søndag den 20. februar 2011

Tyven Svalerne Engagement Ring på Politigården Station


Hollis, NH - Et hus maler anklaget for at tage en $ 7.000 diamant forlovelsesring fra lejligheden, han arbejdede på tilsyneladende slugt beviser under en pause fra forhør på politistationen - og det blev fanget på bånd, oplyser politiet tirsdag.

Kenny Narron, 44, af Richlands, NC, blev anklaget for tyveri og forfalskning beviser. Lægerne var nødt til at udføre akut kirurgi for at få den 1,2-karat ring ud. Narron var anklaget fra sin hospitalsseng.

Politiet siger, at ringen var blevet skjult under en madras i en ejerlejlighed i Merrimack at Narron var blevet hyret til at male i sidste måned. Ejeren sagde, at han var skjult ringen for sin bror, så hans brors kæreste ville ikke se det, før tiden var inde.

Men ejeren sagde en dag, hans 16-årige søn kom hjem for at finde Narron kommer ud af soveværelset, ifølge en politirapport erklæring.

"Ringen blev holdt under hans madras sammen med papirarbejdet ... opdagede han sin madras skævt, og da han kontrolleres for ringen, fandt han det mangler," den affdavit sagde.

Narron blev spurgt på Hollis Police Department. Når efterforskere forlod plads til et par minutter til at komme med et par opkald, en sikkerhed kamera på værelset viste Narron sluge ringen og sætte en hvid smykkeskrin i en skuffe. Politiet sagde også, at de stødte på revet op papirarbejde for diamant.

"Jeg er ikke sikker på, hvad går igennem folks hoveder, når du er i det offentlige og der er kameraer overalt, men yeah, det er på bånd," Lt James Sartell sagde.

NewsDay.Com