tirsdag den 29. marts 2011

237 Årsager til sex


WASHINGTON - Efter udtømmende udarbejde en liste over de 237 grunde til, at folk har sex, fandt forskerne, at unge mænd og kvinder får intime for det meste samme motiver. Det handler mere om begær i kroppen end en kærlighed forbindelse i hjertet.

College-alderen mænd og kvinder er enige om de mest anvendte begrundelse for at have sex - de var tiltrukket af den person, de ønskede at opleve fysisk nydelse, og "det føles godt," ifølge en peer-reviewed undersøgelse i august-udgaven af ​​Archives of Sexual adfærd. Tyve af de 25 grunde til at have sex, var de samme for mænd og kvinder.

Udtrykke kærlighed og vise hengivenhed var i top 10 for både mænd og kvinder, men de tog en bagsædet til den klare nr. 1: "Jeg var tiltrukket af den person."

Forskere ved University of Texas tilbragte fem år og deres egne penge til at studere overset, hvorfor bag sex, mens andre var tilbringe deres tid på hvordan.

"Det er gendrevet masser af fastlåste kønsrollemønstre ... at mænd kun ønsker sex for fysisk nydelse, og kvinder vil have kærlighed, siger University of Texas klinisk professor i psykologi Cindy Meston, undersøgelsens medforfatter. "Det er ikke, hvad jeg kom op med i mine resultater."

Glem alt tænker, at mænd er fra Mars og kvinder fra Venus, "jo mere vi ser, jo mere finder vi lighed," siger Dr. Irwin Goldstein, direktør for seksuel medicin på Alvarado Hospital i San Diego. Goldstein, der var ikke en del af Meston undersøgelse, sagde Texas forskning lavet en masse fornuft og tilføjer til voksende beviser for, at besungne forskelle i køn kun kan være blandt mennesker med seksuelle problemer.

Meston og kollega David Buss første spørgsmålstegn 444 mænd og kvinder - i alderen 17 til 52 - til at komme op med en liste på 237 forskellige årsager folk har sex. De varierede fra "Det er sjovt", hvor mænd rangeret fjerde og kvinder rangeret ottende til "Jeg ønskede at give en anden en seksuelt overført sygdom", der rangeret på den nederste af kvinder.

Når de kom op med den lange liste, spurgte Meston og Buss 1.549 universitetsstuderende tage psykologi klasser til rang af grundene til en en-til-fem skala om, hvordan de anvendes til deres erfaringer.

"Ingen af ​​de kønsbestemte forskelle er så stor," Meston sagt. "Mænd var mere tilbøjelige til opportunistiske mod at få sex, så hvis sex var der, og findes de ville hoppe på den, lidt mere end kvinder. Kvinder var mere tilbøjelige til at have sex, fordi de følte de havde brug for at behage deres partner."

Men det er blandt universitetsstuderende, når Meston indkasseret "hormoner køre løbet løbsk." Hun forudsagde de enorme forskelle, når ældre grupper af mennesker er undersøgt.

Da hendes undersøgelse kom ud tirsdag, kan folk der kommer op med nye grunde til at have sex.

"Oprindeligt, jeg troede, at vi udtømmende kompileret listen, men nu har jeg konstateret, at der bør være en vis tilføjede:" Meston sagt.