tirsdag den 27. april 2010

Dating Forhold uden for ægteskab


Er det muligt at gå ind i romantik relationer uden for ægteskab? Det anses for tabu, men hvordan ironisk. Mange "lykkeligt gifte par" har travlt i dating relationer med en eller flere partnere uden kendskab til deres ægtefæller. Anliggender udenfor ægteskab er generelt ildeset af den selvsamme mennesker, der er i praksis. Tale om en struds stikke det hovedet i sandet. Forhold uden for ægteskab er en realitet, og de er med os. Hvad beder en person til at forlade precincts af hellige ægteskab og vove sig ind i det ukendte? Betyder det, græsgangene er grønnere derude? Eller har de græsgange derhjemme bliver ubehagelig? Relationer er komplekse institutioner og ægteskabet institution er ikke bedre. Et ægteskab er fuld af Waterloos og hvis du går glip af, du er forpligtet til at møde en anden. Du slidbane med en masse omsorg og forsigtighed.

Den sødme af stjålne farvande er legendarisk. Ellers hvorfor skulle en respekt for sig selv person, der har en partner i et ægteskab union har romance relationer i periferien? Frygten for at blive fanget eller opdaget af din partner, samtidig med at elske med en anden person er nerve rivning. Det gør kroppen til at være meget opmærksom. For at være præcis, kroppen er klar til flyvning. Hele kroppen er dyngvåd i adrenalin. Dette tjener kun til brændstof seksuel spænding i en person. Jo mere adrenalin mere kønshormoner er frigivet. Seksuel ophidselse, begær og trang stigninger til et hidtil uset niveau. Sex på dette tidspunkt er bare overvældende, simpelthen utroligt. Ikke at være i forhold til den rutinemæssige sex i ægteskabet relationer. Sex i en sådan dating relationer næppe svinder fra din hukommelse. En rejse gennem stien seksuel healing. Ikke underligt at det er så sød til at forvilde sig.

Uopfyldte forventninger inde i ægteskab er det, der gør mange par til at søge efter bedre foder. Relationer er sind spil, og du er nødt til at være på toppen af spillet på alle tidspunkter. Hvis du undlader at kontrollere spillet godt, det går ud af hånden. Din partner skal føle dig elsket og værdsat. Gør dem til at føle, at de er specielle for dig og de betyder en hel verden til dig. Hold altid brændstofsystem deres interesse eller en anden person skal fange deres interesse. Hvis der ikke er romantik de vil kigge efter romantik relationer. Hvis du ikke holder genopfinder dit forhold til nye innovative ting for at holde ilden brændende, vil de blive fristet til at starte nye dating relationer. Være en person af overraskelse og mystik og din partner vil altid hænge ved alle dine ord. Spekulerer på, hvilke type hat trick, du forsøger at lave mad denne gang.

På trods af alt dette, er fortsat i soveværelset den hele tiden ægteskab spoiler. Soveværelset er fyrværkeri teater, hvor alle lidenskaber er fuldbyrdet. Det højeste niveau af intimitet er udtrykt her. Mangel på tilstrækkelig brand i soveværelset markerer begyndelsen af romantik relationer og andre dating relationer som par forsøger at undslippe kulde i den ægteskabelige soveværelse. I deres søgen efter at re-antænde deres sexliv, at de griber ind på mærkelige senge som giver dem seksuelle oplevelser, som manglede tidligere i soveværelset.

Singoli Pi� sono disoccupati