torsdag den 29. oktober 2009

Bedstemor Finds Condom i McDonald's Bag

Wellington, New Zealand (AP) - en bedstemor var bange for at finde et kondom i Happy Meal gave pakke købes for hendes 7-årige barnebarn på en McDonald's restaurant i New Zealand, lokale medier rapporterede torsdag.

Den kondom blev opdaget tirsdag aften i en pose, der fulgte med Maia Whitaker's måltid, som hendes bedsteforældre købte i en McDonald's forretning i byen Wellington.

Bedstefar Rowan Hutch fortalte The Dominion Post avis det var heldigt, hans kone var først til at se ind i den lille sportstaske, der fulgte med måltidet.

Hun blev forfærdet, da hun fandt den grønne kondom og sin pakke inde i posen, sagde han.

"Jeg blev temmelig forskrækket virkelig. Den omstændighed, mit barnebarn skulle kigge i posen og finde denne ting. Det ville være vanskeligt at forklare, hun er kun syv," sagde Hutch.

Forretningen hurtigt udskiftet Happy Meal for en hamburger og blyant sag. McDonald's er ved at undersøge finde.

Talskvinde Joanna Redfern-Hardisty sagde på grund af sin popularitet, havde den tidligere Happy Meal gave udsolgt ved afgang og færdigpakkede sportstasker blev erstattet som børns gaver.

Én blev overladt tætnet vedrører visningen og "en eller anden måde" var endt med kunden, sagde hun, uden at forklare, hvorfor kondom var til stede.