lørdag den 12. november 2011

Hvad jeg har lært om Den Kolde Approach


Når du starter ud på dette websted, du læse om alle mulige teknikker og holdninger, og du bliver ophidset. Du begynder at gå rundt med en følelse af empowerment. Du kender en hemmelighed, du ved, hvordan man får kvinder.

Men koldt tilgange er stadig skræmmende.

Når alle starter, kolde tilgange er nervepirrende - du sveder, ryster, snuble over dine ord. Hvor er du formodes at få en pige, der handler som denne?

Hold læsning og finde ud af.

Først og fremmest, er du nødt til at acceptere det faktum, at du ikke gonna være stor på dette når du starter ud. Du vil skrue op.

Men den payoff er sød. Tro mig, vil de pinligheder og screwups fra din fortid være noget, man ser tilbage på med stor stolthed, og de laver gode historier. Du vil være i stand til at se tilbage og grine ad dig selv, og forhåbentlig du er i stand til at grine ad dig selv nu.

Lad os tale om den holdning, du skal have. Bottom line, skal din holdning være, at af ligegyldighed. Det er så vidt jeg kan gå og være universelt rigtige. Jeg er ret afslappet, jeg joke rundt og have det sjovt med det. Men uanset hvad stil du har, eller hvad dit forhold mål er med pigen, ligegyldighed er nøglen.

Her er en stor en: Da jeg startede, havde jeg ikke lyst til pigen at vide, at jeg var picking op på hende, når jeg begyndte at tale til hende. Jeg tror, ​​jeg havde vildlede mig selv til at tro, at hvis jeg lod hende vide, at jeg forsøgte at hente hende, ville jeg vise alt for stor interesse og løs i kanten. Eller jeg ville en eller anden måde krænke hende ved at forsøge at samle hende op.

Denne holdning er et større problem end nervøsitet, og var formentlig den største ting at holde mig tilbage. Piger kan lide at blive ramt på. Uanset om de DISS dig eller ej, de går hjem glade, fordi de føler sig værdsat og sexet.

Så når du taler med piger, du ikke forsøge at skjule det faktum, at du er tiltrukket af dem. De ved, hvad der foregår, kvinder er ikke dumme. Vis dem nok respekt til at være ærlig. Desuden, hvem er du til at skjule dit motiv. Du er en mand, mænd som kvinder. Du kan lide hende, så du skal ikke skamme sig over at vise det.

Det 3-anden regel: Jeg har aldrig brugt det, da jeg startede. Jeg ønskede at blive bedre til denne kolde tilgang ting, og jeg vidste, at jeg var nødt til at komme ud og praksis til at gøre det. Så der var ingen grund til for mig at narre mig selv ind i flytter ind

Spørg dig selv hvorfor du ønsker at tale med hende. Når du finder dit svar (det være sig praksis, at danse, at snakke, for at få et nummer, hvad det er) Der bør ikke være noget til at stoppe dig i at bevæge sig i. Og minde dig selv om det er nok blive sjovt.

Denne procedure foregår i dit sind meget hurtigere end 3 sekunder. Når du har gjort dette i et stykke tid, du ikke vil tro - hvis du ser en pige, du ønsker at tale med, vil du blot instinktivt gå tale med hende.

Hvordan åbner jeg, og hvad jeg taler om når jeg åbner hende?

For så vidt angår åbning hende går, jeg plejer bare gå til "hvordan ya doin?", "Hej" eller "hej". Men hvis jeg er i godt humør, vil jeg bruge "Heeeeeey" spøg. Hav det sjovt med det.

For så vidt hvad man skal snakke om, det er en svær én. Jeg ville ikke vide hvad man skal fortælle dig, fordi jeg ikke rigtig huske, hvad jeg taler om. Det er en god ting.

Du ønsker ikke at gå ind med en plan for hvad jeg skal sige. Bare lad samtalen flyde naturligt. Det var hårdt for mig, men efter at skrue op nok lige pludselig fandt jeg jeg kunne have et convo med nogen, for uanset hvor længe jeg ville. Hovedpunkter selv: jeg ikke lære at holde en convo af at læse en artikel. Jeg lærte ved at have samtaler.

Et par tips: mens du taler med hende, spørge hende om sig selv, så spørg hende, om hun er i, hvad din ideelle kvinder ind. Lad hende til at vise dig, hvem hun er. Den holdning, du skal have skal være "Er jeg interesseret i hende?"

Ok, her er noget, der virkelig vil lade pigen vide, at du er interesseret i hende: Øjenkontakt. Dette er endnu vigtigere end Kino.

Det er her, du vil være i stand til at lade hende vide, at du er interesseret. Du kan blive tale om noget - og øjenkontakt sætter stemningen. Når du begynder at tale til hende, du generelt ønsker at have et "jeg er interesseret, jeg lytte" se i dine øjne, vil denne bygge komfort og bølgelængde.

Senere i convo, når du har bygget noget tillid og rapport, og du har tilladt hende at bevise, hun er værd at bruge tid, begynder at se på hende med "du ved, hvad jeg ønsker at gøre" øjne. Du er ikke forsøger at skjule din interesse huske. Du er sikker på din seksualitet, og du gå efter hvad du ønsker.

Kino for dem, der ikke ved, er en fancy måde at sige røre nogen. Kino var akavet for mig i starten, men jeg holdt på det, og det er blevet naturligt. Jeg vil ikke forsøge at lære dig Kino gennem en artikel, kan det ikke lade sig gøre. Den eneste måde at lære er at gøre det, indtil det er naturligt. Et tip jeg kan give er dog ikke at være opmærksom på, hvad dine hænder laver, bare lad dem gøre deres ting.

Okay, så du har nærmede sig hende, du taler med hende, god øjenkontakt, Kino, hun synes interessant. Hvordan du lukker?

Afhænger af dit mål og situation. Hvis du ønsker at få hendes nummer, så få det. Det er ligegyldigt, hvordan man spørger på dette punkt. Ved at hun nu ønsker at give det til dig, så du behøver ikke at kræve det. Men vær ikke genert over at bede om det heller. Hvis du kan håndtere intens øjenkontakt Jeg er temmelig sikker på du ikke gonna have problemer med at få et nummer.

Nå der har du det. Efter at have læst alt, hvad jeg håber du er mere uddannet på kolde tilgange. Men jeg garanterer du ikke gonna get god til dem ved at læse denne eller nogen anden artikel. Men bevæbnet med denne info og drevet af dit mål at få bedre til at nærme sig, er du godt på dig vej.

Nu komme derud og have det sjovt med det.


tirsdag den 8. november 2011

Den Casual Kaffe Dato


Jeg synes, at kvinder har tendens til at være anmassende af en mands interesse i dem. De har tendens til at antage, at bare fordi han har kontaktet hende, eller bedt om at se hende, at han ønsker sex eller et forhold. Det gør kvinderne tilbage fra, hvis de tror manden vil spørge dem om for meget for tidligt.

Jeg har også fundet, at kvinder har tendens til at kunne lide manden til at være let og afslappet i starten, fremspringende en følelse af mystik om sig selv og hvad han er ca. De har en tendens til at nyde uden at vide, hvad der skal ske næste og nyde sund spontanitet, og de heller ikke lide den mand til at komme på for stærk. Med den forståelse jeg er kommet op med en succesfuld strategi, henvender sig til alle de ovennævnte spørgsmål, og har resulteret i at jeg har bogstaveligt talt en over 70% succesrate med at få kvinder til at aftale at mødes med mig.

Når jeg møder en ny kvinde, vil jeg foreslå, at jeg finder hende interessant og gerne vil finde ud af mere om hende og kommer til at kende hende bedre over en afslappet kop kaffe. Nu er dette ikke ensbetydende med jeg vil have sex eller et forhold, eller at jeg er desperat. Men formidler en afslappet interesse og en nysgerrighed i mig for hende. Også jeg ikke spørge hende for en dramatisk og alvorlig middag og en film, der indebærer en "relation-orienteret" type af dato, hvilket ikke er hvad jeg vil eller hvad du ønsker at formidle.

Pointen er, at hun ikke er helt sikker på hvad jeg ønsker, eller om jeg er virkelig interesseret i hende fuldt ud endnu. Og den giver hende, at hun måske har brug for at bevise over for mig, at hun er værdig til min videre interesse. Dette sætter hende faktisk på hendes bedste adfærd for at forsøge at imponere mig.

Den anden del af denne fremgangsmåde er, at hun ikke er sikker på, hvor det vil gå. En afslappet kaffe dato kan føre til noget, som jeg finder en tendens til at begejstre kvinder og fører til muligheden af ​​nogle spontane handlinger. En anden vigtig del er dette, da datoen er afslappet du ikke føle dig forpligtet til at kysse hende eller har nogen opfølgende planer, hvis hun ikke lever op til hvad du leder efter.

Den sidste og vigtigste del er, at både du og hende kan slappe af og have det sjovt og ikke føles som du forventes at gøre eller være noget, du ikke er. Jeg har fundet det at være i stand til at generere denne slags følelse af lethed har tendens til at fremskynde tingene op mellem som vi begge ved, at man ikke vil bede andre om noget uden at det virker hensigtsmæssigt for øjeblikket.

Mens der på den kaffe "date" Jeg synes, det er utroligt givende at holde igen dit ønske om hende og bare fokusere på at få hende at kende. I de fleste tilfælde vil hun foreslå en opfølgning aktivitet eller er enige om at se dig igen. Og her, nøglen synes at være at blive enige, og tage hende op på hendes tilnærmelser og forslag.

Jeg har fundet, at selv om hun udtrykt nogen betænkeligheder ved at se mig i starten, har tendens til at smelte væk, når jeg foreslår bare en afslappet kop kaffe og hun har en chance for at tilbringe tid sammen med mig. En kvindes interesse tendens til at vokse langsomt, i modsætning til stiger hurtigt som en mands. Og positionering dig selv på denne måde giver dig mulighed for at tilbringe tid sammen med hende og giver dig mulighed for at vokse på hende. Og det synes uanset om hun har en kæreste, mand eller "er bare ikke på udkig efter et forhold lige nu."

Sammenfattende jeg sige til kvinder, "Hey, det var dejligt at møde dig. Du virker meget interessant, og jeg vil gerne finde ud af mere om dig over en afslappet kop kaffe næste tirsdag på 6:00. Hvad med det?" Så bare blive let og afslappet og lade tingene ske på egen hånd.