lørdag den 27. februar 2010

Ægteskabet har sundhedsmæssige fordele


Ægteskab, ny forskning bekræfter, kan være godt for dit helbred.

Forskerne undersøgte mere end 80.000 amerikanere og konstateret, at mennesker, der aldrig gift var 58 procent større sandsynlighed for at dø i løbet af en otte-års undersøgelse end deres gifte kolleger.

Sammenlignet med personer, der bor med deres ægtefæller i starten af undersøgelsen, var dem, der blev skilt eller separeret 39 procent større risiko for at dø i løbet af follow-up perioden, og enke folk var 28 procent større sandsynlighed for at dø.

Mens tidligere undersøgelser har vist en sammenhæng mellem social forbundethed og længere liv, denne undersøgelse var stor nok til at foreslå specifikke dødsårsager. Forskerne anvendte data fra 1989 National Health Interview Survey og dødsattesten data fra 1997. Dokumentet vil blive offentliggjort i september i The Journal of Epidemiology and Community Health.

Korrelationen for ægteskab, dog ikke anvendelse i tilfælde af kræft og lungesygdom. Forskerne har ikke inkluderer homoseksuelle par eller ugifte heteroseksuelle par, der bor sammen.

Den studyâ € ™ s medforfatter, foreslog Richard G. Kronick, fra University of California, San Diego, at â € œit kan være, at der er noget fysiologisk beskyttende om at være married.â €

Kronick foreslog også, at mennesker, der er sundere, er mere tilbøjelige til at gifte sig, og at ægteskabet ikke selv mindske risikoen.

http://www.telegram.com

Ten�ringer er suger og slikker


Star Wars duo "mindst overbevisende«


Star Wars par Natalie Portman og Hayden Christensen er blevet stemt for at have den mindste plausibel på skærmen kemi ved filmfans.

Parret fik Ben Affleck og Jennifer Lopez's præstationer i Gigli - der blev gjort, da de var virkelige liv par - ned på andenpladsen.

Tidligere duo Tom Cruise og Nicole Kidman også lavet en liste med Eyes Wide Shut.

British parring Keira Knightley og Orlando Bloom var tænkt "for Stiff Upper Lip" i Pirates of the Caribbean.

3.000 movie-goers, der blev undersøgt for Pearl and Dean sagde deres skærm forholdet var præget af for meget gammeldags romantik og "ikke nok Lust".

Catherine Zeta Jones og Sir Sean Connery's præstation over for hinanden i 1999's Entrapment landede i femteplads.

Der var en 39-års aldersforskel mellem par.

Affleck landede inde i top 10 for anden gang, med sin kemi med Kate Beckinsale i Pearl Harbor ikke at overbevise publikum.

Hugh Grant og Andie MacDowell's forhold i romantiske komedie Fire bryllupper og en begravelse færdig sjette på listen.

De homoseksuelle romance mellem Heath Ledger og Jake Gyllenhaal i Brokeback Mountain var mere overbevisende, med kun 5% af de adspurgte siger, at det mislykkedes at vinde dem over.

Madonna også har spillet meget i valget, med hendes dramatiske forhold til italienske skuespiller Adriano Giannini i Swept Away ikke lykkes at trække i seerne.

Popstjernen foretaget i 2002 filmen med instruktøren mand Guy Ritchie, med frigivelsen vist sig at være en box office flop.


tirsdag den 23. februar 2010

Online er ikke plads til Magic


Jeg har været skilt i et stykke tid nu, og min ven Marie holder forsøger at få mig til at tilmelde sig en online dating service. "Jeg vil hjælpe med at skrive din profil," siger hun opmuntrende, "Mænd vil elske dig! Du har tonsvis af dem til at vælge fra!"

Men jeg tøver. Det er ikke, at jeg er interesseret i at møde nogen. Det er mere at gøre det online er nedslående for mig, nu da jeg har rullet gennem en hel del profiler af baby-boom-mænd, der er omkring min alder.
Læs mere

10 ?? ? ???? ??? ???


Skilsmisse Battle centreret om Braves billetter


Atlanta - En fraskilt par er stridende over billetter for at se Atlanta Braves.

H. Elizabeth King, en psykolog, beskylder hendes ex, Charles Center, en advokat, for at bryde deres 2002 skilsmissen aftale om at opdele de fire billetter, de havde delt bag home plate.

Atlanta par ejes billetter til 82 hjemmekampe i en tre-vejs partnerskab med andre baseball fans. Hvert år King og Center havde fire billetter til 27 spil.

Da de blev skilt, han lovede at tage det første hjemmekamp hvert år. Så hver ville få fire billetter til 13 spil.

Efter en af de partnere, døde sidste år, King's ejerskab steg til en fuld tredje: 27 spil. De 82 sæsonkort er stadig i hendes ex's navn, og han har stået for udleveringen dem til partnere.

I et retsmøde tirsdag - hvor par knap så på hinanden - King vidnede om, at Center var gået ud af hans måde i år at give hende billetter til spil, der i strid med sin tidsplan. Og hun hævdede 80 procent af de billetter, han gav hende var for dag spil, hvilket betyder, han havde gjort det, fordi han vidste, hun havde hudkræft.

Center bevidnede, at de fire billetter til 27 hjemmekampe koste omkring $ 6.000. Og han var distribuerer dem til hende den måde, han havde altid distribueret dem, sekventielt, i henhold til en matematisk formel. Han sagde, at han indstillet, at ordningen, når folk spurgte, eller hvis der var modstridende tidsplaner.

Hidtil advokathonorarer kommer til omkring $ 13.000.

Efter to timer og flere vidner, en frustreret Superior Court Judge Melvin K. Westmoreland siger, at han ikke vil nævne Center med foragt og opfordrede de to til at løse det ud af retten.

Når Center forlod retssalen, Center whooped i hallen udenfor: "Jeg er ikke på vej i fængsel! Jeg er ikke på vej i fængsel!"

Copyright 2007 by The Associated Press.

Three Steps to Demystifying Online Dating