onsdag den 10. oktober 2012

10 Dating Apps at hjælpe dig finde True Love


1. OkCupid

OkCupid er den hurtigst voksende online dating-platform. Det er nemt at se, hvorfor - OkCupid er gratis, nemt og utroligt mættet.

Den app integrerer webstedets math-baserede magi, hvilket tyder på kompatible kammerater. På den mobile app, vil brugere stadig nødt til at bygge en profil og besvare mindst 25 spørgsmål. Men jo flere spørgsmål du besvarer bedre.

OkCupid er "Locals" funktionen på den mobile app giver singler udnytte deres fritid til spejder, hvem der er i nærheden til kaffe eller en drink. Sige, at du har to timer før middag med venner, kan du også sende en "Broadcast" til singler nærheden - ". Jeg er fri for kaffe downtown" Så skal du bare vente på svar. Når app er tændt, vil brugerne også drage fordel af levende meddelelser, hvis der er nogen gode kampe, der passerer dem.

Pris: Gratis iOS og Android app

2. HowAboutWe

Den HowAboutWe erfaring kredser stor dato forslag. Det dating-netværket har gjort et navn for sig selv med sin one-liners.

Tilmeld dig, foreslå en awesome dato og vente på svar. Eller være proaktiv og gå efter en sjov dato. Det handler om ekstraordinære første datoer, der potentielt kan føre til en anden dato eller en langsigtet romantik.

Den app giver brugerne gennemse og vælge datoer på farten. Rul gennem de "nyeste" poster eller "i nærheden" udflugter. Klik derefter på "Spørg Out" for at tilslutte.

Pris: Gratis iOS app

3. Zoosk

Vi må advare dig, det får en smule overfyldt på Zoosk. Men dine chancer for at sætte en forbindelse med nogen i nærheden er høj. Der er over 50 millioner singler på Zoosk.

At komme i gang, tilmelde dig og tænd den app radar til at se singler nærheden hvem er online lige nu.

Zoosk mobile platform giver brugerne mulighed for at ændre indstillinger for den type mennesker, der dukker op i din dial. Gør dig klar til masser af indkommende "Flirter."

Pris: Gratis iOS og Android app

4. Masser af fisk

Den Masser af fisk app lader brugere sende og modtage beskeder på farten. Kontrol meddelelser regelmæssigt betyder, at du ikke går glip af et beat.

På app, rulle gennem profiler af daters nærheden. Plus, foretage ændringer i din dating profil på flue - uploade billeder, redigere information, søge efter brugere og meget mere.

Hvis du bliver træt af at modtage beskeder, skal du blot slukke for app eller placering-baserede tracking.

Pris: Gratis iOS og Android app

5. Jazzed

Jazzed er Instagram af mobile dating. I stedet for lange, komplicerede dating profiler, opfordres brugerne til at udtrykke sig gennem billeder.

I app kan brugerne søge gennem et hoved feed af fotografier af brugere, interesser eller med "nærheden" filter. Den Jazzed app matcher Duos med fælles interesser.

Mobile brugere kan også få adgang til platformens mange funktioner, herunder e-mails, isbrydere, "Budges," profilbilleder og profil sparer.

Pris: Gratis iOS og Android app

6. Grindr

Det Grindr app er blevet døbt "verdens største mobile netværk af fyre." Siden lanceringen i 2009, har den alt-mand stedbunden app opnået en enorm globalt netværk af mere end 4 millioner brugere.

Plus, det GPS-aktiverede app tilføjer 10.000 flere brugere hver dag.

Brugere kan rive den app overalt for at finde datoer og venner i nærheden. Inden for app, kan medlemmerne få adgang til chat, private beskeder, billeder og lokationsbaserede sporing.

Pris: Gratis iOS, Android og Blackberry app

7. Blendr

Blendr er Grindr for lige tilskuerne. Virkelig. Placeringen-baserede app blev lanceret af Grindr grundlægger Joel Simkhai efter dennes succes.

Blendr er et socialt netværk pakket ind i en mobil app. Brugere liste forskellige interesser under en række forskellige kategorier.

Derfra kan singler søge efter potentielle kampe efter interesse eller præference. Ligesom Grindr, er Blendr en placering-baseret app, der viser dig, hvem der er tæt IRL.

Vi ser potentiale i at forsøge at finde venner på ferien, når dit fly er forsinket i lufthavnen, eller efter flytning til et nyt sted. En anden cool app lader dig se Trendvisning hotspots i nærheden og som har checket ind fra Blendr.

Pris: Gratis iOS app

8. MeetMoi

Den app gør én-mod-en introduktion baseret på brugernes GPS placeringer og fælles interesser.

For den optimale oplevelse, opbygge din dating profil. Tænd MeetMoi og du vil se, hvem der er i nærheden til at chatte. På kontoret, gav jeg den app en go. Det viste sig fire kampe for mig inden for et par gader.

I intro sektion, er det en masse speed dating. Den app giver dig bare en time at chatte med nogen. Uret begynder at tælle ned, når du begynder at se dine kampe. Du kan vælge at chatte nu, aldrig eller senere.

"En Intro er nogen, vi er klar til at introducere dig til, hvem der er i nærheden - og hvis du både accepterer, kan du chatte i op til en time," MeetMoi forklarer.

Hvis du rammer det fra, kan du mødes personligt i den nærmeste fremtid (fordi I er så tæt).

Pris: Gratis iOS og Android app

9. eHarmony

Den eHarmony app lader brugere logge ind på deres betalte profiler på farten.

Brugere vil være i stand til at få adgang til kampe og bruge den app "Ice Breakers" til at sende beskeder og uploade billeder.

Den app supplerer web platform. Brugere er forpligtet til at tage forholdet spørgeskema fra web platform.

Pris: Gratis iOS og Android app

10. Sonar

Sonar er fantastisk til møde folk i nærheden. Den app giver brugerne mulighed for at forbinde deres Twitter, Facebook, Linkedin eller Foursquare konti. Det auto-udfylder et billede og grundlæggende bio data fra denne integration.

Så det viser dig "Interessant Mennesker" og Trendvisning "Steder" i nærheden. Sonar overflader venner og venners venner.

Du skal blot standse din Sonar konto, når du ikke ønsker at blive fundet.

Denne app er ikke traditionelt anvendes til dating, men det er sjovt at chatte med venner i nærheden (fra Twitter, Facebook, Linkedin og Foursquare) og at forbinde med interessante Sonar medlemmer i person.

Sonar anbefaler også at bruge app på konferencer, meetups, koncerter, fester og forskellige andre arrangementer.

Pris: Gratis iOS app

Lige nu, mere end 40 millioner singler bruge top online kontaktannoncer platforme som Match.com og eHarmony samt niche dating websites for at finde kærligheden. Online dating er dog udvikler sig. Mere og mere, er forbundet singler bruger dating apps til at forbedre deres chancer for at møde den eneste ene.

Singler kan forbinde online og teste deres web-baserede kærlighed forbindelser i person. I nogle tilfælde er det kun et par minutter efter næsten chatter, takket være geografisk baserede funktioner.

"Hvis du tror, ​​du er ikke tech-kyndige nok til at hente en dating app, så tro om igen," Laurie Davis, grundlægger af eFlirt Expert og forfatter til Love At First Klik: The Ultimate Guide til Online Dating (udkommer i februar af Simon & Schuster) fortæller Mashable. "I dagens apped-up, textaholic samfundet betyder udforskning downloade apps, ikke bare tjekker en ny YouTube-video."

Indtast anspore-of-the-moment dating. Travle unge voksne i den tilsluttede generation kan bruge deres fritid til fulde ved at møde kampe i nærheden. Nogle dating apps kræver mindre sign-up information end deres web kolleger - en ekstra bonus.

"De fleste mobile apps er gode til at forbinde hurtigt, så du kan finde flere singler på udkig efter afslappet forhold klar til at møde i farten," Julie Spira, en førende autoritet i online dating rådgivning, fortæller Mashable. "Men er de traditionelle dating sites gør et godt stykke arbejde med mobil".

De fleste apps er et supplement til eksisterende web-platforme. Den mobile platform opfordrer brugerne til regelmæssigt flirte og holde op med indgående beskeder. Der er også masser af nye apps på markedet.

"Perusing nye platforme, der ikke har en traditionel hjemmeside, ligesom lokationsbaseret app MeetMoi betyder visning nye kampe, du ikke har set før, som måske er din højre klik," Davis siger.

Singles bør tage sig tid til at se, hvad de forskellige dating apps tilbyde, siger hun. Spira fører en Los Angeles-baserede Mobile Dating BootCamp, hjælper singler på alle niveauer bruge mobile dating apps. Hun tilbyder følgende tips.

"Som med enhver social networking site eller dating site, er kritisk masse vigtig," Spira siger. "Vi har også fundet i BootCamp, at jo enklere de funktioner og sign-up proces, jo lykkeligere singlerne var med apps, de brugte. For mange ekstratjeneste blev forvirrende. Under en grænseflade, der gør det nemt at skrive til nogen er vigtigt. "

Vær ikke bange for at få bolden op på en potentiel romance. Mobile app brugere forventes ikke at vente og få at vide personen før du planlægger en meetup. "Den oprindelige hensigt at opfylde fokuserer på sjov, men det betyder ikke, at tingene ikke kan vende alvorlige senere som jeres forhold udvikler sig," Davis siger.

Så meget som mobile dating apps er omkring det nu, det er også vigtigt at bemærke, at hvis de meddelelser og konstant messaging få overvældende, det er okay at tage en pause.

"Glem ikke, at de fleste lokationsbaserede applikationer har en off knap," Davis siger. "Typisk findes i afsnittet Indstillinger, er det vigtigt kun at stille dig til rådighed, når du er klar til at flirte, så du ikke bliver fanget af en cutie, når du er på købmand i dine PJs."

Dating apps lette real-life meetups, så sikkerheden er endnu vigtigere med afslappet mobile meetups, Davis siger.

"Meeting er mere spontan, så opholder sig på et offentligt sted, holde meddelelse om app (i stedet for at udveksle numre) og oprette et brugernavn uden dit rigtige navn i den, er most."

The Secret Science of Love at First byte