lørdag den 26. maj 2012

Sådan Snag en Wall Street mand


Luk øjnene og tænk på din drøm partner. Hvad er han eller hun kan lide? Har de en stor sans for humor? Er de slags? Måske sød på en måde, der er en lidt akavet og ikke-truende? Har de synes som de ville være en god forælder? Haha, JK, gutter. Alle ved, at hvad enhver kvinde ønsker, er en Wall Street Banker. Det betyder ikke noget, hvis han er uhøflig, dum eller uinteressante. Når det kommer til dating mænd inden for finansiering, altid være lukning (medmindre du taler om dine ben, i hvilket tilfælde holder disse hvalpe åben, fordi det ellers vil gøre ham lyst til at holde sig omkring). Heldigvis for dig, har professionel matchmaker Samantha Daniels skrevet op nyttig guide Sådan date en Wall Street mand.

Her er nogle af de bedste bits:

3. Mens en Wall Street mand tendens til at lide lidt af en udfordring, når det kommer til dating, han stadig kan lide ting at være praktisk og nemt for ham. Mange kvinder tror, ​​at hvis de spiller hårdt for at få, vil de lander en Wall Street mand. Dette er ikke tilfældet. Ja, skal du være sikker på, og undgå at blive en smal sag, men på samme tid, bør du ikke være svært. Du skal være imødekommende eller dennes tidsplan og tidspres eller han vil blive frustreret og finde en anden kvinde.

Sørg for at være tilgængelige, når han ønsker du skal være. Det betyder ikke noget, hvis du har planer med dine venner eller du har haft en lang dag på arbejde (LOL, kvinder på arbejdspladsen), og alt, du ønsker at gøre er at se Breaking Bad i din pyjamas. Ærgerligt! Et Wall Street mands tid er penge og din tid er videnskabeligt værdiløs.

7. Må ikke blive ked af, hvis din Wall Street fyr ikke er så romantisk, som du gerne vil ham til at være. Mænd, af natur er aldrig så romantisk som kvinder vil have dem til at være, men Wall Street mænd især er meget business-agtigt og tænke praktisk talt ikke romantisk. Hvis du vil have ham til at være mere romantisk, er du sandsynligvis nødt til at vise vejen, og lære ham, hvad du ønsker.

De vil heller aldrig kysse dig på munden. Det er reserveret til "særlige mennesker kun."

9. Når det kommer til at få dig en gave, en masse Wall Street mænd er alle omkring ekstravagance i eftertænksomhed. Hvis du er en dekadent kvinde, vil dette fungere godt for dig, men hvis du er en kvinde, der foretrækker en mand at være betænksom i at bruge rigt på noget, du ikke virkelig ønsker, kan du blive skuffet. Det betyder ikke, at en Wall Street mand ikke kan være tankevækkende, mange er. Men en masse Wall Street mænd er så travlt med at masser af penge, at når de tror, ​​at købe dig noget, de ikke bekymre sig om prisen, så længe det er nemt at få for dig.

Det er faktisk fantastisk, da jeg har erstattet min fisse med en ATM slot år siden. Det er super praktisk.

Den bedste del af Daniels guide er, at det viser sig, at alle mænd i finansiering er nøjagtig de samme ingen af ​​dem har personligheder eller ønsker uden for deres arbejde, hvilket gør det så meget lettere for os at vælge, men ikke får alt gennemført væk. Uanset om du dato (og senere blive gift, så du kan arve sin dyrebare guld) i sidste ende er op til ham. Hvis du tror, ​​at lave din egen penge er et alternativ, du er en uønsket uggo, der vil dø alene.

Go Get 'em, mine damer!