søndag den 29. juli 2012

Nye datingside Matcher dig baseret på din Klout Score


Endelig! En dating site for at matche forfærdelige selviscenesættende Know-it-alls til hinanden. Tawkify, de nyeste online-romance-fund værktøj sætter folk sammen baseret på deres Klout scoringer.

Ja, det er rigtigt. It par den elskovssyge sammen ved hjælp af et nummer, som måler deres online indflydelse. Hvis det ikke lyder som den værste måde at finde en mage, ja, måske Tawkify er en god løsning for dig. Efter at have besvaret 10 spørgsmål og indsende et foto, der er kandidater interviewet over telefonen, og indstil derefter op på en dato. Forestil dig at være den server for den pågældende tabel.

Medstifter af Elle Magazine klummeskribent E. Jean Carroll, et netsted benytter indflydelse indikatoren til at spille virtuel Yenta fordi "man kan ikke lyve om din Klout score." Right. Mindst du vil gå ind den dag at vide, at begge parter er helt selvstændig involverede røvhuller.

Carroll forklarer:

Vi har konstateret, at Klout Scores er en autentisk måling af raffinement, Vid, kulturelle kyndige, og appel-en langt mere ægte og mere troværdige måling end den typiske on-line (sic) dating site bull-hockey-faktorer højde vægt og indkomst.

Og hvem bekymrer sig om værdier? Eller moral? Eller livsmål?

Vi har for nylig brugte en Twitter kampagne for at manipulere Klout til at gøre vores Kyle Wagner den mest indflydelsesrige mor på internettet, så måske Tawkify kan hægte den nyligt kronede top matriark på internettet med sin helt egen MILF. Og i det mindste, kan det hjælpe filtrere nogle af de klovne ud af OKCupid.