onsdag den 3. februar 2010

Ægteskabelige forhold adskiller sig fra Dating


Ved Sutikno Slamet

Dating er en meget gerne se eksempler på en ny romantisk film, der handler om at komme ud. Scenerne skifter hurtigt fra en spændende del til en anden, mens forførende musik fylder teater og gør følelser vejret.

Du ser ekstreme nærbilleder af smukke mennesker, mens de løfte deres udødelige kærlighed til hinanden. I en scene, de er på en sol dyngvåd strand boltrede sig i brændingen, mens der i de næste, de er holdt hinanden i hånden over bordet på et stearinlys tændt middag. Endelig hans læber mødes hende, da de falder ind i en pude belæsset sengen, mens direktøren går i sort.

Når du betaler for at se hele filmen du opdager forholdet er ikke alle kærlighed, lidenskab og kys. Den kærlighed slog par vågner op næste morgen eller snarest derefter til et liv i virkeligheden det er ikke alle bronzed organer, dyre middage og dybe forpustet kys. De har som regel finde de er ikke rigtige for hinanden på alle, og beklager den blinde kærlighed, som førte dem ind i dette rod.

Vær opmærksom på, at dating er et eksempel på kommende attraktioner, men du er nødt til at holde øjnene åbne for at lære, hvad der er at komme så forholdet skrider frem og i sidste ende fører til ægteskab.

Når du er dating, du lægger dit bedste fod (og alle jer andre også) fremad. Du er både på din bedste opførsel og konstant forsøger at behage andre. Hvis der kun ægteskabet kan fortsætte med at være sådan. Den gode nyhed er, nogle gange er det.

En af de væsentligste forskelle mellem de ægteskabelige og dating relationer er ægteskabelige forhold formodes at være for evigt. Med en dato, du kan blot sige, gå tabt, men med en ægtefælle, er det lidt vanskeligere og mere kompliceret. Så gør din dating hjemmearbejde og nyd at vælge en levetid partner.

Spørg dig selv, hvis de både har fælles levetid mål. Gifte sig med en person, der ønsker de samme ting i livet som dig. Ægteskabet er hårdt nok trække på samme hammel, meget mindre at gå i forskellige retninger.

Mærke til, hvordan din date behandler andre mennesker. Er de rart at deres forældre såvel som tjenere og salg dommerfuldmægtige? Er din date hensynsfuld i dine følelser og beskæftiger sig med at give dig glæde? Forhåbentlig vil disse ting forbliver de samme, hvad enten gift eller ugift.

Er din date pris på de ting, han eller hun har, eller har de tror, at verden skylder dem en levende? Hvis din date er komfortabel med status quo og du er en mere aggressiv målrettet person, kan dette medføre en konflikt, når du træder ind i ægteskabelige forhold. Er de søger vækst, eller er de tilfredse med at være komfortable og lade verden passere dem ved?

Hvis du ikke kan stole på dem og kommunikere med dem, mens dating, er det sandsynligvis ikke vil ændre sig efter ægteskabet. Kommunikere ved at dele dine tanker og drømme og lære, hvis du er på samme bølgelængde for fremtiden. Være objektiv og stille spørgsmål. Mens du er dating du søger det perfekte ven, som giver dig respekt, kærlighed og sandhed. Når du er gift, du forventer det.