tirsdag den 13. april 2010

Mænd View Faces i Sexy Billeder - Ikke bare bryster og røv.


ATLANTA (AP) - I modsætning til den gængse opfattelse, mænd er mere tilbøjelige til at se på en kvinde ansigt, før andre områder, når man ser på billeder af nøgne kvinder, ifølge en undersøgelse foretaget af Emory University forskere. Og kvinder vil stirre på billeder af heteroseksuelle sex længere end mænd i undersøgelsen fundet.

Begge resultater er offentliggjort i tidsskriftet Hormoner og Behavior, kaste lys over seksuelle holdninger, der reelt er ikke alle, der mystiske når de betragtes i et videnskabeligt lys, sagde Emory psykolog Kim Wallen.

Wallen og hans tidligere ph.d.-studerende, Heather Rupp, viste stadig fotos af par, der har sex med 30 kvinder og 15 mænd i alderen 23 og 28. Hver blev rigget op med en high-tech eye-tracking udstyr til at måle, hvor hans eller hendes blik gik først, og hvor længe den opholdt sig der.

Mænd gik lige til ansigt og dvælede lidt, men de fleste af kvinderne var mere interesserede i den seksuelle aktivitet. Hvor meget, så afhang af, om de var under hormon-fyldt p-piller.

De, der var Wallen sagde, var interesseret i samlet overblik over de fotos, og "baggrund" genstande som smykker, men kvinder ikke på p-piller var mere interesserede i områder der normalt er dækket af tøj.

"Eye-tracking data tydede på, at hvad kvinder betaler mest vægt på var afhængige af deres hormonale tilstand," sagde Rupp, nu ved Indiana University's Kinsey Institute for Forskning i Sex, Køn og Reproduktion.

Wallen og Rupp sagde deres undersøgelse tyder på, at mænds øgede opmærksomhed på ansigter kan være relateret til større aktivering i amygdala, en del af hjernen, der behandler følelsesmæssige information og spænding.

Kvinder kan fortælle ved at se på nøgne mænd, om de er vakt, Wallen sagde, men kvindelige organer ikke afsløre meget.

"Det er kryptisk, men ansigtsudtryk er én måde at vise en indikation af interesse for og glæde af sex," Wallen sagde.

Trova piccolo Online Dating Site Profili