lørdag den 21. august 2010

Ny mand, kone Mød Via internettet Dating Site


Dette er en historie med en lykkelig slutning, og som de fleste historier med sådanne slutninger, det kommer fra utraditionel begyndelser.

Elmus Honeycutt fundet sin nye brud, Gladys Sue Balch, om ChristianMingle.com sidste sommer, og de blev gift torsdag eftermiddag i en lille ceremoni i Rainbow City.

Det ville være din typiske, run-of-the-mill, fra det 21. århundrede ret-skib historien om drengen møder pige gennem en Internet dating site - undtagen i dette tilfælde, dreng og pige er både 86, og de blev gift i Elmus ' pensionering samfund på Regency Pointe.

"Jeg har aldrig selv hørt om nogen 86 år gamle giftes," Elmus sagde leende på de usædvanlige omstændigheder omkring hans frieri og bryllup. "Men hun er ved godt helbred, og mine, så vidt jeg ved, er perfekt."

"Det viser bare du aldrig for gammel til at prøve nye ting," sagde Michael Porter, Sue's 13-årige stor-nevø fra Huntsville, der var en gæst ved brylluppet.

Selv Elmus og Sue sagde, at de ikke har nogen venner til deres alder, der har brugt internettet til meget af noget - især dating - at de ikke finde deres historie alt det bemærkelsesværdigt.

Sue's mand og Elmus 'kone både døde i sommeren 2008. Kirke venner opfordres Elmus at udnytte ressourcer på internettet for at finde venskab og kammeratskab. Sue afdøde mands forsikringsselskab fremmes dating websteder til hende gennem e-mails.

"Ja, jeg var på jagt, og jeg gætter han var også" Sue sagde. "Jeg var ensom."

Elmus havde forsøgt en eller to dating sites, men de er forbundet ham med en masse kvinder i andre stater. Da han så på Sue's profil sidste sommer, at hun var fra Rainbow City, sendte han hende en e-mail.

"Hun e-mail mig tilbage, og så vi fik kendskab til," sagde han.

Det var ikke uger, før de havde talt i telefon og oprette deres første date i spisesalen på Regency Pointe. Den frieri skred frem, og Elmus sagde, at han ikke var meget som at overveje indgåelse af nyt ægteskab, når Sue foreslog ham over Thanksgiving ferie.

I første omgang vendte han sig hende ned, men to måneder senere, overraskede han hende med en offentlig meddelelse fra kirken prædikestolen, hvor de deltog tjenester sammen.

"Hun har ikke noget imod at fortælle folk, at hun bad mig om at gifte sig med hende," Elmus sagde leende.

Han voksede højtidelig, da han forklarede, at han havde svært ved at komme over sin første kone, og det var derfor, han vendte ned Sue i første omgang. Men hendes vedholdenhed har båret frugt. Hans ansigt lyser, når hun går ind i stuen, og han kan ikke tilbageholde en drenget grin på hendes tilstedeværelse.

"Jeg tror ikke, jeg ville have giftet sig med hende, hvis hun ikke havde godtgjort, at elske mig," sagde han.

Sue sælger hendes Rainbow City hjem for at gå til Regency Pointe med sin nye mand. Elmus sagde han vil få en større lejlighed, så de kan have et kontor for Sue's to computere og sit ene.

Han tilstod at have en fil på omkring 25 kvinder fra hele landet gemt på en af hans dating site profiler.

"Jeg bliver nødt til at give dem til Sue nu," sagde han, godmodig.

"Jeg vil lade ham ødelægge dem," sagde hun, fnisende.

Philadelphia er hjemsted for de mindst attraktive mennesker i USA.