tirsdag den 20. juli 2010

Ti Red Flags I Dating Forhold


Når man starter et nyt forhold, mange kvinder (og mænd såvel) har tendens til at overse nogle former for adfærd i deres nye partner, som ikke lover godt for fremtiden. Derefter ned ad vejen, kommer udråbstegn "Hvis jeg kun havde kendt ...". Som en psykoterapeut der har arbejdet med det meste kvinder og et par mænd i forbindelse med vold i hjemmet, i løbet af rådgivning sessioner, vi kan altid spore tilbage ubehagelig og også farligt karaktertræk til starten af forholdet.

Her er nogle "Red Flag" for at se ud i en ny partner.

1) Han træffer beslutninger om, hvor at gå med ringe eller ingen input fra dig.

2) Han belittles din mening, når de to af jer er alene og kan ringe til dig navne.

3) Han gør med nedsættende bemærkninger om dig foran andre og kan snakke om dig, som om du ikke var der.

4) Han kan være rå i kærlighed - at gøre og gøre dig deltage i handlinger, du ikke kan lide.

5) Han ønsker ikke at tilbringe tid sammen med dine venner eller familie, og insisterer du socialisere med sit folk.

6) Han vil ikke anerkende dit fagområde og kan sætte ned, hvad du gør på arbejdspladsen - ignore nogen af dine præstationer.

7) Han kan åbenlyst flirter med andre kvinder og derefter beskylde dig for at være jaloux, når du objekt.

8) Han bliver vred og mister sit temperament over bagateller. Ophold vred i lang tid og forsøger at skyde skylden alle argumenter på dig.

9) Kan hit vægge, når vrede.

10) En af de vigtigste faktorer er, at han kommer på meget stærk i starten af dit forhold - fejer dig væk fra dine fødder - og ønsker en eksklusiv forhold for hurtigt. Mange kvinder føler sig smigret ved intensiteten af mandens tilsyneladende behov for en umiddelbar forbindelse, og derfor overser det uhensigtsmæssige i det.

Dette bør ikke forveksles med "kærlighed ved første blik", hvor en eller begge parter føler en øjeblikkelig forbindelse - uden at nogen af de ovennævnte adfærd.

Der er mange andre faktorer, der kunne blive opført - men hvis manden i dit liv begynder at vise ovenstående kvaliteter - er klar over det bliver ikke bedre, kun værre. Han vil sandsynligvis være uvillige til at drøfte hans følelser åbent og føler, at kvinder er dårligere sex.

Hvis dette beskriver din mand, skal du køre - ikke gå - ud af hans liv. Det næste skridt vil sandsynligvis blive fysisk misbrug.

�C�mo Facebook y Google Killed Blind Dating