tirsdag den 17. april 2012

Dating site for LinkedIn Professionals


Efter mærke hvordan usikkert nogle online dating sites er, og hvor mange er fyldt med svindlere og seksualforbrydere, ville Naveed Nadir at udfylde et tomrum i online dating verden. Han besluttede at gifte sig med den dating verden og professionelle verden ved at skabe Hitch.me, den første og eneste dating platform for LinkedIn fagfolk.

"Der er masser af dating websites derude, men de fleste mennesker på disse steder ligger og har falske profiler," Naveed Nadir, grundlægger af Hitch.me, fortalte Mashable. "Med LinkedIn, får folk en følelse af sikkerhed, og de føler sig mere komfortable med netværket."

Online dating site giver brugerne mulighed for gennemse profiler af hundredvis af LinkedIn professionelle over hele verden, sende dem private smil (uden ord), pladser (250 tegn) og endda præsentationer (private billeder og videoer).

Når du logger ind Hitch.me ved hjælp af din LinkedIn-konto, er din faglige oplysninger, herunder din LinkedIn foto, automatisk tilføjet til din profil. For at holde sitet professionelle, kan brugere ikke ændre eller modificere deres profilfoto.

Brugere kan derefter udfylde deres egen personlige profil, som indeholder oplysninger såsom alder, fødselsdato, interesser, billeder, osv. Hitch.me 's personlige indstillinger giver brugerne mulighed for at begrænse synligheden af ​​deres personlige profiler til kun udvalgte personer.

For at spare dig besværet med at lede efter kompatible brugere, Hitch.me viser dig alle dine kampe med deres faglige og personlige profiler på din egen instrumentbrættet.

Selvom Hitch.me ikke opkræve et månedligt gebyr, der er kreditter nødvendig for at se personlige profiler og sende beskeder. Brugere får 200 gratis point ved tilmelding og 100 kreditter pr hver person, der tilmelder sig ved at klikke på en delt link, som brugerne kan skrive til deres sociale netværk.

Derefter kreditter koste $ 10 for 300, $ 25 for 1.000 og $ 50 for 2.500. Når du betaler med kreditkort, bliver en kvittering sendt til din email, og du får fuld adgang til at gennemse faglige og personlige profiler og sende beskeder.

Tyve kreditter er forpligtet til at låse en profil eller sende et smil, 50 til at sende en pitch og 100 til at sende en præsentation.

"Hensigten er at holde Hitch.me professionel og at gøre det som privat og sikkert som muligt," siger Nadir.