tirsdag den 23. februar 2010

Skilsmisse Battle centreret om Braves billetter


Atlanta - En fraskilt par er stridende over billetter for at se Atlanta Braves.

H. Elizabeth King, en psykolog, beskylder hendes ex, Charles Center, en advokat, for at bryde deres 2002 skilsmissen aftale om at opdele de fire billetter, de havde delt bag home plate.

Atlanta par ejes billetter til 82 hjemmekampe i en tre-vejs partnerskab med andre baseball fans. Hvert år King og Center havde fire billetter til 27 spil.

Da de blev skilt, han lovede at tage det første hjemmekamp hvert år. Så hver ville få fire billetter til 13 spil.

Efter en af de partnere, døde sidste år, King's ejerskab steg til en fuld tredje: 27 spil. De 82 sæsonkort er stadig i hendes ex's navn, og han har stået for udleveringen dem til partnere.

I et retsmøde tirsdag - hvor par knap så på hinanden - King vidnede om, at Center var gået ud af hans måde i år at give hende billetter til spil, der i strid med sin tidsplan. Og hun hævdede 80 procent af de billetter, han gav hende var for dag spil, hvilket betyder, han havde gjort det, fordi han vidste, hun havde hudkræft.

Center bevidnede, at de fire billetter til 27 hjemmekampe koste omkring $ 6.000. Og han var distribuerer dem til hende den måde, han havde altid distribueret dem, sekventielt, i henhold til en matematisk formel. Han sagde, at han indstillet, at ordningen, når folk spurgte, eller hvis der var modstridende tidsplaner.

Hidtil advokathonorarer kommer til omkring $ 13.000.

Efter to timer og flere vidner, en frustreret Superior Court Judge Melvin K. Westmoreland siger, at han ikke vil nævne Center med foragt og opfordrede de to til at løse det ud af retten.

Når Center forlod retssalen, Center whooped i hallen udenfor: "Jeg er ikke på vej i fængsel! Jeg er ikke på vej i fængsel!"

Copyright 2007 by The Associated Press.

Three Steps to Demystifying Online Dating