onsdag den 6. juli 2011

Online Dating, Vær ikke en Jerk!


Online dating er blevet den # 1 afsætningsmulighed for enlige mænd og kvinder til at mødes. Med det sagt, er det tid til at sætte nogle grundregler! Efter at være blevet en "online-dater", og høre historier fra min eneste venner, jeg har at sige jer gør nogle kolossale fejltagelser! Du er ikke ærlig om dig selv og lade dine vilde forventninger til at føre til skuffelse. Du mangler respekt og er ofte svigtet, hvis aftenen ikke ender med sex. Hvad skete der med ridderlighed og ære? Fordi vi gemmer sig bag computerskærmen, kan vi smide alle ideer om almindelig høflighed og respekt? Det er tid til at forny dine profiler, være åben om, hvem du er, og hvad det er, du er på udkig efter ...

1. Find den rigtige dating site! Der er et væld af hjemmesider derude for sex, fra tilfældige møder, fetish finde på langsigtede relationer (min veninde Jessica Downey har en stor liste). Vær sikker på at finde en, der er rigtigt for dig. For eksempel, hvis du er på en seriøs dating site og leder efter en seksuel eskapade så er du sandsynligvis i det forkerte sted. Kvinder udstationering deres personlige annoncer på et site som eHarmony er på udkig efter en chance for ægte kærlighed, ikke nogle douche taske, der lusker for hans næste erobring!

2 Hvad er der med den high school eksamen billede? Hun ønsker ikke at se, hvad du så ud for 10 år siden, sans Beer Gut og med hår. Ligesom du ikke ønsker at se hende med seler og svine-haler (medmindre du er til det, og jeg er sikker på der er et site for at så godt). Pointen: Vær ærlig om, hvem du er, som går til damerne så godt. Sørg for, at dine billeder er af nyere dato, og vigtigst af alt, sørg for at billedet er af dig, ikke nogle hot fyr nogen engang sagde, du lignede ... George Clooney min røv! Også, ingen billeder af dig fuld, spejlvende nogen ud, eller Gud forbyde det ... iført Ed Hardy, vi alle ved, hvordan jeg føler om det. I stedet posten i mindst et godt hoved skudt og nogle billeder skildrer ting, du kan lide at gøre (at være udendørs, nyde byen med venner osv.). Disse typer af billeder vil give hende en idé om, hvad du gør for sjov. Udstationering det rigtige billede kan virkelig hjælpe pique hendes interesse, hvilket fører mig til mit næste punkt ...

3. Være interessant! Kvinder er tiltrukket af en mand, der begejstrer dem, og kan holde deres opmærksomhed. Giv dem en idé om, hvad de kan forvente fra dig på en dato (dette koncept virker på en række forskellige websteder). Hun vil vide, hvad slags mand du er, og være i stand til at få en fornemmelse af, hvordan du ville behandle hende. Når man læser din profil, hun er på udkig efter forsikringer om, at du er ret normale, nede-på-jorden og har en vis sans for moral. Husk, som du er dimensionering hende op, er hun at gøre det samme. Så er opmærksomme på hendes spørgsmål og være eftertænksom i dine svar, og dette vil hjælpe hende ud af, at du er værd at forfølge.

4. Vær oprigtig! Hvad søger du efter? Det angives, du er "ikke ønsker at spille spil" tæller ikke! Jeg kender ikke nogen, der nyder at "spille spil", bortset fra Matador måske. Fortæl hende hvem du er og hvad du er virkelig på udkig efter. Må ikke spilde hendes tid med tomme løfter og ideer om romantik, at du ikke er i stand til at opfylde. Ja kvinder ønsker at høre disse ting, men kun hvis de er sande, og du kan gøre godt på dem. Så vær oprigtig, du aldrig vide, du kan være den fyr, hun har ventet på!

Når du har et ærligt portræt af den mand, du er, er du klar til at påbegynde en søgning efter den kvinde af dine drømme. Vær tålmodig og husk, ikke alle, du er interesseret i kommer til at gengælde de samme følelser, og det er okay. Alle har forskellige smag! Bare forblive ærlig overfor dig selv. Hvad vil gøre dig glad i det lange løb? Det rigtige er værd at søge!

Online Dating Phenomena


mandag den 4. juli 2011

Stille de rigtige spørgsmål først


OK. Du har tilsluttet sig et par af dating-tjenester og skrevet en morder profil. Youâ € ™ ve uploadet et godt billede, og nu du kommer til at chatte med en kontakt. Hvad nu? Hvordan du begynder at adskille dem, der har reelle potentiale og dem, der don € ™ t have nogen potentiel overhovedet? Du er nødt til at finde ud af noget om, hvem denne mærkelige kvinde virkelig er, og ikke bare, hvem hun vil have dig til at tro hun er. Det ville være rart, hvis kvinder bar labels som â € œGold Diggerâ € eller â € œDaddyâ € ™ s girla € â € |. Men de don € ™ t, så ita € ™ s op til dig at finde disse ting ud, og du kan ikke undgå € ™ t bare stille direkte spørgsmål. Du skal vide, hvad fejl du kan undgå at gøre, og hvordan at imponere denne dame, hvis du beslutter dig for at gøre det.

Når du er forbi de indledende small talk, så bed hende, â € œWhat er den største fejl fyre gør, når dating online? Â € Lyt omhyggeligt til hendes svar. Shea € ™ s vil fortælle dig en masse om sig selv og hendes syn på mænd generelt.

Derefter bør du spørge hende, â € œWhat Tror du virkelig, om online dating? Â € Nu er hun vil fortælle dig, om hun har haft nogen dårlige oplevelser dating o linje og hjælpe dig med at undgå at gøre de samme ting forkert.

Nu til det allervigtigste en? € | .. â € Hvad forårsagede bryde op i dit sidste forhold â € Hvis hun lægger al skylden på den fyr, bør du nok gå videre til den næste udsigten?. Hvis hun tager al skylden selv, bør du nok gøre det samme. Hvis hun siger, at bruddet blev efter gensidig overenskomst, eller at forholdet bare wasnâ € ™ t rette for en af ​​dem, youâ € ™ ve hørt det rigtige svar. Flyt fremad, men altid med forsigtighed.

At stille de rigtige spørgsmål, vil give dig indsigt og gøre dig mere sikker, når du møder damen for første gang.