkert har masser at vinde.

Çok My Otobüs için Sexy


onsdag den 29. juni 2011

Online Dating Historie og Typer af lokaliteter


Online dating-tjenester og Relationship Websites
Internet Dating er kommet en lang vej, fra anstandsdame overvåget møder i det tidlige 15. århundrede til nutidens internet-bryllupper. Udviklingen af ​​internet dating er forvandlet til en ny måde at matche individuelle på udkig efter kærlighed. I gamle dage ville familier tilmelde sig og vokse sig stærk med indgåelse af ægteskab sønner og døtre. Internet Dating breder denne tendens væk og blande den populære mere jævnt. Internettet gør en fortjeneste med ankomsten af ​​online dating internet dating startede med nyhedsgrupper som soc.singles måde før web-browsere, instant messengers, de sociale netværkssider, online dating sites, eller endog WWW opstod. Faktisk Jupiter Research anslår, at 516 millioner dollars vil blive brugt på online dating sites i 2005, og dette tal vil stige til 623 millioner $ i 2008. Et andet analysefirma, anslået, at 214 millioner dollars blev brugt på online kontaktannoncer i første halvår af 2003, en stigning fra 121 millioner dollars i 2002.
Læs mere


mandag den 27. juni 2011

Hvorfor Dating Overtro rent faktisk arbejder


Af Diana Vilibert

Når det kommer til at få heldige, kan jeg altid regne med én ting: Jo mindre forberedt jeg er, jo mere sandsynligt er det, at det vil ske. Jeg husker nå frem til denne konklusion, man skæbnesvangre nat, da jeg fandt mig selv i mit badeværelse, idet der fra mit strømpebukser (kontrol-top, natch) og snuppe en skraber og barberskum, før balancere min fod på kanten af ​​vasken, bad de glas vin Jeg havde lige afsluttet vil ikke vælte mig over. Min dato blev i stuen, sandsynligvis spekulerer på, hvad fanden jeg lavede derinde.

Det var ikke første gang, jeg befandt mig i denne stilling - jeg har endda gjort sig skyldig i barbere mine ben på en restaurant badeværelse i mellem middag og dessert. Og når jeg begyndte at lægge mærke til det mønster, uden undtagelse, hver gang jeg vil undlade at barbere mine ben, før en dato, ville jeg få noget handling.

Jeg spurgte mine venner, hvis de også har date-nat skønhed eller mode overtro, og jeg fandt ud af jeg ikke er den eneste (OK, jeg var den eneste, der barberede hendes ben i restauranten i midten af ​​en dato - det var bare en gang, jeg sværger!). Et kæreste sagde, at på en første date, "Hvis jeg virkelig nervøs jeg bærer min 'daglige' kjole til at lade som om jeg er ligeglad. Jeg plejer at bære min bedste kjole på den anden dato. "En anden sværger ved forkerte sokker. "Den første gang jeg fik kysset, var jeg iført forkerte sokker. Jeg var freaking ud på forhånd ... virkelig nervøs for, at jeg lignede en idiot (som er stum, han kunne ikke engang se dem)., men siden da har det været en ting "

Og det er ikke kun damerne - selvom min fyr venner holder sig til mere generelle overtro. Den ene sværger ved en heldig skjorte, mens en anden indrømmer, at han undgår tøj, der ikke har givet ham meget held i fortiden.

Jeg kunne ikke undgå at bemærke, at mellem mine stubbe på benene og min vens "hverdags" kjole, målet er at undgå at prøve for hårdt. Efter alt, kan lide hvem du bruger fire timer picking den perfekte outfit kun at have den dato, være en total fallit? Sigt lavt og du vil ikke være alt for skuffet, og du kan endda blive glædeligt overrasket. Men i mellemtiden, min fyr venner alle holdt det simpelt: få lagt en gang iført en bestemt outfit eller Köln, og holde iført det. Den ene endda vedblev med at bære hans "heldig" skjorte efter at få overfaldet i det.

Så hvad er det om disse tåbelige overtro, og hvorfor er vi overbeviste om forkerte sokker eller en bestemt kjole er, hvad der får os heldig - i modsætning til vores skinnende personligheder? Ifølge eHarmony, har det at gøre med usikkerhed. "Når vi oplever noget, der synes ukontrollerbart, såsom forelskelse, vi søger at få kontrol," skriver psykolog Bruce Hood. Og vi kan ikke gøre for det: "Vores hjerner er koblet til at finde mønstre i verden - især på tidspunkter, hvor vi er i tvivl om resultater. Og hvad kunne være mere uforudsigelig end de tidlige hvirvelvind af en lidenskabelig romance? "

Og du kan lige så godt give efter - at forsøge at befri dig selv af overtroiske adfærd kun gør det værre, skriver Hood. "Vi kan fortælle os at få et greb, men inderst inde vores følelsesmæssige hjerne er alle cylindre," og tilføjede, at "Det ironiske er, at hvis du prøver at stoppe dig fra at være overtroisk (som ofte kan man ikke), så du føler dig mere angst, som igen fører dig til at søge mere kontrol. "

Son realmente los hombres de Marte y las mujeres de Venus?


søndag den 26. juni 2011

Speed ​​dating kærlighed på sporene


Et tog med ekstra trækkraft skyldes at modregne fra London til Bath transporterer singler, der håber på at møde nogen speciel.

First Great Western er begyndt, hvad den mener er den første speed-dating service på et tog.

Passagerer, der har betalt £ 45 for en billet, rejse på første klasse fra Paddington med en klokke lyde hver fire minutter til signalet tid til at bytte partnere.

Efter en pause til middag i Bath toget vil vende tilbage til London.

"Tog og togstationer har længe været portrætteret som romantisk indstillinger til film, og vi er overbevist om at de stadig er et fantastisk sted for romantik," siger First Great Westerns Customer Services direktør, Glenda Lamont.

"Oven i det, hvordan kan man meget hurtigere hastighed dating være? Vores togene køre med op til 125 miles i timen," tilføjede hun.

Den dating service blev oprettet efter en undersøgelse foretaget af First Great Western, der fandt 13% af mennesker er blevet chattede op eller spurgt på en dato, mens de rejser med tog.

En ud af ti mænd i undersøgelsen sagde, at de havde spurgt en person på en dato eller chattet en person op på et tog.

BBC News