lørdag den 17. april 2010

En cyklist er blevet dræbt efter at være blevet ramt af et tog på en banegård i Melbourne's vest, politiet siger.


Cyklisten menes at have været ramt på ca 3:20 (AEST) på sporene på Yarraville togstationen på hjørnet af Birmingham og Canterbury gader, politiet medier talskvinde Katherine Jess sagt. Cyklisten var en 28-årig mand fra West Footscray. »Han var ridende Anderson Street og har gået rundt bommen porte på det niveau, passage, politi medier talskvinde Katherine Jess sagt. »Alle tog er standset på Werribee linje."
Læs mere

Flight Attendant ontslagen Mid-Flight Sex met acteur


onsdag den 14. april 2010

Canadiske kraftstationer Ban Mænd


En canadisk kvinder fitness gym blev ryddet tirsdag af afgifter, at det ulovligt diskriminerede mod en mand ved spærring ham fra at blive en kunde.

En British Columbia Human Rights Tribunal sagde Ralph holder op med var ikke urimeligt skade ved at blive nægtet medlemskab i Just Ladies Fitness, som markedsfører sig til kvinder, der ikke ønsker at bruge coed faciliteter.

"Under de omstændigheder i denne sag, behandling Mr. holder op med det samme, da disse kvinder ville faktisk resultere i en negative konsekvenser for disse kvinder," voldgiftsretten skrev og sagde, at holder op med havde mulighed for at benytte andre coed motionscentre.

Holder op sagde han forsøgte at slutte sig til den gym, fordi det var i nærheden af sit hjem i Vancouver-forstaden Burnaby, men voldgiftsretten sagde, at der var en coed anlæg, der faktisk blev tættere.

Den gym er en del af et fitnesscenter kæde, der har 40.000 kvinder medlemmer. Af selskabets 300 ansatte kun fire mænd - hvoraf den ene er selskabets præsident og grundlægger.

Copyright  © 2006 Reuters Limited

4 tajemstv� testy Passing ?en


tirsdag den 13. april 2010

Mænd View Faces i Sexy Billeder - Ikke bare bryster og røv.


ATLANTA (AP) - I modsætning til den gængse opfattelse, mænd er mere tilbøjelige til at se på en kvinde ansigt, før andre områder, når man ser på billeder af nøgne kvinder, ifølge en undersøgelse foretaget af Emory University forskere. Og kvinder vil stirre på billeder af heteroseksuelle sex længere end mænd i undersøgelsen fundet.

Begge resultater er offentliggjort i tidsskriftet Hormoner og Behavior, kaste lys over seksuelle holdninger, der reelt er ikke alle, der mystiske når de betragtes i et videnskabeligt lys, sagde Emory psykolog Kim Wallen.

Wallen og hans tidligere ph.d.-studerende, Heather Rupp, viste stadig fotos af par, der har sex med 30 kvinder og 15 mænd i alderen 23 og 28. Hver blev rigget op med en high-tech eye-tracking udstyr til at måle, hvor hans eller hendes blik gik først, og hvor længe den opholdt sig der.

Mænd gik lige til ansigt og dvælede lidt, men de fleste af kvinderne var mere interesserede i den seksuelle aktivitet. Hvor meget, så afhang af, om de var under hormon-fyldt p-piller.

De, der var Wallen sagde, var interesseret i samlet overblik over de fotos, og "baggrund" genstande som smykker, men kvinder ikke på p-piller var mere interesserede i områder der normalt er dækket af tøj.

"Eye-tracking data tydede på, at hvad kvinder betaler mest vægt på var afhængige af deres hormonale tilstand," sagde Rupp, nu ved Indiana University's Kinsey Institute for Forskning i Sex, Køn og Reproduktion.

Wallen og Rupp sagde deres undersøgelse tyder på, at mænds øgede opmærksomhed på ansigter kan være relateret til større aktivering i amygdala, en del af hjernen, der behandler følelsesmæssige information og spænding.

Kvinder kan fortælle ved at se på nøgne mænd, om de er vakt, Wallen sagde, men kvindelige organer ikke afsløre meget.

"Det er kryptisk, men ansigtsudtryk er én måde at vise en indikation af interesse for og glæde af sex," Wallen sagde.

Trova piccolo Online Dating Site Profili


søndag den 11. april 2010

Konklusion Til: Mand & Kvinde Brain forskelle, og hvordan De Effect Dating


Mænd er betragtet som den mere aggressive af de to køn. Ofte ses som den eneste aggressive sex. Det er en misforståelse. Både mandlige og kvindelige have aggressive kredsløb i deres hjerner, men gælder det anderledes. Kvinder fokuserer på verbal enighed om at få deres måde â € "måske ved at anvende udtrykket, ~ â € De bliver selfishâ € ™ snarere end en fysisk punch. En mandlig vil søge at fysisk dominere som hans sex og aggression centre er større. Det er tænkeligt, at der er kvinder var â € œin chargeâ € de ville skabe en social struktur med verbal og psykologisk manipulation i modsætning til direkte fysisk vold. I todayâ € ™ s alder, mere civiliseret tid (for nogle mennesker i nogle dele af samfundet) mænd bruger kunsten at overtalelse at nå politiske virksomhed magt. Dette er en side lige fra en womanâ € ™ s bog. Faktisk er det ikke tilfældigt, at kvinder er blevet mere politisk aktive â € "de tider give deres særlige færdigheder, der skal bruges til at vinde magt. Alder fysiske dominans (6000bc til 2000ad?) Synes at være kommet til en ende. Før dette var naturligvis tusinder af år eller derover, af regeringstid af matriarkalske samfund. Disse kulturer didnâ € ™ t have skriftligt så lidt registre over dem der findes. (Mere om det senere).

Et af de mest vigtige kompetencer, en mand skal til at udvikle til succes i dating (og kvinder i almindelighed) is denne: Lær alt You muligt om Body Language. Kvinder er mestre i kropssprog, mimik, følelsesmæssige tone i voiceâ € | det er det, de er naturligvis hardwired at kunne gøre. For at kunne holde trit med kvinder en mand skal lære om stemmen tonalitet, læsning udtryk og hvad kropssprog bevægelser betyder.

Mest af alt, mænd og kvinder har til STOP forventer, at de andre til at opføre sig ligesom dem. En kvinde vil snakke en masse. En fyr vil ofte ignorere det. En kvinde vil have en stor romantik. En mand vil have en stor køn. Det er de naturlige tilbøjeligheder af mænd og kvinder. At forsøge at ændre din partner er at forsøge at ændre deres meget hjerne strukturer, der gør dem mænd og kvinder. Du kan tilegne sig nye færdigheder og din hjerne vil â € ~ growâ € ™ til at hjælpe dig med at opnå dine mål. Men du canâ € ™ t ændre sin grundlæggende funktioner.

Selv hvis en kvinde slår en mand på rumlig spil eller en mand slår en kvinde i social effektivitet, idet de dele af hjernen, der anvendes til samme eller lignende funktioner er forskellige. Så selv når det ene køn er lige så god eller bedre end det modsatte køn på noget, der er deres domæne, forskellige aspekter af deres hjerner vil udnyttet til at gøre de samme opgaver. Brain scanning udført af mænd og kvinder gør IQ test, for eksempel har vist, at selv med lignende scores på de samme forsøg, piger bruge forskellige områder af deres hjerner til løser de samme problemer.

Så mænd og kvinder vil altid være forskellige, også med tilsvarende færdigheder. Respekt denne forskel, nyde denne forskel, og du kan altid udvikle sunde relationer og / eller blive en succes på dating.