lørdag den 10. juli 2010

Advokater Dump 'Get A Skilsmisse' Billboard


En krati tavlen proklamerede "Life's kort. Få en skilsmisse" forårsagede en sådan uro, at byen arbejdstagere fjernet det fra sin downtown aborre efter en uge.

Det var ikke så meget om den delvist klædt mand og kvinde på advokatfirmaet annonce.

Det var den sætning, advokater Corri Fetman og Kelly Garland valgte at udarbejdede vurdering af klager fra naboer og fra andre advokater, som sagde, at det afspejles dårligt om deres erhverv.

En by rådmand, der bor i nærheden fandt en teknisk grund til at udtømme tegnet.

"Jeg ringede til bygningen inspektør og fortalte ham at gøre sit job, og han gjorde," sagde Rådmand Burton Natarus. "Det har intet at gøre med indholdet eller noget andet. De havde ikke en tilladelse og de blev beordret til at tage den ned."

Fetman og Garland siger, at de er ked af tegnet blev fjernet.

"De rippede vores tavlen ned uden retfærdig rettergang," Fetman sagt. "Vi ejer at kunsten. Jeg føler krænket."

Trods sin korte sigt tilsyneladende tegnet var godt for erhvervslivet. Da det gik op i sidste uge, at de to advokater sagde opkald til deres advokatfirma steget drastisk.

Copyright 2007 The Associated Press.


onsdag den 7. juli 2010

Dating Tips til håndtering af Bad Datoer


Tilbringe en hel nat med nogen, du kan ikke bære at være med, kan føles som en evighed og er en af de værste måder at tilbringe en dato. Bad datoer kan forekomme ved at gå ud med nogen, fordi den person er forkert for dig, eller den dato selve aktiviteten er ikke underholdende. Nogle datoer går dårligt på grund af ydre omstændigheder, såsom dårligt vejr eller trafikpropper, men disse datoer kan blive "delt oplevelser", som kan føre til en limning, der kommer fra fælles problemer. Så slemt eksterne betingelser kan ignoreres som et dårligt tidspunkt, da situationen ikke kunne undgås, og det ikke indebærer en personlighed sammenstød.

Et af de største problemer med dårlige datoer er, at du bærer ansvaret for. Hvorfor? Simpelthen fordi du accepterede at gå ud på denne dato til at begynde med. Du kunne have tilsluttet sig denne dato som en fordel for en ven eller et familiemedlem, men du sagde ja, når du kunne have sagt nej. Selvfølgelig, du engang har været på en dårlig dato, du vil være en meget mere forsigtig, hvilket giver dårlig datoer en stejl indlæringskurve. Så næste gang du vil være sikker på at spørge om denne person eller bare sige nej, hvis du ikke kan få mange oplysninger. Dette vil spare dig fra at sidde fast med en arbejdsnarkoman, der kun kan tale om arbejde, eller nogen, som kun taler om sig selv eller endog en person, der opbevarer forlade gør du spekulerer på, hvorfor de ønsker til dato for at begynde med. Hvis du vidste, denne person, før de går ud så det viser, at du virkelig ikke kender dem, eller at datoen ændrer denne person på nogen måde, så du vil være mere forsigtige med at acceptere en dato fra en person i en lignende situation i fremtiden.

Hvis du kan lide den person, du dateret, men kedede med selve datoen, bør du overveje, hvilken slags forslag, du har foretaget dig for denne dato. Har du accepterer dette særlige datoer sted eller var du selv bedt om din mening. Hvis din datoer ikke spørge dig om hvordan du følte omkring denne dato aktivitet så er du nødt til at overveje, om denne person bare ignoreret din mening eller bare ikke kender dig godt. Hvis din mening blev ignoreret så er du nødt til at overveje, om denne person er den rigtige person for dig til dato på dette tidspunkt eller var de bare nervøse glædeligt dig, og du skal give dem en chance til. Husk, at alle har deres egen lide og ikke lide, og så hvis du fik taget til en dato, sted, du har haft en dårlig oplevelse med, så du kan ikke nyde dig selv i sådan et sted, så er dette noget du dato ikke kunne have kendt.

Nogle gange er det bedst, hvis du taler op om, hvad slags dato, du ønsker at gå på. Når du har ordet, hvis din date stadig ikke bede dig for din feedback, kan du sikkert undgå dem som går ud med dem vil højst sandsynligt føre til dårlig datoer.

For at holde dårlig datoer til en minimum sikre, at du giver din feedback på hvilken dato steder du er interesseret i. Spørg din date om den slags ting, de kan lide at gøre, og komme med et forslag om en dato sted du både kan lide.

Hvis du ikke kan stå nogen særlig meget, og er ikke sikker på om du kan nyde en lang dag så sørg for at vælge en sjov dato sted, så din date ikke er så vigtigt for din nydelse af den dato, som siger en intim middag ville være . Hvis du er forsigtig med hvem du går ud med og, hvor du går ud så du kan holde dårlig datoer til et absolut minimum.