fredag den 2. juli 2010

Flight Attendant fyret for Mid-Flight sex med Actor


SYDNEY, Australien - En stewardesse, der fortalte en avis blev hun ansat i Mile High Club med Ralph Fiennes er blevet fyret.

Australske Lisa Robertson, 38, sagde hun havde sex med Fiennes i Qantas flyets badeværelse sidste måned i løbet af en ni timers flyvning.

Robertson fortalte Londons Daily Mail on Sunday, at der efter hendes ubeskyttede seksuelle møde i badeværelset, gik hun til hans hotelværelse, og havde sex med ham flere gange mere.

"Jeg kender nogle mennesker vil synes det er ulækkert. Og jeg er ikke stolt af hvad jeg gjorde - det var upassende adfærd," fortalte hun papiret. "Men jeg fortryder ikke det. Ralph er fantastisk og kemien mellem os var fantastisk. Hvad kvinden ikke ønsker at elske med ham? Denne form for tiltrækning sker med folk hele tiden. Det er bare normalt ikke med en Hollywood star til 35.000 fod. "

Hun fortalte avisen, at de flirtede alle gennem flyvningen og senere på aftenen, når hun gik til at tage en pause, "Den engelske patient" skuespiller kom til at tale med hende. Hun sagde, at de snakkede, så begyndte at gøre ud før de går ind i badeværelset for at have sex.

"Ralph var en stor elsker. Og jeg tænkte, at hvis jeg skulle få sækken, ville det være det værd. Jeg vidste, det var imod reglerne og forkert, men jeg var ligeglad," Robertson fortalte papir.

En talskvinde for Fiennes, 44, sagde, at det var Robertson, der var "den seksuelle aggressor."

"Men hun sagde i hendes officielle erklæring [til Qantas], at han havde indledt sig ... og stort set beskyldte ham for at tvinge sig på hende," hed det i erklæringen. "Det, jeg gør, er, at hun indledte det. Han havde ikke tvinge sig på hende."

Ud over "Den engelske patient, Oscar"-nominerede Fiennes har medvirket i flere film, herunder men ikke begrænset til "Harry Potter"-serien, "The Constant Gardener", "Maid i Manhattan" og "Red Dragon".

Distribueret af Internet Broadcasting Systems, Inc.

Intervista con Christan Marashio