torsdag den 21. juni 2012

Kvinder gå forrest i Dating


Med skiftende tider, er dating regler også omskrevet. I dag er det ikke ualmindeligt for en kvinde at spørge en fyr ud. Det synes også, at når det kommer til dating, kvinder elsker det. En britisk undersøgelse har fundet kvinder til at tage føringen, når det gælder om at finde kærligheden, med en fjerdedel af dem går tre eller flere mænd på samme tid.

Forskning viser, at den gennemsnitlige enkelt hun jævnligt at se mindst to potentielle partnere på én gang, og de hidtidige fem mænd et år, rapporterede Daily Express. Også kvinder er villige til at bruge penge på at betale regningerne også.

Ifølge undersøgelsen, foretaget af restauranten kæden TGI Friday, er det kun 18% af kvinderne, der mente, at manden skal betale i løbet af dagen. Halvdelen af ​​de mandlige respondenter enige om at at sige, at kvinden enten bør bidrage eller gå halvdele.

Næsten en tredjedel af kvinderne sagde, at de traditionelle dating regler næppe gælde længere, hvoraf en fjerdedel at have bedt en mand ud i stedet for at vente på den fyr at foretage et træk.

Desuden ville en ud af fire i et forhold overveje at foreslå, med ni ud af 10 mænd, der ønsker deres kæreste at gøre det, ifølge undersøgelsen. "Med et stigende antal af økonomisk selvstændig kvinde, der tager deres egen beslutning, dating regler vil ændre sig yderligere med hensyn til ligestilling," siger psykiater Dr. Avdesh Sharma.

No More Mr Nice Guy