tirsdag den 11. maj 2010

Speed Dating for seniorer


Ved Nancy Trejos
Washington Post Staff Writer
Torsdag 22 februar, 2007; B05

Kærlighed Evelyn Sturza liv døde for to år siden.

Siden da har hun tænkt meget lidt om dating. "Jeg var ikke i humør," sagde hun.

I går, hun iførte en rød pantsuit der hang løst om hende, fordi hun for nylig havde mistet 12 pounds på en no-sukker, ingen kulhydrater kost. Hun vedlagde en navneskilt til hende bluse. Hun sad ved et bord på en Rockville Senior Center og ventede på sin allerførste speed dating arrangement for folk 60 og ældre til at begynde. "Jeg tror det er tid," sagde hun.

Tid til Sturza at ramme dating scene igen, noget, hun ikke har gjort, siden hun mødte sin mand i 1950. De mødtes på en blind date, var gift i 52 år og havde to døtre. Dating har ændret sig drastisk siden da. Disse dage, der er mange flere måder at dato og møde folk, arrangørerne af gårsdagens begivenhed, sagde.

"Pointen med dette er ikke romantik," Lorraine Schack, koordinator for senior sociale ydelser til byen Rockville, sagde om begivenheden. "Det er bare kammeratskab."

Gay Dorn, 76, søgte at få venner. Hun har mange venner i District, hvor hun tilbringer meget af sin tid frivilligt arbejde, men kun få i byen, hun bor i. "Alle mine venner der plejede at bo i Rockville er døde," sagde hun.

Frank Braisted, 77, havde håbet på lidt mere end venskab. En enkemand i 10 år, havde han forsøgt at genindtaste dating scene ved at spørge ud kollegaer på en sparsommelighed shop i Rockville. "Jeg havde været beder dem ud til frokost, og de havde grunde til ikke at gå med mig," sagde han.

De opfordrede ham til at gå til speed-dating arrangement i stedet. Han bar en butterfly, en grå sweater vest og en blazer. "Jeg troede, at jeg hellere kjole op," sagde han.

Sturza, der afviste at give hendes alder, sagde hun ikke ønsker at finde en anden mand. Hun sagde, at hun har en behagelig pensionisttilværelse fra hendes indtjening som et rejsebureau, leder af antikviteter shows og aktiemarkedet aficionado. Hun ønsker ganske enkelt nogen til at holde hende selskab. Nogen med hjerne. Nogen fuld af eventyr. Og en person, der ikke er for billig. "Han skal have en høj energi og en ånd af eventyr og nydelse af livet," sagde hun.

Schack, ordstyreren, ringede en klokke. De 14 mænd og 15 kvinder havde fire minutter til at tale med hver enkelt potentielle følgesvend før man går videre til den næste. De havde en liste over samtale emner. Hvor har du vokser op? Hvad er din yndlings film? Hvad er den bedste tur du nogensinde har truffet?

Sturza sad overfor en nyligt pensioneret 71-årig mand, hvis navn tag identificeret ham som Dan. "Jeg ser specielt for folk, der som jeg, er klassisk musik freaks," sagde Dan, som ikke ønskede at fortælle en journalist hans efternavn.

"Jeg kan lide klassisk musik, men jeg er ikke en freak. Jeg kan godt lide al slags musik," Sturza svarede.

"Jeg er også på udkig efter folk, der ikke forventer mig at opgive alle de billetter eller måltider," sagde han.

"Du vil have dem til at dele? Det giver mening," sagde hun.

Klokken ringede igen.

"Comme-ci, comme? En," sagde hun i Dan. "Han gjorde det helt klart, at han ikke ønsker at betale regningen."

På et andet bord sad Doug King, 87, foran Wilma Morgan, 79.

Han bar en rød slips med hvide hjerter på den og en rød sweater.

Hun var iført en rød kjole, matchende rød pumper og en guld anklet.

Han fortalte hende, at han var fra Bronx. Hun sagde, hun havde været i New York.

Han fortalte hende, at han havde været et budget analytiker for den føderale regering. "Jeg er en jack-of-all-trades," sagde han med et klukle.

Hun gjorde ikke crack et smil.

"Har du danse?" spurgte hun, denne gang smilende.

"Jeg kan lide at danse, også," sagde han. "Bortset fra nu."

Han pegede på sin stok. Hun så skuffet.

"Det vil få det bedre," forsikrede han hende. "Det er bare smittet," sagde han i sin venstre fod.

Hun begyndte at kigge rundt. Klokken ringede. De rykkes videre til næste person.

Incontri Patterns tra gli studenti universitari


Hvis du er dating og over 40, så ...


Dating formodes at være en sjov aktivitet, uanset hvad din alder eller erfaring med det modsatte køn. Når det er sagt, her er tips at huske på, hvis du enten er på vej ud af et dårligt ægteskab og er i markedet igen, eller er fortsat til dato indtil nu.

Selv om der er ikke nogen hemmelighed formler til at gøre din date et hit, er der dog grundlæggende som er de samme, selv i dag, som de var, da vores bedsteforældre, måske blev omkring. Når det kommer til dating, de tre principper er: 1) slappe af, 2) at være opmærksom og 3) være dig selv. Nogle mennesker kan sætte bar for højt, når det kommer til dating.

Relax: Dette er af største betydning. C'mon, det er ikke så alvorlig. Det er meningen skal være sjovt! Tag et tip fra "yngre" set and "bare chill." Don't look på din date som svaret på alle dine problemer - din dårligdomme, mangler, ting du ikke fik som barn, ting du fik og ønsker at holde får, eller nogen andre rettigheder på din liste. Tværtimod nyder din date virksomhed og se på de erfaringer, som en chance for at lave en ny ven, eller til at blive oplyst om et emne, du vidste lidt om før. Fordi i denne fase af spillet, betyder det ingenting, og derfor intet bør læses i oplevelsen. Periode.

Vær opmærksom: Fra den første dato, uanset viser i løbet af de næste par måneder. Husk, selvom du stadig er "nedkøling," hvis du har fået tidligere de første par datoer, er det tid til at vise den anden person du er oprigtig om at få dem at kende. Lad os stoppe her og tænke over denne sætning (gå tilbage og sige det højt, hvis du skal) ... nu spørge sig selv, har du virkelig kommer til at kende den person i løbet af de første par datoer, eller var du koncentrere sig om dine behov igen, og hvad du ønsker og forventer? Det er her, mange af os kommer i problemer - især kvinder.

Undgå tunnel-vision: 1) hvor mange penge han gør, 2) hvilken slags bil, han drev, 3) hvordan hun kjole, og holde et åbent sind om hans / hendes potentiale som en makker (hvis det er det du søger for) er baseret på, hvad du har lært om ham / hende allerede.

Denne åbenhed kan spare dig fra at spilde tid på blindgyde relationer, fordi du vil finde ud af alt hvad du behøver at vide om den person, blot ved at lytte til dem og observere deres handlinger.

Vær dig selv: Du har hørt det før, men hvis du stadig befinder dig handler mærkeligt på en dato, så har du ikke været at agte på denne advarsel. Husk, at den anden person er nervøs for, det er naturligt. Møde en fuldstændig fremmed (eller hvis en ven introduceret dig, en gang fjernet-komplet-fremmede) kan gøre nogen utilpas. Ved at være afslappet og handler naturligt, kan du hjælpe din date gør det samme.

Nu da vi har fået principperne om dating ned, vil jeg gerne dele mine kæledyr peeves.

Peeve nr. 1: Den fyr, der har at fortælle mig alle hans personlige virksomhed i de første fem minutter efter møde ham. Dette signalerer, at han er utålmodig og ønsker at skære til, hvad jage han har i tankerne. Normalt er denne mand bange for at død af at blive gammel alene og ønsker ikke at spilde tiden.

Hvad skal jeg gøre? Undgå denne type som pesten og husk dette: Deres 40-plus alder ikke ophæve behovet for at tage din tid.

Peeve nr. 2: Når en fyr forsøger at imponere med alle de ting han siger, han ejer. Men hvordan kan du vide han fortæller sandheden? Og desuden, når du er over 40, har du sikkert allerede har ting og du kan nu gå til "stof".

Hvad skal jeg gøre? Tag det hele med et gran salt, være rart og når datoen udløber, stole på din tarm at fortælle dig din næste træk.

At være afstumpede, dating er en måde at søge på markedet for en person, der er kompatibel med dine værdier, sympatier og antipatier. Ting som der betaler for middagen, uanset om du møder ham på restauranten eller få afhentet, eller som kalder hvem først, er dybest set børnenes ting.

Gør hvad du føler dig tryg med, og lad ikke-konventionen (eller dine venner) regel. Hvis det føles rigtigt det sandsynligvis er, og hvis det ikke føles rigtigt, følg din intuition, som i 40-plus skal være noget nyt.

Gr��ten Internet-Dating Fehler


mandag den 10. maj 2010

Er Online Dating Safe?


Klar til at komme ind i en verden af online dating? Er det sikkert? Måske ja og måske nej, men det er op til dig. Du er nødt til at beskytte dit privatliv og gå langsomt med hvem du taler med. Her er alle de regler, du skal foretage online dating sikkert.

Grundlæggende

Når møde nye mennesker fra dating site, holde din kontakt blot den skriftlige et stykke tid, et par uger. Prøv og stille spørgsmål om persona € ™ s liv, hvad de gør, hvad de er, og så videre. Få at vide persona € ™ s biografi. Hvis de foreslår et møde for tidligt, behøver du ikke at være uenige, men svar du gerne vil, så snart din tid og tidsplanen. Tegn den første kontakt til du kender den person bedre.

Flytning fra Webstedet til Telefon

Inden faktisk arrangere det første møde, kan du prøve og flytte dine kontaktoplysninger (hvis du ønsker det) at telefonsamtalen. Her kan du få endnu mere indtryk af personen og selv prøve at gætte deres hensigter. Hold til telefonen for ca en uge til du accepterer at et første møde.

Arrangere første møde

Det bedste sted at mødes i en café, og i løbet af dagen. Prøv at finde et sted du kender, og du er en smule kendt dér. Må ikke arrangere en aften møde for et første møde under nogen omstændigheder, det vil sige, hvis du er bekymret for sikkerheden. De overfyldte café og dagen timer er de sikreste. Hold denne regel helligt. Prøv også at begrænse det første møde til højst 45 minutter. Du er nødt til at overveje om dit indtryk af mødet, skal den person, og hvordan du følte med dem.

Arrangement den første dato

Hvis du stadig bekymret for sikkerhed (og du skal have), skal din første date igen være på plads med masser af mennesker. En god restaurant, populære bar, eller klub er gode ideer. Den smarteste Ideen er at mødes der, og ikke har den person hente dig, eller du vælge person op. Lige efter arbejde giver dig denne undskyldning. Arranger dine første date sådan, og du vil igen have sikkerheden på din side.

Igangværende aktivitet

Nu, hvor du har oprettet din tillid til den person du har mødt fra internettet, kan du gå videre til normal dating rutine, men kun de ting, som du føler dig tryg og sikker.

Sex and the Internet Partner

Hvis du har besluttet at komme ind i et seksuelt forhold med din internet partner, skal du også huske, at du ikke kan være det eneste, han eller hun oplever. Aldrig har ubeskyttet sex, aldrig. Din sikkerhed og dit liv kan afhænge af det.

Flere Internet Relationships

Online dating giver dig mulighed for at møde mere end én person ad gangen, og yderligere har forbindelserne med dem. Statistikken viser, at jo mere seksualpartnere du har, jo større er risikoen i ordregivende selv små seksuelt overførte sygdomme. Du kan ikke være forsigtig nok i at beskytte din sundhed og personlig sikkerhed i denne sag. Ubeskyttet sex må ikke træde i dine muligheder.

Online Dating coppie anziane


Brug denne taktik for at oprette en aura af mystik omkring dig


Når du er dating er det en god idé at gøre mere lytte end at tale. Selvfølgelig shouldnâ du € ™ t stille så mange spørgsmål, din date føles han / hun bliver forhørt, men du ønsker at holde opmærksomheden fokuseret på din date. Kom din date til at tale vil fortælle dig, hvis du ønsker at fortsætte dating og det vil gøre din date føler særlige og skabe det indtryk, at du er en hensynsfuld og opmærksom person.

Fokus på at lytte til din date vil også fladere din date, som du vil være mere interessant alene på grund af den opmærksomhed, du giver dem. Ud over dette vil du også være at skabe en aura af mystik omkring sig selv som meget lidt information om dig får fremsættes i løbet af samtalen. Senere, når din date er at tænke på dating oplevelse med dig, vil de huske at tale om sig selv, men husker meget lidt om dig. Så umiddelbart at gå ud med dig på en anden dato vil stige til toppen af deres sind, da de ønsker at lære mere om dig. Brug af denne â € ~ lytter Táctica € ™ vil skabe en luft af â € ~ mysteryâ € ™ omkring dig.

En anden fordel ved at gøre den lyttende snarere end at tale, er, at du kommer til at afgøre, om din date er værd at se igen. Hvis du beslutter, at du hellere vil ikke gå ud igen så din date kender meget lidt om dig og canâ € ™ t spore dig ned eller blive en problemfri på nogen måde, da de vil vide meget lidt om dig. Til at forbedre din aura af mystik give vage svar og skifte de spørgsmål tilbage til din date, så opmærksomheden bliver rettet mod dem. Denne måde, de holder taler, og du holder lære mere om dem.

Husk, bare fordi du er ude på en dato doesnâ € ™ t betyde, at du er nødt til at afsløre tonsvis af personlige oplysninger. Selvfølgelig nok give vage svar på tilsyneladende interesseret og omgængelig uden tilsyneladende kryptiske. Hvis du synes kryptisk så den person, du er dating vil mene du har noget at skjule og vil sandsynligvis ikke ønsker at gå ud med dig igen. Dette er nederlag hele formålet med dating, hvis du holder skræmme dine datoer off. Du skal blot give en lille smule information om dig selv, ved og ved, og har en god tid. Skabe denne luft af mystik vil holde â € ~ bolden i din courtâ € ™, så du kan beslutte, om denne person er værd at dating igen eller ej. Mest af alt nyder luft af mystik du oprette og have det sjovt med dine dating.