mandag den 8. august 2011

Er Han Mr. Right?


Tænk din Mr. Næste har potentialet til at blive Mr. Right? Før du springer uden at kigge, tage en ærlig opgørelse. Se, hvor mange af de følgende fem væsentlige træk, han besidder.

Han lytter til dig

Den bedste måde at vide, om Mr. Næste er interesseret i (og worthyof) er en kandidat til Mr. Right? Han lytter til dig. Du ved, han lytter, når han viser ægte bekymring, konsekvent husker ting, du har fortalt ham (din fødselsdag, livret, bedste vens navn, osv.), og tilbyder følelsesmæssig støtte i ærlige og tankevækkende måder.

Han forbinder med dig nemt

Vi har alle været i de relationer, der tager arbejde (og suge livskraften ud af os i processen). Når et forhold arbejder på egen hånd, det føles ubesværet, let og flydende. Du behøver ikke at tvinge noget, tilgive nogen, eller vende det blinde øje til røde flag eller gut-Twisters. I stedet kan du kommunikere og samarbejde med komfort, kompatibilitet og ubestridelige kemi. Hvis og når du oplever denne form for interaktion, du er på til noget helt specielt.

Han vil have den virkelige dig

Så ofte, kvinder føler behov for at ofre en del af sig selv til at gøre et forhold arbejde. I de rette forhold, er der ingen grund. Du behøver ikke at skjule, nedtone eller undskylder for ethvert aspekt af dig eller din fantastiske liv. Med den rette partner, er du ikke alene i stand til at være sig selv, men du er bedre i stand til at være den bedste version af dine mest autentiske selv - uden brug af kompromisser.

Han er troværdig

Et forhold uden tillid er dødsdømt fra starten.

Et forhold uden tillid er dødsdømt fra starten. Men et forhold med rigelige tillid? En fantastisk fundament for reel og varig kærlighed! Bygget over tid, er tillid baseret på den enkle trossystem, at din partner har dine bedste interesser på hjerte og vil aldrig bevidst såre dig (og omvendt). Hvis og når du opdager, at Mr. Næste er 100 procent troværdig, har du ingen problemer med at give dit hjerte til ham. Til gengæld vil han sandsynligvis give dig hans hjerte og bane vejen for en varig, kærligt forhold til at udfolde sig.

Han beriger dit liv

I de forkerte forhold, bringer din partner tårer dig til følelsesmæssige stykker, dig ned, og generelt dræner din energi. I de rette forhold, beriger han dit liv, inspirerer dig til at være din bedste selv, og bringer en følelse af fred og mulighed for dig. Du ved Mr. Næste er at berige dit liv, hvis og når han opmuntrer og støtter dig fagligt, personligt og åndeligt. Og når han gør, kan han bare være Mr. Right!

Har din Mr. Næste besidder alle fem kvaliteter? Hvis det er tilfældet,! Tillykke Du har gjort dit hjemmearbejde, valgte klogt, og er nu godt positioneret for forholdet succes.

Hvis ikke, samle dig op, støv dig ud, og komme tilbage i dating pool med en klarere forståelse af, hvem du ønsker til dato. Husk, at finde dit liv partner er ikke altid let, men ved at være klar, ære dig selv, og handle i overensstemmelse hermed, vil du skære ned på spildtid med Mr. Wrong og Mr. Næste, og i sidste ende give plads til Mr. Right.