tirsdag den 10. november 2009

Dating På arbejde kan være godt - eller ikke

PORTLAND, Oregon - En masse mennesker synes mindre interesseret i de påståede forsøg på afpresning mod David Letterman og mere fokuseret på, om han burde have været i et forhold med en kvinde på arbejdspladsen.

Der er en masse forskellige meninger, når det kommer til at dyppe i virksomheden kærlighed pool.

"Ja, jeg kan fortælle dig lige nu af erfaring, dating mennesker, du arbejder med, er en dårlig idé," sagde en protektor for flere, der blev interviewet på Henry's Tavern i Pearl District.

For nogle, men det gik okay.

"Den første kvinde jeg dateret på arbejde blev min forlovede, men vi fik aldrig gift. Og den anden pige jeg dateret på arbejdspladsen er nu min kone, "sagde Peter Davidson.

David Griggs er en job-advokat og sagde de fleste virksomheder ikke helt forbyde kontor forbindelser mere, men dating chefen eller den anden vej rundt er stadig et faux pas.

Lejlighedsvis, der lander folk i hans kontor for seksuel chikane retssager.

"Det er en situation, hvor der er en naturlig magtrelation, og når folk drage fordel af disse relationer, loven ofte træder ind og gør noget ved," sagde han.

"Typisk, hvis det er helt frivilligt og konsensusbaseret, det er virkelig ingen virksomhed."

Trouble kan også komme, hvis andre ansatte mener, at kærlighed interesse er at få særbehandling.

"Det er få svært," siger Pam Udført. "Der er en masse sladder, der foregår i et job, masser af rygter."

Amanda Rhinen, der er dateret på arbejdspladsen, sagde, at det kan blive en distraktion.

"Det bare gør det virkelig rodet, når du forsøger at arbejde, og du kan ikke rigtig fokusere på arbejde," sagde hun.

En undersøgelse viste, at næsten halvdelen af boss-medarbejder relationer ende i ægteskab, fordi parret kommer til at kende hinanden, og de har fælles interesser.

En ny trend for virksomhederne er at kræve, dating ansatte til at underskrive "kærlighed kontrakter", som beskytter virksomheder fra retssager.