onsdag den 18. april 2012

Behov Backup på Bar? Du kan nu leje en Wingman


Damer (og herrer): tage sig i agt, næste gang du kontaktet af en interesseret enkelt på en bar. Den attraktive, alt gratis ven, han er med måske bare være ansat hjælp.

Ifølge Wall Street Journal, er at ansætte en professionel "Wingman" eller "wingwoman" en mulig fremtidig dating, med tjenester har poppet op over hele landet.

Mens dating sites ofte er fyldt med profiler byder forældede billeder eller vildledende oplysninger, Susan Baxter, grundlægger af Lej en Boston Wingwoman, fortalte Journal, at hendes tjeneste gør det muligt for kunderne at se tidligere første domme ved at møde kvinder i person. (Naturligvis ved hjælp af en lejet wingwoman er klienten er en smule misvisende selv.)

En 130 dollar gebyr får kunder 2 timers tid med deres Boston wingwoman, hvor hun hjælper hende genert klient bryde isen med kvinder, lette samtale, og generelt at gøre dem til at se godt ud. Leje en Boston Wingwoman hjemmeside bemærker: "Men se så meget mere ønskeligt, når de ses med en attraktiv dame ved deres side," og at ved at have en kvinde starte samtalen det "ikke vil give det udseende af" trykke på ' en kvinde af interesse. "

Begrebet er ikke nødvendigvis en dårlig, men-at have en ven hjælpe med at lette i en samtale, og måske picking up viden om, hvad kvinder og mænd gør, og ikke reagerer på, er alle nyttige og hjælpsomme oplevelser.

Miss Pivot, en dating service baseret i Indianapolis, tilbyder workshops, samt en wingwoman (eller "pivot", som de kalder dem) service. På hjemmesiden, løse de den million-dollar spørgsmålet: "Er din coaching som Hitch eller Pick-Up Artist ting?"

"Mens en stor film, er Hitch en Hollywood fantasi," skriver de, med henvisning til urealistisk idé om at forfølge og dating kun én person, som klienten er fikseret. Den Pick-Up Artist fokuserer for meget på "kortsigtede mål, dåse linjer, og den seksuelle side af forholdet."

Dem med en lammende generthed eller ingen idé om, hvordan at nærme sig en person, der er fanget deres øjne kunne opleve, at en professionel tillid-booster (i form af en wingperson) kan være lige den hjælp, de har brug for. Men, bare i tilfælde af deres handling glider op, han eller hun skulle håber, at deres nyfundne kærlighed interesse har en generøs sans for humor.

이혼하고 아이들과 데이트


Han er ikke den rigtige. Skilsmisse & Dating Derefter


Skilsmisse er en skræmmende proces, der kan føle sig helt og aldeles skræmmende for den uforberedte. Det samme kan siges for at forsøge at hoppe tilbage i dating scene. Forfatter Rosario Bacon Billingsley har disse svar og meget mere i sin bog, han er ikke det rigtige One.Divorce & Dating derefter. Med en baggrund og erhvervserfaring i både psykisk syge og de juridiske erhverv, giver hun vejledning fra mere end blot ét aspekt af skilsmisse. Resultatet er en perfekt afbalanceret bog, som indeholder ikke kun de juridiske forventninger og realiteter i processen, men det psykologiske betalingsmotorveje det tager på en persons mentale velbefindende.

For at gøre hendes råd personlig og relevant, Rosario Bacon Billingsley organiserer sin bog i en serie af historier. På denne måde kan hendes læsere følge specifikke eksempler og se, hvordan er og hvorfor er der for hvert enkelt emne. For eksempel diskuterer sin første historie en mand nægter at acceptere, at en skilsmisse der skete med ham, samt kravet om at betale understøttelse. Han står fast i sin tro, at han skylder noget, men læseren vil snart se ham i foragt, at skulle tjene fængsel tid, og selv miste sin erhvervslicens. Nogle af de historier centrum på den kone, mens andre på hendes mand, og nogle fortælle processen fra den potentielle af svigtet og andre fra borede eller flanør. Grundlæggende er alle sider repræsenteret, og hendes klienter er ikke altid den 'uskyldige' fest. Jeg tænkte ved hjælp af historier i den måde, hvorpå forfatteren har virkelig bragt hendes råd til livet. De var ikke bare kedelig juridisk eller dating forslag; de blev folk med virkelig hjertesorg, reel smerte, og omstændigheder, at læserne kan identificere sig med.

Forfatterens tone i hele bogen har ganske pift, og det i første omgang kastede mig, fordi jeg ikke havde forventet det. Du kan naturligvis se, hvilke adfærd - og tegn - sat godt sammen med hende, og som ikke gjorde. Hun har øgenavne til at modsætte råd, de præsiderende dommere, og den anden part i skilsmissen som Mr. Flamboyant, Mr. Stoneface, dommer foragtelig, dommer Power Play, Mr. Casanova, og Ms Know-It-All. Du kan ringe til forfatteren kantede, sarkastisk, jaded, sjove eller realistisk, men jeg absolut elskede hende. Og som en nylig fraskilt og dater, kunne jeg helt identificere sig med så mange af hendes oplysninger.

Han er ikke det rigtige One.Divorce & Dating Derefter indeholder kun en lille håndfuld redigere forglemmelser og gør selve datoen med nogle af det anvendte sprog. For eksempel bruger Rosario Bacon Billingsley '1990s 'ofte i teksten. På tidspunktet for offentliggørelse - 1996 - som ville have gjort perfekt mening. Men for lang tids brug og potentielle anvendelse af fremtidige læsere, placerer det bogen i dette årti, og i dette årti alene. Jeg ville hade for en læser at stoppe læse bogen efter at have nået en "kvinde af 90'ernes henvisning og tænke, 'Yikes, jeg ikke ønsker at være det!". Jeg tror, ​​med nogle mindre ændringer (dvs. brug 'moderne kvinde' eller 'dating i dagens verden ", og helt tage ud' pengeautomater card 'references.I bogstavelig talt lo højt på, at henvisningen!), Ville det give en mere tidløs kvalitet til bogen. Andre end de små spørgsmål, jeg tror Rosario Bacon Billingsley giver fantastiske råd, en empatisk stemme, og en skarp lussing af virkeligheden for dem at gå gennem skilsmisse processen.


tirsdag den 17. april 2012

Dating site for LinkedIn Professionals


Efter mærke hvordan usikkert nogle online dating sites er, og hvor mange er fyldt med svindlere og seksualforbrydere, ville Naveed Nadir at udfylde et tomrum i online dating verden. Han besluttede at gifte sig med den dating verden og professionelle verden ved at skabe Hitch.me, den første og eneste dating platform for LinkedIn fagfolk.

"Der er masser af dating websites derude, men de fleste mennesker på disse steder ligger og har falske profiler," Naveed Nadir, grundlægger af Hitch.me, fortalte Mashable. "Med LinkedIn, får folk en følelse af sikkerhed, og de føler sig mere komfortable med netværket."

Online dating site giver brugerne mulighed for gennemse profiler af hundredvis af LinkedIn professionelle over hele verden, sende dem private smil (uden ord), pladser (250 tegn) og endda præsentationer (private billeder og videoer).

Når du logger ind Hitch.me ved hjælp af din LinkedIn-konto, er din faglige oplysninger, herunder din LinkedIn foto, automatisk tilføjet til din profil. For at holde sitet professionelle, kan brugere ikke ændre eller modificere deres profilfoto.

Brugere kan derefter udfylde deres egen personlige profil, som indeholder oplysninger såsom alder, fødselsdato, interesser, billeder, osv. Hitch.me 's personlige indstillinger giver brugerne mulighed for at begrænse synligheden af ​​deres personlige profiler til kun udvalgte personer.

For at spare dig besværet med at lede efter kompatible brugere, Hitch.me viser dig alle dine kampe med deres faglige og personlige profiler på din egen instrumentbrættet.

Selvom Hitch.me ikke opkræve et månedligt gebyr, der er kreditter nødvendig for at se personlige profiler og sende beskeder. Brugere får 200 gratis point ved tilmelding og 100 kreditter pr hver person, der tilmelder sig ved at klikke på en delt link, som brugerne kan skrive til deres sociale netværk.

Derefter kreditter koste $ 10 for 300, $ 25 for 1.000 og $ 50 for 2.500. Når du betaler med kreditkort, bliver en kvittering sendt til din email, og du får fuld adgang til at gennemse faglige og personlige profiler og sende beskeder.

Tyve kreditter er forpligtet til at låse en profil eller sende et smil, 50 til at sende en pitch og 100 til at sende en præsentation.

"Hensigten er at holde Hitch.me professionel og at gøre det som privat og sikkert som muligt," siger Nadir.