søndag den 8. maj 2011

Mænd Dating Hjælp af en professionel Wing Woman


Mænd og dating er ikke noget nyt i romantik verden. Der er undtagelser for enlige mænd dating, der er bange for at gå op til kvinden, de finder attraktive og fortælle hende, at han er interesseret.

Ingen bekymringer mere, for der er en løsning at være hendes mand. For at hjælpe enlige mænd i dating, kan man hyre en professionel fløj kvinde. Formålet med denne faglige er at nå ud til kvinden og tale på mandens vegne. Det vil helt sikkert arbejde, fordi kvinder, der vedrører kvinder er mere venskabeligt, end mænd.

Til at hjælpe mænd dating lancerede Susan Baxter et nyt dating site, kaldet »Lej en Boston Wing Woman ', som vil hjælpe enlige mænd at få den kvinde, deres drømme. Baxter sagde, at "Da jeg startede dette, og da jeg havde begrebet, jeg troede det ville alle være arbejdende mænd i 30'erne eller måske 40'erne."

Webstedet, der allerede har omkring 15 til 20 medlemmer klarer ganske godt så langt i hjælp til mænd dating. Hun sagde endvidere, at "Kom til at finde ud af at jeg har en masse fyre i midten af ​​20'erne også, jeg ville sige, midt-30'erne, og der er et par efternølere i 40'erne."

Hvis enlige mænd har lyst til en kvinde, betale de Baxter, der leverer en professionel fløj kvinde for 65 dollars time for time, og i to timer hun vil ledsage manden til en lounge eller en bar og skub til den attraktive kvinde, der gør samtalen med hende og forsøger at hooke hende op med de berørte enlige mænd. Hun introducerede den professionelle fløj kvinde i Boston først for hun troede, at de kan bruge den, fordi det er så meget konservativ by.

Resultaterne har vist sig gode, fordi Baxter's professionelle fløj kvinde har gjort gode job i oprettelsen af ​​fyre med den perfekte enlige kvinder.

Men at alt, hvad der er regler og bestemmelser, der skal undersøges. Reglerne for den professionelle fløj kvinden og kunden (enlige mænd), var, at vinge kvinde har brug for at være følsomme over for, hvad kunden søger efter og holde sig indenfor grænserne for, hvad der gør ham behageligt, mens kunder, bør huske på, at fløjen kvinden er ikke en dato og »Lej en Boston Wing Woman 'er ikke en escort service.