tirsdag den 11. maj 2010

Hvis du er dating og over 40, så ...


Dating formodes at være en sjov aktivitet, uanset hvad din alder eller erfaring med det modsatte køn. Når det er sagt, her er tips at huske på, hvis du enten er på vej ud af et dårligt ægteskab og er i markedet igen, eller er fortsat til dato indtil nu.

Selv om der er ikke nogen hemmelighed formler til at gøre din date et hit, er der dog grundlæggende som er de samme, selv i dag, som de var, da vores bedsteforældre, måske blev omkring. Når det kommer til dating, de tre principper er: 1) slappe af, 2) at være opmærksom og 3) være dig selv. Nogle mennesker kan sætte bar for højt, når det kommer til dating.

Relax: Dette er af største betydning. C'mon, det er ikke så alvorlig. Det er meningen skal være sjovt! Tag et tip fra "yngre" set and "bare chill." Don't look på din date som svaret på alle dine problemer - din dårligdomme, mangler, ting du ikke fik som barn, ting du fik og ønsker at holde får, eller nogen andre rettigheder på din liste. Tværtimod nyder din date virksomhed og se på de erfaringer, som en chance for at lave en ny ven, eller til at blive oplyst om et emne, du vidste lidt om før. Fordi i denne fase af spillet, betyder det ingenting, og derfor intet bør læses i oplevelsen. Periode.

Vær opmærksom: Fra den første dato, uanset viser i løbet af de næste par måneder. Husk, selvom du stadig er "nedkøling," hvis du har fået tidligere de første par datoer, er det tid til at vise den anden person du er oprigtig om at få dem at kende. Lad os stoppe her og tænke over denne sætning (gå tilbage og sige det højt, hvis du skal) ... nu spørge sig selv, har du virkelig kommer til at kende den person i løbet af de første par datoer, eller var du koncentrere sig om dine behov igen, og hvad du ønsker og forventer? Det er her, mange af os kommer i problemer - især kvinder.

Undgå tunnel-vision: 1) hvor mange penge han gør, 2) hvilken slags bil, han drev, 3) hvordan hun kjole, og holde et åbent sind om hans / hendes potentiale som en makker (hvis det er det du søger for) er baseret på, hvad du har lært om ham / hende allerede.

Denne åbenhed kan spare dig fra at spilde tid på blindgyde relationer, fordi du vil finde ud af alt hvad du behøver at vide om den person, blot ved at lytte til dem og observere deres handlinger.

Vær dig selv: Du har hørt det før, men hvis du stadig befinder dig handler mærkeligt på en dato, så har du ikke været at agte på denne advarsel. Husk, at den anden person er nervøs for, det er naturligt. Møde en fuldstændig fremmed (eller hvis en ven introduceret dig, en gang fjernet-komplet-fremmede) kan gøre nogen utilpas. Ved at være afslappet og handler naturligt, kan du hjælpe din date gør det samme.

Nu da vi har fået principperne om dating ned, vil jeg gerne dele mine kæledyr peeves.

Peeve nr. 1: Den fyr, der har at fortælle mig alle hans personlige virksomhed i de første fem minutter efter møde ham. Dette signalerer, at han er utålmodig og ønsker at skære til, hvad jage han har i tankerne. Normalt er denne mand bange for at død af at blive gammel alene og ønsker ikke at spilde tiden.

Hvad skal jeg gøre? Undgå denne type som pesten og husk dette: Deres 40-plus alder ikke ophæve behovet for at tage din tid.

Peeve nr. 2: Når en fyr forsøger at imponere med alle de ting han siger, han ejer. Men hvordan kan du vide han fortæller sandheden? Og desuden, når du er over 40, har du sikkert allerede har ting og du kan nu gå til "stof".

Hvad skal jeg gøre? Tag det hele med et gran salt, være rart og når datoen udløber, stole på din tarm at fortælle dig din næste træk.

At være afstumpede, dating er en måde at søge på markedet for en person, der er kompatibel med dine værdier, sympatier og antipatier. Ting som der betaler for middagen, uanset om du møder ham på restauranten eller få afhentet, eller som kalder hvem først, er dybest set børnenes ting.

Gør hvad du føler dig tryg med, og lad ikke-konventionen (eller dine venner) regel. Hvis det føles rigtigt det sandsynligvis er, og hvis det ikke føles rigtigt, følg din intuition, som i 40-plus skal være noget nyt.

Gr��ten Internet-Dating Fehler