lørdag den 12. december 2009

Et land Gør Utroskab A Crime

Utro ægtefæller i Cambodja leve op til et år i fængsel efter at landets underhuset i parlamentet vedtaget en lov, der forbyder utroskab samt polygami og incest.

Den lov, der ville straffe cambodjanere for ekstra-ægteskabelige forbindelser eller incest med mellem en måned og et år i fængsel plus en bøde på op til 250 dollars.

Formelt gifte sig med en anden ægtefælle ville kunne straffes med mellem seks måneder og et år i fængsel, plus den samme bøde.

Senatet stadig skal godkende den lov, som derefter går til kong Norodom Sihamoni til underskrivelse, men begge betragtes formaliteter.

Den lov blev godkendt af 64 af Cambodjas 123 parlamentsmedlemmer, med oppositionspartierne boykotte afstemningen om en lov, de anser for at være drakoniske.

"Denne lov vil være godt kun på papiret, men det vil ikke være håndhæves," oppositionspartilederen Sam Rainsy fortalte reportere.

"Det egentlige mål er, at de vil bruge denne lov som et redskab mod folk, de ønsker at politisk mishandler."

Royalistiske lovgiver Monh Saphan advarede loven vil "blande sig i folks privatliv," og sagde, at nationen ville være bedre tjent med stramme anti-korruption love.

Men nationale forsamling præsident Heng Samrin sagde, at loven vil bidrage til at styrke rigets moral.

"Denne lov kan også bidrage til at mindske korruptionen, fordi hvis en embedsmand har mange koner og elskerinder, vil han blive grådig for statens penge," sagde han.

Oppositionen har fordømt loven som en tilbagevenden til den folkemord Khmer Rouge-regime, som regerede landet fra 1975-1979, når de uden for ægteskab anliggender blev straffet med henrettelse.

Premierminister Hun Sen foreslået loven fem måneder siden, efter at han offentligt knurrede om regeringens embedsmænd bringe deres elskerinder i stedet for deres koner til officielle funktioner.

Selvom polygami er en almindelig praksis i de traditionelle Khmer familier, vil loven især påvirker lederen af det royalistiske FUNCINPEC part, Prins Norodom Ranariddh, der ofte ses i offentligheden med sin elskerinde.

Prins Ranariddh var Parlamentets formand indtil begyndelsen af dette år, da det ændrede krav til et parlamentarisk flertal og rakte kontrol af den lovgivende over til Hun Sen's parti.

Copyright  © 2006 Agence France Presse.

Comment fonctionne un site de rencontre site de travail?

fredag den 11. december 2009

Dating For Seniors

Klokken ringede, og Dorothy Binder hilste manden tager plads overfor hende.

"Jeg vil fortælle dig, at jeg er meget nervøs, men jeg er her for at få en god tid i dag," sagde Binder Petite redhead i hendes 80'erne. "Så, um, hvad vil du gerne gøre?"

"Ja, øh, jeg vil gerne gå til restauranter og gå til opera," sagde Clewell Howell, en pensioneret advokat. Den 76-årige hvilede hagen på sin hånd og smilede, hans blå øjne varme bag tykke briller.

Rundt om bordet ved "speed-dating"-arrangement i Timonium, Md, andre seniorer chattede i par om hobbyer og børnebørn, mens nikkede og skrible notater. Efter tre minutter, ringede igen og de mænd satte sig med forskellige partnere, der starter en ny runde af selvbevidste samtaler.

Som folk lever længere og ændre deres tanker om alderdom, er mere seniorer dating end nogensinde før, siger eksperterne. Men mange ældre mennesker synes, at spillets regler har ændret sig drastisk siden sidste gang, de dateret, fire eller fem årtier siden.

Disse dage, seniorer er så tilbøjelige til at mødes via dating-tjenester eller singler krydstogter som bingo spil. Ældre kvinder er trygt at fastsætte grænser â € "som nægter at lave mad eller rent for en mand, â €" selv om ældre, enlige kvinder i overtal i ældre, enlige mænd. Og samtidig bringe beskyttelse gang betød en pung fuld af gale penge, skal seniorer nu være opmærksomme på hiv og andre seksuelt overførte sygdomme.

Den ledende singler scene vil kun vokse, efterhånden som store årgange â € "den ældste af dem blev 60 sidste år â €" nå deres gyldne år.

"Det vil være et langt større problem i fremtiden," sagde gerontologi professor Debbie Wagner, på Towson University i Maryland, af senior dating. "Tingene er mere åbne nu, og folk er i stand til at fortsætte, hvad de vil, og før de ville have følt sig skyldig om selv at tænke over det."

Tom Walsh, en 80-årig pensioneret ingeniør fra Rhode Island, sagde, at han var overvældet af dating verden, efter at hans hustru på 47 år døde for seks år siden. Han sagde, at han opdagede, at de fleste ældre kvinder ønskede at betale deres egen måde på datoer, var ikke genert om seksualitet og var ikke interesseret i at blive gift igen.

"Jeg fandt, at det er en helt helt nyt arrangement," siger Walsh, der skrev en bog, "The Senior Dating Scene," om hans romantiske eventyr. "Det var dumbfounding. Men jeg kom i sving af ting."

Det kan være en større udfordring for kvinder, da puljen af støtteberettigede mænd svinder drastisk senere i livet. Ifølge 2000 US Census, er der syv mænd for hver 10 kvinder over 65 år. Hertil kommer, fordi kvinder lever længere i gennemsnit næsten 45 procent af kvinderne over 65 år er enker, sammenlignet med mindre end 15 procent af mændene, ifølge tællingen.

Mænd som et 'hot råvare'

"Nogle mænd, der aldrig har været spillere, kan i 70'erne, på et plejehjem, bliver spillere," siger Wayne Nelson, en Towson Universitet Gerontology professor. "De er en varm handelsvare."

Rebecca Sharp Colmer, forfatteren til "The Senior's Guide to Dating (igen): Traditionel og Online", har et navn for de kvinder, der sværmer en enkemand: gryden damer.

"Hvis en mands kone dør, så den næste dag, fem eller 10 single damer sætter over en gryde," sagde Colmer, som så horder af kvinder ned på hendes enkemand-in-law. "De behøver ikke spilde tiden siger,» Vi hjælper dig gennem den sørgende proces, "hvis du ved hvad jeg mener."

På speed-dating arrangement, en del af det Baltimore County Department of Aging's Senior Expo / Baby Boomer Expo på State Fairgrounds, blev deltagerne opdelt i tre kategorier efter alder: 70-plus, 60-69 og 50-59. Men, fordi så få mænd i 60'erne deltog, mænd i den ældre gruppe blev inviteret til at bo for de yngre kvinder. Alligevel er kvinder i 60'erne stadig er i undertal de mandlige deltagere, 18 til 10.

Richard Donadio, 73, en pensioneret advokat fra Timonium, blandet med kvinderne i de over-70-gruppen, og dem i 60'erne.

"Jeg håber, at jeg ikke kommer ud som ondskabsfuld, men de fleste af disse kvinder var for gammel til mig," sagde han i den ældre gruppe. En kort, trim mand, der nyder golf, Donadio sagde, at han ikke ville tøve med at datoen nogen mange år yngre end ham selv.

Frustrationer af kvinder

Kvinder siger, at deres frustration over manglen på tilgængelige kvinder forværres af det faktum, at mænd ofte forfølger yngre kvinder.

"Det er svært at møde mænd, der er alderssvarende, fordi de er interesseret i yngre kvinder," siger Doris Søde, 68, en Glen Arm hjemmehørende, der deltog i speed-dating arrangement. "Jeg tror, de er ikke at give os en fair ryste."

Sød, en høj, tiltrækkende kvinde, er et program manager for Hewlett-Packard, der kan lide at vandre, rejse-og frivillige. Hun var iført en blonde bluse med dyb halsudskæring.

Men Sweet sagde, at hun har haft lidt held med at finde en mand i ti år, siden hendes mand døde af en hjernetumor, til trods for at lægge personlige annoncer i avisen og online. Nylig, at hun indgået en professionel matchmaker.

Seniorer over for en række unikke dating udfordringer, siger eksperterne. De føler måske, ud-af-sted på barer og dansesteder. De, der er pensionist, kan have færre muligheder for at interagere med nye mennesker. Og psykiske skader, som ikke er i stand til at køre om natten, kan sætte en presning i deres sociale liv.

Men seniorer bliver at finde et stigende antal af kreative måder at møde nye kærester. Online dating-tjenester kan være en sikker og afvæbnende måde for seniorer til at mødes, siger Kristin Kelly, en talskvinde for match.com, en populær dating site. Antallet af store årgange ved hjælp af webstedet har sprunget 350 procent siden 2000, sagde hun. Et af webstedets mest populære brugere er en 78-årig pensioneret læge, og nogle medlemmer er i 90'erne, sagde hun.

Andre måder at opfylde

Andre seniorer møde potentielle partnere, klubber, frivillige aktiviteter eller ture. Walsh sagde, at han havde deltaget i et singler krydstogt i Florida. "Det var en øjenåbner grund af alle de narrestreger foregår," sagde han.

I Maryland, hold ledende centre mange arrangementer, at gøre det muligt for ældre at komme sammen, herunder den populære "Seniorer 'Prom." På fredag vil Bykota Senior Center i Towson vært for en happy hour for enlige seniorer, herunder øl, vin og levende musik.

Mange ældre kvinder er hurtige til at sige, at selv om de gerne ville møde en ny ven, er de ikke på udkig efter et seriøst forhold. "Jeg ønsker ikke en situation, hvor han kommer over hver søndag og forventer mig til at lave middag til ham," sagde Georgien Peacock, 74. "Jeg har fået til det punkt i livet, hvor jeg kan nyde mit eget selskab."

Påfugl, som kom i speed dating arrangement, sagde, at hun har to mandlige venner, en, der ledsager hende til at danse på VFW og én, der tager hende på motorcykel forlystelser. Men, sagde hun, hun præmier hendes uafhængighed: "Den sko, der går under min seng er mit."

Mange ældre kvinder deler Peacock's udtalelse, sagde Wagner, gerontologi professor.

"Mænd i almindelighed, at undersøgelsen har vist, at gøre det bedre, når de er gift," sagde hun. "Kvinderne gør sig fint, når de ikke er gift."

Nok med ægteskab

Ældre kvinder ofte forbinder ægteskab med madlavning, rengøring og et tab af autonomi, sagde Dr. Shana Geloo, klinisk leder af Institute for Advanced Studies in Aging og Geriatric Medicine i Washington. "Med denne population af mennesker, du ser på mennesker, der blev gift for 50 år siden, hvor kønsrollerne var meget anderledes," sagde hun.

Desuden voksne børn ofte presset deres mødre ikke til dato. "Børn blive ked af det, især når deres mor er at have intime relationer," sagde Towson Universitet gerontologi professor Wayne Nelson.

Seksualitet blandt de ældre kan være et ubehageligt emne. "Folk forventer ikke, eller tror, at deres bedstemødre sover rundt eller lever sammen med nogen, men de er," Walsh sagde.

Baltimore County ledende centre har afholdt workshops om sikker sex.

Mange ældre mennesker, især dem, hvis børn eller børnebørn bor langt væk, kræv simpelthen at blive rørt, Nelson sagde. "Når vi taler om intimitet i den alder, kan det variere fra seksuel kontakt til hinanden i hånden eller kram," sagde han.

Begær kammeratskab

Binder, den rødhaarede på speed-dating arrangement, sagde, at hun ville være interesseret i at møde en mand, bare for lejlighedsvise ture til teatret eller operaen. Hun holder travlt med at male og udstille sine kunstværker, samt rejser med sine børn og børnebørn.

Hendes mand â € "en ven siden barndommen, når de surfet på hendes mors træ strygebrædt â €" døde et par år siden efter 60 års ægteskab. Den Timonium begivenhed var det nærmeste, at hun var kommet til dating siden 1940'erne.

Howell's øjne strålede, da han lænede sig ind over bordet for at høre Binder tale. Hans kone døde for to år siden efter næsten et halvt århundrede af ægteskab. Siden da har han af en lille, men vil gerne finde en kvinde, der er interesseret i ægteskab.

Parret drøftede Binder's artwork, herunder hendes yndlings maleri: en gruppe af hviskede små piger i Sikker at hun titlen "Secrets".

Klokken ringede, men Howell dvælede i sit sæde. Binder vinkede til at fange øjet af begivenheden organisator, så sagde: "Undskyld mig, tror jeg ikke, du giver os tid nok."

Julie Scharper er en reporter for The Baltimore Sun, en Tribune Publishing avis.

Copyright  © 2006, The Morning Call

Pior Valentine Gift Ideas For Him

tirsdag den 8. december 2009

Romance I henhold til Mars

Atlanta Journal-Constitution

Når min ven Kendall fortalte mig, at hun købte hendes kæreste en miter sav til deres et-års jubilæum, jeg couldnâ € ™ t hjælp, men drille hende lidt. Intet siger romance som en motorsav! Da jeg var medvirkende til at skjule den gave, jeg fik at se hende guyâ € ™ s svar, når han lagde øjne på det. Han var opstemt!. Hun gav manden, hvad han egentlig wantedâ € | romantik i henhold til Mars, ikke Venus.

Mange kvinder tror, røde roser, stearinlys middage, champagne, og overraskelse weekend getaways, når de tænker på romantik. Mænd donâ € ™ t nødvendigvis inddrage alle disse sappy ting med romantik, men mange går med til det, for at gøre os lykkelige. I dating, også romance tager på forskellige ansigter.

Når to mennesker er dating, den simple søde gestus er fuld af romantik, fordi det er blandet med mulighederne for noget dybere. Da mænd og kvinder opfatter romantik forskelligt, kvinder nogle gange savne den romantiske gestus, at mænd vises i dating.

Jeg spurgte et par mandlige venner af mig, hvad romantik betød for dem. De har også delt, hvad de betragtede romantisk gestus. Overraskende nok er det didnâ € ™ t virkelig har at gøre med soveværelset.

Mænd virkelig dig komplimenter. , De kan lide det, når vi kan konstatere store ting om dem, om det er en pæn kommentar om deres værktøj bælte eller deres Kenneth Cole bælte, de helt spiser det op. Det hjælper, hvis det kompliment er faktisk ægte, og ikke skyder.

Customized datoer. Sikker på, du kan foretage reservationer på restauranten, du elsker, måske hvor du har været sammen med utallige andre mænd, men at skabe en aften, der er specifikt rettet mod din Datea € ™ s ønsker, kan lide, og favoritter scorer mange point med venner.

Små ting langt hen ad vejen. Fyre synes at være at holde fast i, at hele â € œwe er nemme at pleaseâ € begreb, og jeg bare kan begynde at tro på dem. Mændene sagde, at selv små ting som, har hans foretrukne øl på dit hus, få NFL netværk på din digitale kabel, eller købe ham sokker, der skriger romantik til dem. Det viser, at du holder nok til at gøre en indsats bare for ham. Ikke ulig den kære, indsats = romance.

Hvad er andre menneskeskabte godkendt romantisk gestus?

Kære, hvad er det mest romantiske dato, du har oplevet? Hvordan du romance en fyr, du er dating?

Gutter, hvad er din idé om romantik i dating? Hvordan det ændre sig, når et forhold udvikler sig?

Er romantik eller mangel på romantik bestemme kompatibilitet?

Hvorfor du skal trykke Hendes

Den fælles opfattelse af kino (bemærk: kino = berøring) er, at du giver den kvinde, glæde, og at dette vækker hende og gør hende knyttet til dig.

Det er sikkert rigtigt, og vi er heldige, vi lever i en tid, hvor gør kino med en kvinde, anses for acceptabelt, så snart du begynder at få hende at kende. I ældre tid havde fyre som Casanova at være yderst forførende med deres * ord * bare så de kunne komme til det punkt, hvor de kunne begynde at bruge kino.

Men den vigtigste ting at forstå om kino er, at når du starter den med en kylling, som du bare at få at vide, er, at det ikke blot er en vække stimulans, men også udfordringer de barrierer mellem jer.

Tilstedeværelsen af disse usynlige barrierer, som du både at vedligeholde i dit sind er virkelig den centrale forskel mellem at være kærester og fremmede.

Typiske "nice guy" opførsel er at respektere disse barrierer for meget og aldrig udfordre dem. Denne definition fastholder de barrierer, der forlader dem på plads.

Er ligegyldigt, hvor godt han får at vide, chick, hvis han forlader disse barrierer på plads, vil han aldrig være hendes kæreste - Derfor er han ender i den ven kategori. Fordi han faktisk styrket de barrierer i stedet for at destruere dem.

Anyway, det næste niveau op fra AFC er at indse, at du er nødt til at smuldre disse barrierer, så du arbejder på dem, men du er stadig forsigtig omkring fremkalder angst, og stadig en smule nervøs for udfordrende hindringer. Så du leder efter undskyldninger for at røre, eller du kommer ud og kærtegne hende, men det har en lidt forhastet kvalitet, fordi du forsøger at maskere en underliggende nervøsitet.

I sidste ende, hvor du ønsker at komme til det punkt, hvor du indse, at for en kvinde, oplevelsen af at have dig udfordrende hindringer er ikke kun en kilde til bekymring for hende, men er også en kilde til spænding.

Og idéen er at flytte den balance, således at hun oplever mere spænding end angst.

Nogensinde ser et barn falder ned? Mærke til, hvordan de ved ikke, om at grine det ud eller græde, så de ser på deres forældre for at se forældrene ansigt? Hvis den forælder, rynker brynene med bekymring, så barnet begynder at græde. Hvis den forælder, smiler, begynder barnet griner.

Samme med kvinder. Når du betræder nyt land med en kvinde ved at udfordre den "touch barrierer" mellem dig og hende, så er du nødt til at gøre det roligt og trygt, og der får hende til at opleve det som spændende. Hvis du gør det nervøst hun vil opleve det som noget, der ikke er ret, og det gør hende utilpas.

En af de bedste måder at vise tillid er at gøre det langsomt, i stedet for brusende det. Nervøse folk travlt til at skjule deres nervøsitet.

Nervøse mennesker også kigge væk, så du roligt gøre øjenkontakt. Og nervøse mennesker ser alvorligt, så sørg for at smile en masse.

Nervøse mennesker også gøre deres stemme anspændt, så du gør dit afslappet, og gør din kropsholdning meget åben og afslappet stedet for at være lukket og spændt.

Alle disse ting vil viderebringe tillid forårsager hendes sind til at fortolke dine kærtegn som en kilde til begejstring, snarere end en kilde til angst.

Jo mere du forstår (og stedfortræder føle) den måde, din touch ophidser hende, jo mere vil du naturligvis blive overbevist om at gøre det.

Ud over at formidle tillid, er den anden ting du skal gøre med kino at finde en balance, så det hverken er for udfordrende, eller for tamme.

Når du begynder langsomt kyssede - hånden eller armen eller hendes liv eller tilbage, eller måske føler hendes kind eller hendes hår med hånden - den ideelle til at stræbe efter, er, at du vil beholde hende forsigtigt balancerer på kanten for at være alt for ophidset, så det er aldrig for meget for hende at håndtere, og heller ikke så mild, at det bliver tamt.

Britney Hai una nuova data

Forbud mod homoseksuelle rabbinere kan ophæves

Af Rachel ZOLL, AP Religion Writer

En af de vigtigste konservative jødiske leder er at organisere samtaler landsdækkende at fortælle synagoger, at bevægelsen sandsynligvis vil rulle tilbage fra sit forbud mod ordaining åbent homoseksuel rabbinere ved årets udgang.

Han og to religiøs lov eksperter slutte sig til ham på møderne forsøger at hjælpe menigheder forberede sig til den forvirring og ubehag til følge.

Rabbiner Jerome Epstein, Executive Vice President for De Forenede synagoge i Konservativ jødedom, siger et udvalg bestående af forskere, der fortolker jødiske lov for flytning vil sandsynligvis løsne det forbud, når de stemmer i december.

Samtidig forventer Epstein de lærde vil støtte en politik, der sigter mod at holde mere traditionelle menigheder i folden. Synagoger, der mener, jødisk lov barer samme køn relationer stadig vil være i stand til at ansætte rabbinere, der deler deres synspunkt.

Afstemningen i Udvalget om jødisk lov og standarder vil teste, hvad konservative ledere kalder deres "store paraply" â € "så forskelligartet praksis i én bevægelse. Det vil også signal til det omgivende samfund, hvor langt den konservative gren vil gå til at omfortolke jødiske lov.

"Udvalget kan acceptere â €" vil acceptere, jeg tror, â € "to eller flere" politikker, Epstein sagde på en 24 august møde i New York konservative jødiske ledere. "En, der faktisk bekræfter den nuværende position, og mindst én, der vil liberalisere det."

Virkningen af de modstridende aktioner vil være, at de lokale jødiske samfund har mere frihed. Konservativ seminarier, sammen med bevægelsens anslåede 750 synagoger og mere end 1.000 nordamerikanske rabbinere, vil komme til at afgøre, hvilken politik til følge.

"Det kan skabe forvirring, kan det medføre enorme angst, kan det medføre store spændinger, kan det medføre store uenighed," Epstein sagde.

Afstemningen kommer som bevægelsen forsøger at holde fast ved en dalende mellemvej mellem innovation og streng tradition i amerikansk jødedom. Den konservative filial følger jødisk lov, mens der tillades en begrænset ændring for moderne forhold.

Det har været en hård vej at følge. Mange konservative jøder har sluttet sig til mere liberale reformer strøm, som for nylig har overhalet de konservative gren som den største i USA. Reformbevægelsen ordains homofile og er mere accepterende over for interreligiøse par.

For konservative jøder ønsker strengere overholdelse, har den ortodokse filial blevet et populært valg. Den ortodokse strengt holder sig til de traditionelle fortolkninger af jødisk lov, der forbyder kvinder og homofile bliver rabbinere.

Rabbi Joel Roth, en førende religiøs lærd og et medlem af den konservative Law Committee, spørgsmålstegn ved, om mennesker med traditionelle jødiske syn på seksualitet vil bo, selv om panelet giver synagoger spillerum til at acceptere eller afvise homoseksuelle forhold. Roth sagde, at han har været "dæmoniseres" for at sige, at han fortolker religiøs lov, som spærring af samme køn køn.

"Jeg kender loven, som den foreligger forårsager smerte," sagde han. "Men smerte er ikke sidestilles med umoral."

Rabbi Elliot Dorff, næstformand i lov udvalget og også en respekteret akademiker, støtter ordaining homofile, siger "det er simpelthen ikke naturligt" at kræve, at de fortsat er i cølibat.

"Vi er nødt til at fortolke Guds vilje i vores tid," sagde Dorff.

Dorff og Roth er på rejse med Epstein, med flere stop er planlagt til Atlanta, Philadelphia, Los Angeles og Washington, DC Trioen talte også sidste måned i Toronto.

Debatten fokuserer på betydningen af Mosebog 18:22, hvor det hedder "Du skal ikke ligge med en mand som man ligger med en kvinde," og 20:13, der siger, at en sådan handling kan straffes med døden.

Den sidste større Law Committee afstemning om homoseksuelle relationer kom i 1992, hvor panelet besluttede overvældende at opretholde forbuddet mod åbent homoseksuelle rabbinere.

I den seneste debat, er den 25-medlem udvalget overvejer juridiske udtalelser, der kaldes "teshuvot," for og imod en ændring. En politik skal seks stemmer for at blive accepteret. Selv om det forekommer sjældent, mere end en holdning kan bekræftes, forlader de lokale ledere til at beslutte, hvilke til at følge. Det er resultatet Epstein forventer.

Arnold Eisen, indgående kansler for den jødiske Theological Seminary i New York, som er flagskibet skole for konservativ jødedom, personligt støtter ordaining homofile. Men han har planer om at drøfte spørgsmålet med fakultetet og de studerende før indlæggelser reglerne er blevet ændret.

University of jødedommen i Los Angeles, som også tog konservative rabbinere, siger blot, at det vil følge hvad politikken godkendes af udvalget. Imidlertid Dorff er skolens rektor, og mange forventer, at seminariet, hvis det er tilladt, vil indrømme åbent homoseksuelle studerende.

Konflikten om homoseksualitet spejle slag over spørgsmålet i det almindelige protestantiske grupper, herunder den episkopale kirke og den presbyterianske kirke (USA). Snesevis af de enkelte kirker, der forlader den kristne på grund af uoverensstemmelser.

Roth siger, at mange konservative jødiske synagoger allerede kender deres holdning til spørgsmålet, men andre vil være i strid efter afstemningerne i udvalget.

"Udvalget om jødiske love og standarder," siger han, "er at debattere fremtiden for hele bevægelsen. Intet mindre."