tirsdag den 26. januar 2010

30 Hurtige tips i Møde og Dating Kvinder


I løbet af de seneste par år, i aktivt og bevidst forsøger at opfylde kvinder har jeg lært et par ting. Nogle af disse kom som oplysende Epifanier, nogle kom med stønner og slår til panden, men alle kom med erfaring.

- Det er meningen at det skal være sjovt. Du kan ikke og vil ikke vinde em all. Får noget ud af alle dine interaktioner med en kvinde. Lære noget. Underholde dig selv med hende.

- Vær villig til at ændre, men kun for dig selv.

- Det er virkelig en numre spil. Spil numre, rulle med slag. Det er en rutschebane, op-og nedture, baby. "Når du er oppe, er det aldrig så godt som det ser ud, og når du er nede det virker som om du aldrig vil komme op igen." Du vil.

- "Gode ting kommer til dem, der venter". Ikke denne gang. Gode ting kommer til dem at handle. Den 3-sekunders-reglen virker på mange niveauer.

- I almindelighed, at det er dårlig form undskylder. For noget. Du kan indrømme du var galt, kan du tilbyde at gøre tingene rigtigt, men ikke undskylde.

- Der er ikke sådan noget som selvtillid. Der er sådan en ting som at tage dig selv alt for alvorligt, dog.

- Spørg ikke tilladelse til at gøre eller sige noget. Aldrig spørge en kvinde, hvis du kan kysse dem, kramme dem, holde dem, osv.

- Behagelige er kedeligt.

- Jalousi er en "lad os bare være venner" bedste ven.

- Humor dækker en mængde synder. Latter er et afrodisiakum. Lær at være morsom. Lyt til comedy albums. George Carlin, Eddie Murphy, Chris Rock.

- Aldrig stille spørgsmål, der er designet til at finde ud af, hvad hun mener om dig.

- Rolle vending er sjovt, og det virker. Handle, som hun forsøger at komme ind i dine bukser. Spil hårdt for at få. Kampen ild med ild.

- Ingen kan lide en complainer. Medmindre han er virkelig sjov.

- En pejs er en god investering.

- En dråbe af vanille ekstrakt i din flaske Köln. En spray på din hals, en på brystet, og lidt bag ørerne.

- Det eneste der betyder noget med en kvinde er nu. Hvad hun tænkte på dig 10 minutter siden er sandsynligvis forskellig fra, hvad hun mener om dig nu, og hvad hun kunne tænke på dig 10 minutter fra nu. Så du skal ikke bekymre dig om, hvad hun mener om dig.

- Du skal føre. Selv hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Gør det et eventyr. Tag hendes hånd og bly.

- Touch hendes første, straks, kort. Lad Kino fremskridt naturligt. Tving det ikke.

- Livet er ikke fair, og dating er en del af livet. Dating, der beskæftiger sig med kvinder, er ikke og er ikke meningen at være fair. Get over it.

- Der er ikke sådan noget som at spille ud af din liga. Alle er i samme liga. Der kan være al-stjerner og krat, men også al-stjerner tabe og selv skrubbecreme kan blive al-stjerner med praksis.

- Kvinder elsker hunde.

- Tag regelmæssige pauser fra spillet. Fokus på dine andre interesser. Få dit liv glattet ud. Gøre noget andet, så kom tilbage.

- Få hende til at ringe til dig, behøver du favoriserer, justere sin tidsplan for dig, osv.

- Forskellen mellem at være kongruent og sender blandede signaler:
Være kongruent har at gøre med, hvem du er. At sende blandede signaler om, hvordan du føler for hende.

- Hvis du planlægger at gøre alvor med en kvinde, der er et par ting, du bør tage hensyn til. For det første vil hun vende sig i sin mor. For det andet, vil hun vende sig til sin mor.

- En kvinde vil teste dig og holder om test dig. Må ikke blive for behagelig. Være på stikkerne.

- God dansere er gode i sengen.

- God Kissers er gode i sengen.

- Lad ikke flirte trække på. Stop, mens det stadig er sjovt. Tæt, eller forlade og komme tilbage.

- Kvinder som sex lige så meget som vi gør. De kan lide at tale om det lige så meget som vi gør alt, måske endda mere. Men ikke på samme måde.