mandag den 29. august 2011

Tolkning DIY Blind Dating Red bøsser


Gør-det-selv (DIY) blind dating er blevet en af ​​de mest populære måder at møde folk via sociale netværk. Det er nemt at oprette en dato i løbet af Facebook eller Myspace, men problemet er, at en kvinde på en blind date ikke rigtig vide, hvem eller hvad der vil dukke op, når hun rent faktisk lever op til dato. Når et møde endelig sker, kan den person, se "normal", men når han begynder at tale det kan være en helt anden historie.

Efter et par strejke outs, tager optimisme en backseat og en person bare håber den dato hun havde aftalt at mødes til kaffe i løbet af Facebook er ikke en slags seriemorder. De dage bedstemor indstilling sit barnebarn op med sin pyroman nabo er forbi, velkommen til dating 2,0. Her er nogle røde fortolkes flag, som vil hjælpe luge ud i de freaks.

Han ankommer til Dato Vises pjusket, forvirret og Late

Hvad er en undskyldning for en mand, der er sent, usoigneret og ligner en vild-eyed seriemorder? Han er en seriemorder, eller en hobo, det er hvad. Bonus point, hvis han er iført tøj med synligt blod, bræk, urin, snavs eller er beskidt i almindelighed. Kom ud derfra så hurtigt som muligt, og sørg for at han ikke følger.

Han anvender udtryk som "Leet", "Alliance", "Horde" eller "Noob" I afslappet samtale

Dette er et sikkert tegn på et online MMORPG (Massively-Multiplayer Online Role-Playing Game) spiller. Forvent at tage et bagsæde til razziaer, præpubertære drenge ved hjælp af håndtaget "Macdaddyninjatroll", og med en partner i almindelighed. I et worst-case-scenario, blæser han alle sine penge til den falske Warcraft (som han vil kalde "WOW") in-game-guld til at købe en konsol for hans Tauren Shaman. Medmindre spille en MMORPG er en personlig hobby, dette er ikke en fyr værd dating.

Han lyver om sin alder

Når en Silver Fox dukker op i stedet for en 25 årig mand, der er et problem. Uanset hvor hofte eller "med det" (han vil bruge dette udtryk), han hævder at være, bare huske, at han var nødt til at lyve for at få en dato. Det er aldrig et godt tegn. Fortæl bedstefar til trold den øverste hjem i stedet for Myspace.

Han kalder sin mor "Mor"

Han er en mors dreng. Han vil gerne måltider kogt, vaskeri gjort, og sidde på sin røv indtil nogen rigere, varmere, eller med en lavere selvværd kommer sammen.

Han taler om "Yilfing"

Han er en pelset. Kør! Der er en subkultur af antropomorfisme hvor folk klæde sig ud som sportshold maskotter og dyre kostumer, som ville gøre påske Bunny i storcenteret græde. Kald det en fetich, og ikke blive involveret.

Han spiser med åben mund

Han er en Slob og sandsynligvis bor i mormors kælder, fordi mor smidt dem ud. Hvis han ikke har nok hensyn til bruger almindelig etikette, der siger det hele.

Han hævder at være en Hipster, men det er bare et dække for hvorfor han ikke har bil eller job

Dette betyder, at han er muligvis doven, har en DUI og kan ikke lovligt køre, har ikke råd til McDonalds og vil gå ned på venner sofaer, så længe han kan malke den, hvis du får chancen.

Han har "Eager Beaver" Syndrom

Han ønsker at flytte ind i slutningen af ​​datoen. Han er modbydeligt gratis og vil gøre alt for at behage. Han er desperat, og har ikke været i et forhold i fem år. Lad dig ikke narre, hans charme er afhængig af at tilslutte en kvinde. Når hooked, vil han bruge udspekuleret taktik for at holde en kvinde, og kalder hele tiden. Denne form for mand er svær at ryste, så holde sig væk.

Han Fornærmelser tjeneren på Restaurant

To ord: kontrol freak. Dette kaldes også "Det sætter lotion i kurven"-syndrom. Når han ikke roid raser på tjeneren, vil hans kone være målet. Disse mænd er ofte misbrug og brug frygt og skyld til at gøre deres kvinder selvtilfredse. Må ikke passere gå med denne ene.

Bo forsigtige og Kig efter Flags

DIY blind dating kan udvide mand optioner forbi de traditionelle dating, men det kan også bane vejen for freaks at få deres fod i døren. Uanset hvor flot en fyr kan synes online, kan et personligt møde afgøre om han er dating materiale.

Vær opmærksom på, og gå med en gut instinkt. Hvis noget ikke virker rigtigt eller tilføje op, gå med det. Aldrig give nogen personlige oplysninger, såsom en adresse, arbejdsplads eller skole, og altid sørge for at mødes på et neutralt sted. Der er masser af mænd derude, selv om det ser ud som om der ikke er. Tid er nøglen. Dato for en bred vifte af mænd og se hvad der sker, og ikke slå sig ned.