mandag den 10. maj 2010

Brug denne taktik for at oprette en aura af mystik omkring dig


Når du er dating er det en god idé at gøre mere lytte end at tale. Selvfølgelig shouldnâ du € ™ t stille så mange spørgsmål, din date føles han / hun bliver forhørt, men du ønsker at holde opmærksomheden fokuseret på din date. Kom din date til at tale vil fortælle dig, hvis du ønsker at fortsætte dating og det vil gøre din date føler særlige og skabe det indtryk, at du er en hensynsfuld og opmærksom person.

Fokus på at lytte til din date vil også fladere din date, som du vil være mere interessant alene på grund af den opmærksomhed, du giver dem. Ud over dette vil du også være at skabe en aura af mystik omkring sig selv som meget lidt information om dig får fremsættes i løbet af samtalen. Senere, når din date er at tænke på dating oplevelse med dig, vil de huske at tale om sig selv, men husker meget lidt om dig. Så umiddelbart at gå ud med dig på en anden dato vil stige til toppen af deres sind, da de ønsker at lære mere om dig. Brug af denne â € ~ lytter Táctica € ™ vil skabe en luft af â € ~ mysteryâ € ™ omkring dig.

En anden fordel ved at gøre den lyttende snarere end at tale, er, at du kommer til at afgøre, om din date er værd at se igen. Hvis du beslutter, at du hellere vil ikke gå ud igen så din date kender meget lidt om dig og canâ € ™ t spore dig ned eller blive en problemfri på nogen måde, da de vil vide meget lidt om dig. Til at forbedre din aura af mystik give vage svar og skifte de spørgsmål tilbage til din date, så opmærksomheden bliver rettet mod dem. Denne måde, de holder taler, og du holder lære mere om dem.

Husk, bare fordi du er ude på en dato doesnâ € ™ t betyde, at du er nødt til at afsløre tonsvis af personlige oplysninger. Selvfølgelig nok give vage svar på tilsyneladende interesseret og omgængelig uden tilsyneladende kryptiske. Hvis du synes kryptisk så den person, du er dating vil mene du har noget at skjule og vil sandsynligvis ikke ønsker at gå ud med dig igen. Dette er nederlag hele formålet med dating, hvis du holder skræmme dine datoer off. Du skal blot give en lille smule information om dig selv, ved og ved, og har en god tid. Skabe denne luft af mystik vil holde â € ~ bolden i din courtâ € ™, så du kan beslutte, om denne person er værd at dating igen eller ej. Mest af alt nyder luft af mystik du oprette og have det sjovt med dine dating.