torsdag den 3. marts 2011

Sådan at opretholde sunde dating relationer


Dating kan være en berigende samt sjove viden - med en rette person. Dating kan bistand vi vokser privat såvel som viser vi at modstridende folk såvel som modstridende ideer. Der har dog været giftig folk derude som godt, som de kan trække vi ind på en dating rod, hvis vi har været ikke forsigtig.

Det er afgørende at vide, hvad røde flag, som vi bør opførsel så som vi kan have uddannet, offset beslutninger pr et folk, som vi interagerer. Det er ikke så formidabel at have en fuld af sundhed dating attribut som forlænget, som vi ved, hvornår til at hænge rundt - og når til kaution.

Der er blevet væsentligt hundredvis af "røde flag", som diskuterer det os at få en dælen ud af Dodge, selvom disse har været lidt almindeligt signaler, som vi kunne være på vej mod en dating katastrofe.

1. Din date afbryder vi eller taler også meget.

Nå, vi kender som regel om alt om din date, selvom vi ikke kan få et ord i kantvis. Når vi gør begynder at snakke, vi har været afbrudt, så der din date kan diskutere det, vi nogle-mere om sig selv. Er dette Formanden ønsker at vide noget om dig? Hvis et svar er "Nej", bagefter Pierce på.

2. Din date vil ikke have øjenkontakt.

Din date ser under alle omkring dem - alene dig. De kan ikke eller vil ikke have øjenkontakt. De har været forventet at stjæle noget, eller de er ikke åbenbaring vi en sandhed. Hvis din date er genert med hans eller hendes øjne, vil de forventede være genert med deres ærlighed.

3. Din date bliver tilgang samt kritisk tilgang samt tidligt.

Din date er i tilbede - med vi - såvel som det er din oprindelige dato. Skræmmende. Hvis de får utvetydigt kritisk utvetydigt tidligt, velformuleret om en foragtende attribut eller, Gud forbyde, ægteskab, skal vi passe på. Du kan være på vej mod en clingy, trængende udføre freak. Det er nemt at få fejet op samt smigret, selvom være kloge samt holde din adfærd omkring dig. Må ikke få holdt op i en romance, det entydigt forventet er ikke reel.

4. Din date har dårlige manerer.

Hvis din date har dårlige manerer såsom afbryde folk, mens taler efter foden foran dig, madlavning ikke finger mad med deres hænder eller taler ned til vi bagefter de måske ikke være stor dating materiale. Det vil ikke få forbedret, hvis vi går ind på på et forhold, vil det normalt blive værre.

5. Din date er ikke klar til at gå rimeligt for en dato.

Du har en poetisk skumringen planlagt. Du samt din date vil lide madlavning under en glimrende restaurant, bagefter en solnedgang i løbet af en symfoni. Men din date viser sig i en t-shirt samt cowboybukser, hyppighed fremragende spisestue samt harmoni materiale. En fuld af sundhed dating attribut betyder, under et utvetydigt mindst, på at gennemføre en godhed samt anvendelse sig at vi ryddelig samt rene.

6. Din date er fed eller pompøst at bruge personale.

Din date synes så godt - indtil en servitrice kommer til at tage din ordre. Så din "nice" dato forvandler sig til en snottet, indbildsk svin, artikulere ned til en servitrice, nagende i et tog dreng. Dette er en uhyrlig rødt flag. Hvis din date er fed eller pompøst at bruge personale, der er en betegnelse, som de er blevet indbildske, samt opførsel ned på andre. Vil vi utvetydigt ønske om at være sammen med nogen, som tror, de er blevet forbedret, end alle andre?

7. Din date bliver lidenskabelig tilgang samt tidligt.

Hvis din date er forvirrende at hænge deres tungen ned i dit drejegreb indersiden af min forsamlingsfriheden vi eller fortæller vi i fyndige punkt, hvad de ville svarer til at gøre med dig, kan det være tid til bag væk, generelt, hvis det er alle på en oprindelige (eller endda sekunder) dato. Hvis vi udlæg din komplette skumringen afværgede famler samt afsløre kommentarer fra din date, er vi nødt til at dumpe dem. Dette formanden er geskæftig i normalt en enkelt ting, ligesom det ikke er dig, det er din krop.

8. Din date er entydigt negativ.

Din date bruger en dusk skabelse udvidet generaliseringer om en fjord af mennesker, kvinder, gruppe eller noget. Livet er hæslig for dem, er alle modstridende dem, samt en skæbne er trist. Denne formand vil være en ægte barbiturat for vi lige så godt som i en fremtid, de vil trække i retning vi ned i deres Livslede med dem. Efter alt, elsker elendighed selskab.

9. Din date er paranoid.

Din date viser at vi som de ved en kontrol læser alles email samt lytter til hver telefonopkald. Big Brother er undersøgelse samt en vital virksomheder har været at udnytte en forbrugere med tanker kontrol. Dette formanden har en bedrageri spekulation for normalt om alting. Grøft denne formanden eller vi vil løbende blive søge over din skulder.

10. Din date klager eller obsesses over tidligere forhold.

Se en formand, der ikke kan give slip på en tidligere, eller som fokuserer på dårlige egenskab historier. Dette formand har en hakke til at rydde så godt som forventet har problemer med en modstridende sex samt teori hvad, du har været efterfølgende på deres liste. Må ikke rystes i en fælde for at blive aa enkelt at afdække denne formanden, som der har været ejendommelighed mennesker derude. Lad der være en anden stræben, mens vi koncentration efter en fuld af sundhed dating attribut andetsteds.

Nas?l bir fl�rt Sitesi �al???yor?