mandag den 10. maj 2010

Er Online Dating Safe?


Klar til at komme ind i en verden af online dating? Er det sikkert? Måske ja og måske nej, men det er op til dig. Du er nødt til at beskytte dit privatliv og gå langsomt med hvem du taler med. Her er alle de regler, du skal foretage online dating sikkert.

Grundlæggende

Når møde nye mennesker fra dating site, holde din kontakt blot den skriftlige et stykke tid, et par uger. Prøv og stille spørgsmål om persona € ™ s liv, hvad de gør, hvad de er, og så videre. Få at vide persona € ™ s biografi. Hvis de foreslår et møde for tidligt, behøver du ikke at være uenige, men svar du gerne vil, så snart din tid og tidsplanen. Tegn den første kontakt til du kender den person bedre.

Flytning fra Webstedet til Telefon

Inden faktisk arrangere det første møde, kan du prøve og flytte dine kontaktoplysninger (hvis du ønsker det) at telefonsamtalen. Her kan du få endnu mere indtryk af personen og selv prøve at gætte deres hensigter. Hold til telefonen for ca en uge til du accepterer at et første møde.

Arrangere første møde

Det bedste sted at mødes i en café, og i løbet af dagen. Prøv at finde et sted du kender, og du er en smule kendt dér. Må ikke arrangere en aften møde for et første møde under nogen omstændigheder, det vil sige, hvis du er bekymret for sikkerheden. De overfyldte café og dagen timer er de sikreste. Hold denne regel helligt. Prøv også at begrænse det første møde til højst 45 minutter. Du er nødt til at overveje om dit indtryk af mødet, skal den person, og hvordan du følte med dem.

Arrangement den første dato

Hvis du stadig bekymret for sikkerhed (og du skal have), skal din første date igen være på plads med masser af mennesker. En god restaurant, populære bar, eller klub er gode ideer. Den smarteste Ideen er at mødes der, og ikke har den person hente dig, eller du vælge person op. Lige efter arbejde giver dig denne undskyldning. Arranger dine første date sådan, og du vil igen have sikkerheden på din side.

Igangværende aktivitet

Nu, hvor du har oprettet din tillid til den person du har mødt fra internettet, kan du gå videre til normal dating rutine, men kun de ting, som du føler dig tryg og sikker.

Sex and the Internet Partner

Hvis du har besluttet at komme ind i et seksuelt forhold med din internet partner, skal du også huske, at du ikke kan være det eneste, han eller hun oplever. Aldrig har ubeskyttet sex, aldrig. Din sikkerhed og dit liv kan afhænge af det.

Flere Internet Relationships

Online dating giver dig mulighed for at møde mere end én person ad gangen, og yderligere har forbindelserne med dem. Statistikken viser, at jo mere seksualpartnere du har, jo større er risikoen i ordregivende selv små seksuelt overførte sygdomme. Du kan ikke være forsigtig nok i at beskytte din sundhed og personlig sikkerhed i denne sag. Ubeskyttet sex må ikke træde i dine muligheder.

Online Dating coppie anziane