onsdag den 14. april 2010

Canadiske kraftstationer Ban Mænd


En canadisk kvinder fitness gym blev ryddet tirsdag af afgifter, at det ulovligt diskriminerede mod en mand ved spærring ham fra at blive en kunde.

En British Columbia Human Rights Tribunal sagde Ralph holder op med var ikke urimeligt skade ved at blive nægtet medlemskab i Just Ladies Fitness, som markedsfører sig til kvinder, der ikke ønsker at bruge coed faciliteter.

"Under de omstændigheder i denne sag, behandling Mr. holder op med det samme, da disse kvinder ville faktisk resultere i en negative konsekvenser for disse kvinder," voldgiftsretten skrev og sagde, at holder op med havde mulighed for at benytte andre coed motionscentre.

Holder op sagde han forsøgte at slutte sig til den gym, fordi det var i nærheden af sit hjem i Vancouver-forstaden Burnaby, men voldgiftsretten sagde, at der var en coed anlæg, der faktisk blev tættere.

Den gym er en del af et fitnesscenter kæde, der har 40.000 kvinder medlemmer. Af selskabets 300 ansatte kun fire mænd - hvoraf den ene er selskabets præsident og grundlægger.

Copyright  © 2006 Reuters Limited

4 tajemstv� testy Passing ?en