søndag den 27. marts 2011

Første dating site for The Ugly er blevet iværksat In The Uk


Efter en dating hjemmeside oprettet udelukkende for smukke mennesker, har verdens første dating site for den grimme blevet lanceret i Storbritannien.

Sitet TheUglyBugBall.co.uk specifikt er udelukket, "enhver, der er åbenlyst smuk eller tiltrækkende".

I henhold til site''s straight-taler skaberen Howard James, en multimillionær iværksætter fra Mayfair, London, sagde, at det giver "æstetisk udfordret" en tiltrængt service.

"Det er en trist kendsgerning, at op til halvdelen af ​​den britiske består af grimme mennesker endnu forbavsende ingen har nogensinde tænkt på at give en dating service for dem," Solen citerede James for at sige.

"Nogle af disse vil være moderat grim, men andre vil være faldet fra den grimme træet og ramte hver gren på vej ned.

"Bare fordi de ikke ligner Kate Moss eller Cheryl Cole betyder ikke at de ikke har en masse kærlighed at give, og vi øse op på disse mennesker, og tilbyde dem et glimt af håb - i mange tilfælde deres første og kun mulighed for at møde et medlem af det modsatte køn, "tilføjede han.

Næsten 1.500 medlemmer har tilmeldt sig siden site, som er gratis at deltage, gik live mandag morgen.

James, også grundlægger af casual dating site Forgetdinner.co.uk, sagde: "Vores site giver folk, som ikke er attraktive at engagere sig i dating spillet uden frygt for for latterliggørelse for at være grimme eller alt for overvægtig.

"Ved at gøre dette kan faktisk finde en kompatibel partner - i stedet for at bruge år at betale for dating sites, de har intet håb om."

Randki Online Po Wirtualne Powi?zania