lørdag den 18. september 2010

Dating site spørger "er du hot nok? '


Freelance job arbejde

TRENTON, New Jersey (AP) - Jason Pellegrino (en 8,2 på attraktive skalaen) siger problem med Internet dating-tjenester er ikke nok rigtig varmt udseende mennesker.

Så han og en forretningspartner har skabt HotEnough.org, en slags online-version af Studio 54, den eksklusive 70'erne disco hvor får adgang var en ubarmhjertig darwinistisk øvelse. HotEnough.org er for "fit, ser godt ud" folk.

Kommende medlemmer skal indsende billeder og skal være dimensioneret en 8 eller højere af folk, der allerede er i klubben. Når de er i, kan de ifølge e-mail andre "hotties" for $ 9,95 om måneden.

"Det er helt sikkert svært at komme igennem, at reb, men når du er i, er du i, og du er en del af partiet," Pellegrino sagt. "Men du ved, der kommer til at være en masse mennesker uden at vente."

Den 33-årige sagde, at han og hans partner, Sean Cohen skabte stedet efter at konkludere, at Internet dating sites tiltrækker en masse modige og desperate mennesker, men ikke særligt attraktive virksomheder.

Et par måneder efter lanceringen, medlemskab er lige under 1.000, Pellegrino sagt. I begyndelsen er der kun 8 procent af dem, der har ansøgt gjorde klasse, men nu omkring 25 procent af ansøgerne, siger han.

Ansøgerne skal indsende tre billeder, herunder en full-body shot. Aktive medlemmer kurs billeder online uden at vide noget andet om de mennesker i dem.

"Folk kan sige, at stedet er lavvandet, kan de sige det er overfladisk, men jeg tror vi alle en smule overfladisk, når det kommer til dating," Pellegrino sagt.

En af de "hotties" accepteres i klubben er Jimmy Ziomek en 29-årig fra New York City, som bedømte en 8,2. Ziomek, der sagde sit job i fast ejendom holder ham fra at gå ud meget, har blå øjne og lysebrunt hår og går til gymnastik fire til fem gange om ugen.

Brug HotEnough.org "sparer tid, og det gør den, der søger efter dig, indsnævrer det ned til de mennesker, du er interesseret i møde," sagde han.

Blandt dem, der ikke gøre cut var Jeanette Overvej, en 28-årig Internet blogger fra East Orange, New Jersey, der mente sig en 8 eller 9. Hun sagde hun ansøgte, fordi hun troede det ville gøre en god historie.

"Jeg fik bedømt på gerne 5,7," sagde hun. "Når du lægger dig derude i enhver situation, selv om det er en, som du ikke tager alvorligt, går det til brod."

Men hun også begrundet: "Du kan ikke lave et forhold ved at være arm slik."

Lide det eller ej, fungerer HotEnough.com efter et princip, at overvågere af de singler scene længe har erkendt: "Folk har tendens til at ende op med partnere, som matcher dem i fysisk attraktive," siger Margaret Clark, en professor i psykologi ved Yale University .

Pellegrino, hvis dage job som projektleder for et byggefirma i Maplewood efterlader megen tid til dating, har brune øjne og et lyst smil, går til gymnastik mindst tre gange om ugen og får sin stilfulde haircut rørt op hver anden uge. Han var glad for at gøre det på hans eget websted.

"Jeg ser mig selv mere i lighed med 7,5 interval," sagde han.

Copyright 2007 The Associated Press.