lørdag den 17. juli 2010

Værste Gaver For New Relationships


Hvis kærlighed er i luften med et nyt forhold, der rækker langt foran ferien, Yahoo! Stævnemøde har nogle råd om, hvordan man sikrer, at den forbliver på sporet ved at undgå gaver, der kan dræbe romantik.

Kristen Sasser, Yahoo! Stævnemøde 'online dating ekspert, har sammensat en liste over top 10 værste gaver til nye relationer efter at have spurgt websted brugere for forslag. Hun fandt at give smykker, især ringe, toppede listen, da det kunne gøre modtageren meget nervøs og få dem til at bolt. "En gave udtrykker en masse af, hvordan folk opfatter andre, og hvordan de tænker på dem, så det kan være et punkt, der gør eller pauser en relation," sagde hun. "Hvis de ikke har lagt tankevirksomhed i det, du begynder at undre sig, hvis de holder nok til at gøre det arbejde."

Køb lingeri eller tøj var en dårlig idé, fordi der giver den forkerte størrelse kan forårsage alle slags argumenter.

At give noget kliché som blomster eller chokolade var ude, fordi det viste lidt eftertanke.

Yahoo! Personals talsmand Jason Khoury disse dyr var også en no-go zone. "Nogen skrev i, hvordan de har modtaget en kanin fra en person, de netop havde begyndt at dating, og det døde næste dag. Det er en rigtig dårlig varsel," sagde han.

Gaver købt til dig selv forklædt som en gave også en tendens til at falde fladt. "En fyr havde købt hans nye kæreste en Nintendo Wii, men hun havde aldrig været en gaming person, mens han havde alle de andre konsoller på sit hjem, og han bragte over Wii til at holde på hendes hus. Du er nødt til at spørge, hvem det er til? " sagde han.

Her er Top 10 liste, som Reuters har ikke godkendt:

1. Medmindre du har planer om at foreslå, undgå gifting smykker, især en ring, som opfattede grad af engagement kan skræmme din kæreste.

2. Mens en ring kan anses overbord, noget upersonligt, såsom et køkken apparat eller gavekort, kan opfattes som tankeløse eller insincere.

3. Undgå gifting lingeri til din første ferie sammen. Det kan også blive overvejet intim og sende et forkert signal.

4. Gifting noget egoistisk, som sportsbegivenhed billetter, når du kender din betydelige andre er ikke en sports fan kan formidle, at du kan være mere fokuseret på din egen interesse end den person, du får den gave til.

5. Work-relaterede emner, som fremmer effektiviteten på kontoret bør generelt undgås. Hvorfor opdrage arbejde i løbet af ferien, hvilket er en tid til afslapning.

6. Tøj kan være stødende, især hvis du ikke er sikker på hvilken størrelse til at købe.

7. Dyr som gaver, er generelt dårlige ideer, medmindre du kender personen godt. Kæledyr er enorme forpligtelser og alt for alvorlig til en første ferie sammen.

8. Re-gifting er aldrig en god idé, især hvis det er en gave fra en tidligere forhold.

9. Glem klicheer, såsom kasser med chokolade eller blomster. De viser lidt eftertanke eller anstrengelse.

10. Undgå gaver, som kan antyde, at Deres betydelige andre behov for at ændre noget ved sig selv, såsom motion tøj eller træningsudstyr, som kan sige, at han / hun ser ikke god nok som han / hun er.

Young Americans Don't Want To Get Married?