torsdag den 4. februar 2010

Seneste Craze - Home Sex Toy parter


Kunderne bestiller latte som Stephanie Værnet, moderigtigt klædt i sort og lyserød, sidder ved et lille bord i bagenden af lokalet. Lyset er blødt og gult, ligesom det bør være i en kop kaffe hus. Stedet er fyldt med både mandlige og kvindelige mæcener, og ingen af dem kan gætte, hvad hun er her for at tale om.

Sexlegetøj.

"Nyhederne", som Værnet og andre sex legetøj sælgere ville kalde dem. Værnet sælger nyheder til kvinder på sex legetøj parter som en personlig konsulent for Pure Romance, en af flere virksomheder, der markedsfører "kærlighed og forholdet ekstraudstyr produkter," ifølge deres websted. Med hende åben og venlig måde, har hun en nem tid på at forklare hende industri.

Men det betyder ikke, at resten af verden er komfortable med det.

Mens hun praktisk talt har set i registret om sit job, er de mennesker omkring hende opmærksom på, hvad det egentlige emne er? Har kvinden ved nabobordet flytte, fordi hun færdig med sin drink, eller fordi hun blev fornærmet? De overfyldte Seattle's Best Coffee shop gør en person forstår appellen af sex legetøj parter.

Svarende til Mary Kay eller Tupperware parter, sex legetøj parter sammenkomster, hvor en konsulent kommer til en eller andens hjem og viser produkter. Normalt kvinde-bare, disse parter omfatter alkoholholdige drikkevarer og spil til at holde stemningen munter og sjov. Vigtigst af alt giver de personlige oplysninger og information.

"Jeg bestemt synes, at sex legetøj part appellerer til kvinder, der ville være pinligt at gå ind i en forretning," siger Nancy Daley, en UT pædagogisk psykologi professor, der underviser i et kursus om den menneskelige seksualitet. "Det er den store appel til kvinder - at være i stand til at se på disse ting og røre ved dem og stille spørgsmål, ikke af en fremmed, men med et rum fuld af dine venner og et par Margaritas,"

Værnet påpeger, at kunderne får en chance for at "prøve" nogle af de produkter, snarere end blot at se på emballagen.

"Du kommer til at smage edibles, du kommer til at lugte og føle bade-og kropsplejeprodukter, du kommer til at gå rundt i soveværelset tilbehør. Du får at se på tingene og føler sig trygge," Værnet sagde.

At den gennemsnitlige person, "sex legetøj part" ikke fremtrylle den varme billede af kvinder føler sikkert, at dele kammeratskab og hemmeligheder. En masse misforståelser og myter om sex legetøj gøre folk forsigtige, tøvende eller endog fordømmende om dem. Stacey Keith, en biologi senior og en UT seksuel sundhed peer educator, sagde en misforståelse er, at kun enlige eller seksuelle afvigere bruge og købe dem.

"Mange mennesker synes at tro, at sex legetøj er kun til onani. Nogle mennesker tror, at de mennesker, der køber sex legetøj skal være seksuelt aggressive eller ensomme," Keith sagde. "Der er mange legetøj, som kan indgå i parforhold."

Oprindeligt sexlegetøj blev brugt til behandling af hysteri hos kvinder, Daley siger. Det var først i begyndelsen af det 20. århundrede, at hjemmet vibratoren blev opfundet, som blev solgt i privatlivets fred i hjemmet.

"Det ville ikke have været en sex-legetøj parti, men en omrejsende sælgere ville være kommet sammen med denne muskel afslappende, vibrerende ting," siger Daley.

Sex legetøj er stadig nyttigt med seksuel sundhed, når det drejer sig om problemer i ophidselse og seksuel funktion, men de kan potentielt usundt, når mennesker bliver afhængige af dem, Daley sagde.

Myter etiket konsulenter som promiskuøs, så folk kan blive overrasket over at erfare, at Værnet har været gift i ni år, at hendes mand, der UT elektroteknik senior. Hun sagde, hun har ikke løbe ind i meget negativitet, men hun forstår folks tøven.

"Når du invitere dine venner, hvis du finder nogen, der er lidt mere konservative, dele dem med dine erfaringer," Værnet sagde. "[Fortæl dem], hvordan de oplysninger, der blev fremlagt, at de køber en ad gangen, og der er en mulighed for at stille spørgsmål privat."

Dem, der stadig ikke er klar til en sex-legetøj parti kan komme til Pure Romance bagklappen i løbet af UT-Baylor spil. Austin markerer det første Texas stop på busturen. Arrangementet er åbent for offentligheden for alle at komme med, chat væk og lære mere.

"Folk kan komme med, og snup en [gratis] Silver Bullet. Det vil være fuld af konsulenter. Vi vil være der, hvis folk er interesseret og har spørgsmål om reservation af parterne eller forretningsmulighed," Værnet sagde.

Toygasms! The Insider's Guide to Sex Toys og teknikker

??? ?? ? ??? ??? ?