onsdag den 18. april 2012

Behov Backup på Bar? Du kan nu leje en Wingman


Damer (og herrer): tage sig i agt, næste gang du kontaktet af en interesseret enkelt på en bar. Den attraktive, alt gratis ven, han er med måske bare være ansat hjælp.

Ifølge Wall Street Journal, er at ansætte en professionel "Wingman" eller "wingwoman" en mulig fremtidig dating, med tjenester har poppet op over hele landet.

Mens dating sites ofte er fyldt med profiler byder forældede billeder eller vildledende oplysninger, Susan Baxter, grundlægger af Lej en Boston Wingwoman, fortalte Journal, at hendes tjeneste gør det muligt for kunderne at se tidligere første domme ved at møde kvinder i person. (Naturligvis ved hjælp af en lejet wingwoman er klienten er en smule misvisende selv.)

En 130 dollar gebyr får kunder 2 timers tid med deres Boston wingwoman, hvor hun hjælper hende genert klient bryde isen med kvinder, lette samtale, og generelt at gøre dem til at se godt ud. Leje en Boston Wingwoman hjemmeside bemærker: "Men se så meget mere ønskeligt, når de ses med en attraktiv dame ved deres side," og at ved at have en kvinde starte samtalen det "ikke vil give det udseende af" trykke på ' en kvinde af interesse. "

Begrebet er ikke nødvendigvis en dårlig, men-at have en ven hjælpe med at lette i en samtale, og måske picking up viden om, hvad kvinder og mænd gør, og ikke reagerer på, er alle nyttige og hjælpsomme oplevelser.

Miss Pivot, en dating service baseret i Indianapolis, tilbyder workshops, samt en wingwoman (eller "pivot", som de kalder dem) service. På hjemmesiden, løse de den million-dollar spørgsmålet: "Er din coaching som Hitch eller Pick-Up Artist ting?"

"Mens en stor film, er Hitch en Hollywood fantasi," skriver de, med henvisning til urealistisk idé om at forfølge og dating kun én person, som klienten er fikseret. Den Pick-Up Artist fokuserer for meget på "kortsigtede mål, dåse linjer, og den seksuelle side af forholdet."

Dem med en lammende generthed eller ingen idé om, hvordan at nærme sig en person, der er fanget deres øjne kunne opleve, at en professionel tillid-booster (i form af en wingperson) kan være lige den hjælp, de har brug for. Men, bare i tilfælde af deres handling glider op, han eller hun skulle håber, at deres nyfundne kærlighed interesse har en generøs sans for humor.

이혼하고 아이들과 데이트