lørdag den 16. januar 2010

En veninde


Her er et tip, som jeg personligt har området testet mange gange med gode resultater. Dette kaldes vigtigheden af at have en veninde.

Denne pige skulle være flot og dit forhold med hende, vil blive strengt platonisk. Ingen sex, ingen kys, ingen Hanky Panky. Selv hvis hun mister sin kæreste, er håbløst dating spjæt, eller hvad, vil du ikke hulen, at hendes mulige nødt til at have sex med dig, da du er hendes gode ven.

Når disse følelser, at hun går, vil du blive hendes bedste ven. Hun vil altid snakke meget af dig til folk og især piger. Nu, her er grunden til denne nye chick ven vil være til stor gavn for dig:

Hun kan give råd om dine vaner dressing. Hun kan hjælpe dig med at handle og sat sammen outfits, der vil gøre dig attraktiv. Du kan hoppe idéer ud af hende, og hun vil fortælle dig sandheden.

Du skal lære at lave mad nu, og hvilken bedre måde end at lave mad til din kylling ven! Hun vil elske det, vil du både har en fantastisk tid. Vær sikker på, og vide, hvad hun kan lide at spise. De fleste piger er vægten bevidst, så kokken noget, at hun ikke vil føle sig skyldige over at spise. Fisk, grøntsager, kylling, osv.

Tak til min chick ven, da jeg stege i en pige nu, kan jeg aflire hvor mange kalorier der er i dette eller hint. Flere point scoret for mig. Også, de fleste piger i disse dage kan ikke lave mad ligesom deres mødre eller bedstemødre, så dette er et sind blæser oplevelse for dem.

Hun er en stor Wingman for dig, og da du er hendes gode ven, vil hun også gøre dit bud for dig naturligt.

Jeg mødte en stor pige ikke så længe siden, fordi min chick ven mødte hende i badeværelset, og hun klagede over, at alle fyrene i klubben var Dorks. Min ven introducerede mig til den pige og talte mig frem til det punkt, at jeg gjorde ud med pigen minutter senere! Alle åbningen spillet var allerede gjort for mig af hende.

Chick venner gøre gode venner! Men du har kun brug for én, ikke 10. Hun vil altid fortælle dig, hvorfor enhver pige, du er dating eller forfølger gjorde hvad for at få dig til at undre sig over dem. Gode råd fra indersiden af en kvindes sind!

Hvis hun er en god leder, og du to ramte en klub, vil kvinder varsel dig mere.

Jeg mødte en servitrice, når der var at få mig og min chick ven nogle drikkevarer. Jeg gik til baren for at fange hende og ændre min drink orden. Servitricen spurgte, om min kæreste stadig ønskede det samme drikker hun tidligere havde bestilt. Jeg sagde, hun er ikke min kæreste, hun er min bedste ven.

Pigens øjne lyste op og hun sagde "Wow, det er usædvanligt." Jeg svarede, at jeg har en veninde, fordi det er hyggeligt at hænge ud med en kvinde, som jeg ikke interesseret i, og bare være venner. Dette sendte en besked, at jeg var den mand, og jeg gør det valg. Jeg så smilede og gik tilbage til min plads.

Servitricen, i et forsøg på at se, om jeg talte sandt, sagde til min ven, "Så du fyre er bare venner, hva '?" Min chick ven svarede "Hell yeah!" Gary er en fantastisk ven til mig! "

Min kylling ven og servitricen, og jeg gik tilbage til mit sted senere og havde nogle drikkevarer. Jeg krammede min ven, farvel og sørget for, hun fik i sit førerhus okay (et andet punkt for mig i servitrice øjne). At servitrice og jeg havde sex hele natten, og hun var virkelig behagelig omkring mig. Nu er bartender på hendes job ønsker en vis indsats fra mig! Skør!

Chick venner at du ser godt ud.

Jeg var ude på at få noget frisk luft mens vi venter på min ven til slut at gå på toilettet og lagde mærke til de to piger, der tæver til alle de mænd udenfor, som de gutter gik hen til dem. Som sædvanlig Jeg ignorerede dem.

De gik op til mig og begyndte at tale. Jeg holdt det afslappet. Nu, min ven er en solid 9 med Bangin 'krop, og disse piger var 8-9. De vidste det og troede, jeg vidste det også, men jeg har ikke spillet ind i deres tåbelige leg, heller ikke jeg sætte dem på en piedestal. De holdt forsøger at razz mig, men uden held. En pige selv sagde: "Jeg vil vædde på du aldrig haft noget denne gode før!"

På det tidspunkt min ven gik ud, jeg lagde armen omkring hende og fortalte de andre piger, der var overrasket over, at jeg nød at møde dem, og vi gik væk. Den næste uge sov jeg med en af dem, og hun sagde senere, at de troede jeg var bedre end de mænd, de plejer at mødes og gentagne gange spurgt om min chick ven, der ikke var med mig denne gang.

Jeg forklarede venskab ting, og de var forbavsede, og gentagne gange spurgt mig, om vi nogensinde gå sammen. Jeg svarede, at hun var min ven, og at jeg ikke var tiltrukket af hende på denne måde. Igen, hjorte i forlygterne ser fra begge.

Det er ukonventionelle at have et platonisk ven af det modsatte køn, så det virker fantastisk.

Tricket er at være en god ven for hende på alle måder en ven kan være. Det betyder, at hvis hun er på en tør magi med dating, og hun gør det ubevidste seksuelle tilnærmelser, vil du ikke handle på dem. Du er manden, og du foretage de valg. Hun vil elske dig som en ven endnu mere for ikke at handle om hendes ønske om at lægge dig. (Tro mig, vil hun på et tidspunkt forsøger at lægge dig.)

Hvis du ikke lægge hende, kysse venskab og alle disse fordele farvel. Så du skal ikke gøre det! Hun vil hjælpe dig score flere kyllinger, end du kan forestille dig.

I aftes mig og min nuværende kærlighed interesse (hvem min chick ven introducerede mig til) var ude og ca. Alle tre af os hit på dansegulvet, og da min chick venner kender jeg ikke vil røre hende eller få den forkerte ide, var hun slibning på mig og min kærlighed interesse. Alle de mænd kom hen til mig senere og ville vide min hemmelighed. Jeg fik mange gratis drinks, der nat fra fyrene, der ønsker rådgivning, og 2 piger numre, der så mig danse med dem.

Så du ser, du projektets kvalitet, når du møder op med to hot kyllinger. Du ejer det fælles. Hver eneste der vidste, at jeg ejede den, og vi var de mest populære.

På grund af min chick ven, varme kvinder op til mig, når jeg taler med dem, og jeg siger noget lignende ", og dette er min bedste ven Kelly." Naturligvis pige ønsker at vide, hvad der er op, så vi både fortælle hende, og så går man på toilettet (typisk for kvinder). Det er her min chick ven samtaler mig op og besvarer alle de typiske kvindelige spørgsmål, når det kommer til fyrene. Jeg endte med at tage den pige hjem den aften.

Så det virker godt, men din kylling ven har at være god leder, og hun har at være den slags pige, der iført pænt tøj, osv.

Så her er hvad du kan gøre for hende og lære en ting eller to:

Altid hjælpe hende med råd om fyre. Hjælpe hende skærm hendes potentiale kærlighed interesser. Overhold mænd, der kommer op til hende og chat. Meddelelse, hvad de siger, hvad de laver og se kropssprog. Du vil lære så meget ved at se dem mislykkes eller score hende cifre, plus at du kan gøre en anden cool fyr ven. (Men vær advaret, kan han forsøge at være rart for dig at komme til hende.)

Altid tilbyde hendes råd, hvis du tror, hun kunne bruge det. Beskytte hende og lade som om hun er som en søster til dig. Efter at alle, skal hun være! Være en rigtig ven, ingen fakery! Kvinde ved, når vi er forfalskning, så gør det ikke. Plus, vil hænge ud med en hottie forberede dig på at opfylde dem. Du vil blive behageligt omkring varme piger, så meget, at de ikke længere vil gøre dig urolig eller nervøs.

Hjælper hende så meget som du kan være hendes sikkerhedsnet, når du er ude. Når en fyr ville ikke tage nej for et svar, da han blev an på hende, så jeg fortalte ham at slå den. Hun var lidt ked af og ønskede at gå på toilettet.

En gruppe af piger på det næste bordet så det hele. Jeg spurgte den mindst søde en ved bordet, hvis hun ville eskortere min ven til badeværelset. Hun aftalte og den varme en kom hen og blev overrasket! Hun købte mig drikker resten af natten og kom i løbet af de næste dag for at give mig nogle kærlige. Hun troede jeg var den mest fantastisk fyr, hun havde mødt, især når min chick ven fortalte hende, hvor fantastisk jeg var ....

Så få en veninde, hjælper hende ud, være en god ven for hende, og hun vil åbne flere døre for dig, end du nogensinde kunne forestille sig.

Nu er det vigtigt at huske, at du ikke kysse din kylling vens røv for meget. Du ønsker ikke at blive vist svag; du blot ønsker at behandle hende som en af dine venner fyr uden alle de prut vittigheder osv. behandler hende som en dame, og ikke altid se på hendes bryst! (Nå, ikke bliver taget.)

Jeg elsker min kylling ven og hun er en af mine bedste venner. Hun bliver mig, der hele tiden, og hun er glad for at gøre det. Jeg hjælper hende med mandlige råd hele tiden, og jeg hjalp hende med at opfylde en fantastisk fyr som mig ikke så længe siden. Hun er evigt takke mig for dette. Jeg ser på det, som det er min påskønnelse til hende for at hjælpe mig så meget!

En sidste ting, kan denne nye chick ven ikke være en pige du engang forsøgt at hitte på, og hun landede du i hendes "lad os bare være venner" zone. Hun er en pige, du søger ud for noget mere end venskab. Hun vil blive overrasket over dette, og det vil få dig til at se utroligt i hendes øjne.


tirsdag den 12. januar 2010

The Truth About Female Desire


I en større videnskabelige begivenhed under ledelse af John Bancroft, seks enkelt piger deler en sovesal på Brunel University, London, hvor forskere fra Kinsey Institute udføre seksuelle eksperimenter på dem for at bestemme den sande natur af det kvindelige begær.

Det er nu 100 år siden, Freud første spekuleret på, om kvindelig seksualitet, men med den nye teknologi til rådighed i dag, vi er tættere på at arbejde ud af, hvad gør kvindelig seksualitet, så mystisk. I løbet af en uge, vil en gruppe fra det virkelige liv Carrie Bradshaws, Samanthas, Charlottes og Mirandas har eventyr for livet, da de deltager i en række banebrydende eksperimenter at finde ud af hvad der gør deres libidos kryds.

Faktisk vil være adskilt fra fiktion som videnskabsmændene opdage, om der virkelig er en g-punkt, hvorfor kvinder er tiltrukket af visse mænd, om det er muligt at afgøre, om en mand, der vil være god i sengen, og hvad den reelle jeg tænder på og slukke er fra en kvindelig synsvinkel.

The Story Of Joe Francis and his GGW Franchise