tirsdag den 29. marts 2011

Top 10 Tips til Dating Efter 40


Jeg har modtaget en række breve spørge til råds om, hvordan man møder nogen, når du er lidt ældre og mindre i kontakt med dating scene. Følgende er afprøvede og sande tip, der har arbejdet for mange, der nu er i en sund og glad relationer.

1. Finde en mage er som at finde et job. Det er noget, du er nødt til at arbejde på hver dag, indtil du har succes.

2. Spørg alle du kender. I gennemsnit har vi alle kender omkring 250 andre mennesker, en eller to af dem kommer til at kende en anden, der er single og på udkig. Bare spørg kan du blive meget positivt overrasket.

3. Har din morgenkaffe på Starbucks. Hvis du er ude og om dine chancer for at møde en person er omkring 100% bedre end du har siddende hjemme i din fuzzy hjemmesko.

4. Bruger internettet. Ifølge AARP, 41% af dagens internet-brugere er 55 og ældre. Du behøver ikke at bruge en dating site (selvom jeg kender mange mennesker, der har haft succes på det). Du kan møde ligesindede i et af de millioner af chatrum, der findes i cyberspace. Hvis du bruger en dating site - gør det med omtanke. Nogle mennesker kan ikke fortælle sandheden om sig selv.

5. Tag en klasse. Forestil dig at få din uddannelse og finde en kammerat på samme tid. Det er en fantastisk måde at møde mennesker, der stræber efter at forbedre sig selv og hvem du allerede har en fælles interesse med.

6. Deltag lokale organisationer. Rotary, Sierra Club, og religiøse grupper er blot nogle af de steder, hvor du kan møde andre singler. Selv om Mr. eller Ms Right er ikke i den gruppe du går til at huske, at nogen kan kende den perfekte person.

7. Gå til genforeninger. Jeg har ved en hel del mennesker, der mødtes og forelskede sig i gamle high school og college venner årtier senere. Det er forbløffende, hvor stærk de gamle skole bånd kan være.

8. Prøv singler begivenheder. Invester din tid og penge i en single krydstogt eller weekend. Om ikke andet vil du få en ferie ud af handlen og sandsynligvis gøre en ven.

9. Gå til aktiviteter. Konferencer, fester og møder er steder, hvor du kan møde passende singler, som du allerede har noget til fælles med.

10. Gå på indkøb. Masser af singler er på markedet fra 5:00 til 6:30 shopping til middag. Hvis du ser en flot person piller ud en ensom kotelet, så spørg dem et spørgsmål eller give dem en opskrift forslag. Det kan føre til middag for to.

Jeg ved, at dating din 40's og videre er en udfordring, men den gode nyhed er, at du på et tidspunkt i dit liv, når du og din potentielle kammerater ved, hvad du vil. Husk, at den eneste måde, du møder nogen, er ved at sætte dig selv derude. Så får ud af sofaen og køre over til bogen butikken for at se, hvem der læser den nyeste romaner, kunne de være din næste store romantik.

Kysy� oikeat kysymykset ensimm�isen