søndag den 22. maj 2011

Elsk mig, elsk min fødsel orden


Patrick Ferrin og hans kone, Sue, har været gift i 30 år, og de er stolte af det. Deres succes, Pat sagt, er lige dele selvforsynende (de delvist bygget deres eget hjem), savvy (de ejer flere virksomheder) og lykke ("Vi nyder økonomisk succes," sagde han).

Men han tilføjer en anden variabel, som han mener også har hjulpet parret "hænger derinde" for tre årtier. Pat og Sue, St. Paul, er både første-nyfødte.

Chai T. Lo har en anden historie. Den ældste af otte børn, hun gift med den yngste af 10. Så, er, hvordan det går? "Vi supplerer hinanden," siger Chai, af Minneapolis, "eller så jeg tror!"

Som om listen over kvaliteter ikke var truende nok i valget af dit livs kærlighed (eller i det mindste videre til en anden dato), kan du nu spørge dette, når match.dot.com-ming eller møde op til en kop kaffe : Så, hvor er du i din familie fødsel orden?

Kald det videnskab, kunst eller hooey, men har ikke de fleste af os spekulerede på, om liv ville have været anderledes havde vi scoret en anden plet på familien fødekæden? Onlies overvej hvad livet ville have været gerne med søskende. First-nyfødte, ofte knyttet som den mest pligt, kan misunde den yngste, der synes langt friere af forældrenes greb. Midterstykker, almindeligvis kendt som familien fredsbevarende styrker, måske gerne lade en anden forhandler i et stykke tid.

På det seneste er forskerne begyndt udgør et andet interessant spørgsmål: Er hvor vi falder i fødslen så har nogen effekt på en person med hvem vi bedst kan falde i kærlighed? læs mere

Online Dating - Naald in een hooiberg?