mandag den 30. maj 2011

Kvinder Ligesom Dating Mænd har flere Anliggender


Her er din licens til flirt mere. En overraskende ny undersøgelse fra University of Texas, har Austin konstateret, at kvinder har en særlig forkærlighed for mænd der har flere kaster med andre kvinder i stedet for at have en homoseksuel affære.

Samtidig er mænd dobbelt så tilbøjelige til at tilgive kvindelige partnere, der snyder dem for en lesbisk partner snarere end snyd dem til en anden mand.

Ifølge undersøgelsens resultater, offentliggjort i tidsskriftet 'Personlighed og individuelle forskelle,' mænd er okay med deres kvindelige partners utroskab, medmindre og indtil det er for en anden pige. Men kvinderne er mindre tilbøjelige til at tilgive og glemme deres kærester, som dumpe dem til en anden fyr.

Undersøgelsen giver en ny indsigt i de psykologiske tilpasning bag mænds og kvinders ønske om en seksuel partner. Mens mænd ønsker en række partnere, kvinder længes efter et dybt engagement i parforhold.

"En robust jalousi mekanismen aktiveres hos mænd og kvinder af forskellige typer af signaler dem, der truer faderskab hos mænd, og dem, der truer nedlæggelse i kvinder," sagde Jaime Confer, ledende forfatter af undersøgelsen og en ph.d.-kandidat i evolutionær psykologi.

Undersøgelse oplysninger

For at nå resultaterne af undersøgelsen viser, giver sammen med sin far, som blev gennemført Mark Cloud, en professor i psykologi ved Lock Haven University i Pennsylvania, en undersøgelse.

Til dette formål, vurderes de 700 collegians og bad dem om at forestille sig, hvis de var i en begået seksuelle og romantisk forhold med en person i tre måneder. Deltagerne blev derefter spurgt, hvordan de ville reagere på deres partners utroskab.

Mens nogle deltagere fik at vide, at deres partnere var utro med en anden mand, mens andre at vide, at deres partnere snydt dem for en anden kvinde. Ligeledes var nogle at vide, at deres partner havde en affære, mens andre vide, at de havde flere anliggender.

Undersøgelsens resultater

Uanset antallet af partnere eller antallet af slynger, blev det konstateret, at mænd var 50 procent mere tilbøjelige til at fortsætte dating kvinder involveret i et homoseksuelt forhold, og 22 procent mere tilbøjelige til at date en kvinde, der dumpede ham for en anden mand.

Omvendt, kvinder viste en 28 procents sandsynlighed for dating mænd, der har haft heteroseksuelle forhold, og 21 procent sandsynlighed for at bo med mænd, der havde en homoseksuel affære.

Ms Confer tilføjede: "Disse resultater er endnu mere bemærkelsesværdigt, idet homoseksualitet holdning undersøgelser viser mænd har mere negative holdninger til homoseksualitet og til at være mindre gunstigt for borgerrettigheder for par af samme køn end kvinder."

"Men denne generelle tendens for mænd viser lavere tolerance over for homoseksualitet end kvinder er vendt i den ene fitness-styrke situationfemale homoseksualitet."

Forskere forklarer, at en sådan adfærd kan eksistere, fordi mænd se kvinder, som er i stand til catering til andre kvindes behov som mere seksuelt ønskeligt.

"En sådan affære kan ses som et tegn på utilfredshed med det nuværende forhold og en optakt til eventuel nedlæggelse." Deltagerne blev også spurgt af resultaterne af det virkelige liv utroskab oplevelser.

"Resultaterne spejlet de af forestillet utroskab scenarier med mænd betydeligt mere tilbøjelige end kvinder til at få afsluttet deres faktiske forhold efter en partners heteroseksuel affære," sluttede hun.