tirsdag den 8. december 2009

Hvorfor du skal trykke Hendes

Den fælles opfattelse af kino (bemærk: kino = berøring) er, at du giver den kvinde, glæde, og at dette vækker hende og gør hende knyttet til dig.

Det er sikkert rigtigt, og vi er heldige, vi lever i en tid, hvor gør kino med en kvinde, anses for acceptabelt, så snart du begynder at få hende at kende. I ældre tid havde fyre som Casanova at være yderst forførende med deres * ord * bare så de kunne komme til det punkt, hvor de kunne begynde at bruge kino.

Men den vigtigste ting at forstå om kino er, at når du starter den med en kylling, som du bare at få at vide, er, at det ikke blot er en vække stimulans, men også udfordringer de barrierer mellem jer.

Tilstedeværelsen af disse usynlige barrierer, som du både at vedligeholde i dit sind er virkelig den centrale forskel mellem at være kærester og fremmede.

Typiske "nice guy" opførsel er at respektere disse barrierer for meget og aldrig udfordre dem. Denne definition fastholder de barrierer, der forlader dem på plads.

Er ligegyldigt, hvor godt han får at vide, chick, hvis han forlader disse barrierer på plads, vil han aldrig være hendes kæreste - Derfor er han ender i den ven kategori. Fordi han faktisk styrket de barrierer i stedet for at destruere dem.

Anyway, det næste niveau op fra AFC er at indse, at du er nødt til at smuldre disse barrierer, så du arbejder på dem, men du er stadig forsigtig omkring fremkalder angst, og stadig en smule nervøs for udfordrende hindringer. Så du leder efter undskyldninger for at røre, eller du kommer ud og kærtegne hende, men det har en lidt forhastet kvalitet, fordi du forsøger at maskere en underliggende nervøsitet.

I sidste ende, hvor du ønsker at komme til det punkt, hvor du indse, at for en kvinde, oplevelsen af at have dig udfordrende hindringer er ikke kun en kilde til bekymring for hende, men er også en kilde til spænding.

Og idéen er at flytte den balance, således at hun oplever mere spænding end angst.

Nogensinde ser et barn falder ned? Mærke til, hvordan de ved ikke, om at grine det ud eller græde, så de ser på deres forældre for at se forældrene ansigt? Hvis den forælder, rynker brynene med bekymring, så barnet begynder at græde. Hvis den forælder, smiler, begynder barnet griner.

Samme med kvinder. Når du betræder nyt land med en kvinde ved at udfordre den "touch barrierer" mellem dig og hende, så er du nødt til at gøre det roligt og trygt, og der får hende til at opleve det som spændende. Hvis du gør det nervøst hun vil opleve det som noget, der ikke er ret, og det gør hende utilpas.

En af de bedste måder at vise tillid er at gøre det langsomt, i stedet for brusende det. Nervøse folk travlt til at skjule deres nervøsitet.

Nervøse mennesker også kigge væk, så du roligt gøre øjenkontakt. Og nervøse mennesker ser alvorligt, så sørg for at smile en masse.

Nervøse mennesker også gøre deres stemme anspændt, så du gør dit afslappet, og gør din kropsholdning meget åben og afslappet stedet for at være lukket og spændt.

Alle disse ting vil viderebringe tillid forårsager hendes sind til at fortolke dine kærtegn som en kilde til begejstring, snarere end en kilde til angst.

Jo mere du forstår (og stedfortræder føle) den måde, din touch ophidser hende, jo mere vil du naturligvis blive overbevist om at gøre det.

Ud over at formidle tillid, er den anden ting du skal gøre med kino at finde en balance, så det hverken er for udfordrende, eller for tamme.

Når du begynder langsomt kyssede - hånden eller armen eller hendes liv eller tilbage, eller måske føler hendes kind eller hendes hår med hånden - den ideelle til at stræbe efter, er, at du vil beholde hende forsigtigt balancerer på kanten for at være alt for ophidset, så det er aldrig for meget for hende at håndtere, og heller ikke så mild, at det bliver tamt.

Britney Hai una nuova data